- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Takashi
aktív tag
SMS írás hogyan zajlik?Átírja a szavakat angolosan?Vagy megy rajta rendesen?
Igen, aminél kicsit is azt érzi a szoft, hogy abból értelmes angol szó alakítható ki, azt átírja a space lenyomása után. Szerencsére ha utána visszatörlöd az átírt betűig a szót utána már nem javítja automatikusan. De jó is, hogy ez a kérdés felmerült, ezt még mindenképpen a negatívumok közé sorolnám!
Viszont közben eszembe jutott még egy pozitívum: az, hogy maga az érintőképernyős felület nem műanyag, hanem üveg. Így az sokkal tartósabb, mint pl. egy HTC Touch képernyője. Sőt, gyakorlatilag NORMÁL, körültekintő használat mellett (nem kulcsok közé bevágva, azt úgy a zsebbe...) karcolhatatlan. -
Ricardo
titán
"A történet lényege annyi, hogy szövegbevitel során az iPhone szoftvere automatikusan ki akarja javítani a magyarul írt szavakat olyan angol kifejezésekre, amelyek szerinte relevánsak. A magyar "az" névelőből így lesz "as", a "majd" szóból pedig "maid". Ez engem kicsinált, de tudom, hogy az amerikai piacra ez teljesen oké. Kikapcsolhatatlan fícsör, viszont ha már egyszer ráerőltettük a mi verziónkat egy kifejezésre, akkor azt a szoftver megjegyzi."
Ebből nekem az jön le hogy eleinte nehéz, aztán lassan megtanul magyarul
Ha úgy is zavaró akkor ez nem a te kütyüd mert kikapcsolhatatlan -
Takashi
aktív tag
Mi a csengőhang a telódon?
A klasszikus OLD PHONE. Szerencsém van, általában ezt szoktam beállítani a mobiljaimon, ha van rajta (viva Sony Ericsson
). Ha nincs, akkor marad a Nokia Tune.
Csengőhangok tekintetében nincsenek túlzott igényeim. Ez is azon szempontok egyike, amiben az iPhone számomra abszolút kielégítő - ellentétben a nagy tömegekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Honda topik
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest