- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xabolcs
őstag
válasz
vendelin8 #16137 üzenetére
Erdekesek ezek a ROM-ok.
A LineageOS-nel van egy bejelentes LOS 18.1-re, hogy nem kapcsol be idoben a telefon ebreszteskor: Alarm auto power on device isn't properly workingEhhez kepest land-on es grus-on nem tudja a LOS 20 a bekapcsolos ebresztest.
Ellenben egy nem hivatalos crDroid a grus-hoz tudja: szepen bekapcsolja egy perccel ebresztes elott a telefont.
Aztan van hivatalos AlphaDroid is grus-hoz ... az sem tudja igy bekapcsolni a telefont, mikozben crDroid az alapja.Egy szo, mint szaz, szerintem ha van root-od, akkor Tasker-rel meg lehetne oldani.
Ha mas nem, akkor az ejszakai idozitett battery saver-t. -
kiir
tag
válasz
vendelin8 #16139 üzenetére
Lineage 20-am van, és ennek a menüjében nincs ütemezett leállás vagy újraindulás. Meglepő módon nem ébreszt kikapcsolt állapotban, ezt MIUI-időkben még tudta, azóta nem próbáltam. Az akkukímélőt (Battery Saver) és a DND (Do Not Disturbe) funkciót viszont lehet idő szerint ütemezni.
-
xabolcs
őstag
válasz
vendelin8 #16137 üzenetére
Tasker segitsegevel lehet az akkumulator kimelot kapcsolgatni eleg jol, talan meg idohoz is lehet kotni: How to Customize the Battery Saver Trigger Percent or Enable it when the Screen is Off
Ebresztovel bekapcsolni a telefont egyelerole nem sikerult, pedig elvileg tudja a Lineage OS.
-
kiir
tag
válasz
vendelin8 #16115 üzenetére
Csak halványan sejtem, hogy mi az a vowifi, de van olyan beállítás, hogy Wifi calling, a Settings/Network@Internet/Mobile network menüpontban. Külön lehet állítani belföld és roaming esetén, hogy híváskor a mobilhálózat vagy a wifi legyen az elsődleges. Amúgy Magyarországon mire lehet használni?
Az akkut zabálni éppen nem zabálja, csak nem olyan jó, mint a MIUI volt egykor. Egy éjszaka 2%-ot merül, töltésenként 2 nap és 4-5 óra SOT jön ki belőle. Láttam én ugyanezen a készüléken kétszerennyit is az ősidőkben.
Idővel ráteszem a Magisk-ot, csak először arra voltam kíváncsi, hogy mennyire stabil a működés, meg hogy mit szólnak a custom rom-hoz a bankprogramok. Úgy tűnik, ezen az első teszten átment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest