- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #2139 üzenetére
'Wavesecure' add on pack: ez rendelkezésre áll mindkétféle ROM-hoz. Egy biztonsági cég terméke, amivel lopás esetén távolról lockolhatod a telefont. Bővebben nem néztem utána, a weboldalukon van részletes ismertető.
V100R001GBRC85B116SP01 (shipping T-Mobile release) - ez az alap, rootolatlan T-s ROM. ezt csak akkor tedd fel, ha szervizbe kell vinni a telót, amúgy a saját nandroid mentésedet tedd vissza.
n00n: én ECO díjcsomagban vagyok. Ha inkább fogadod a hívásokat, kevesebbet kezdeményezel, akkor előnyös lehet. Semmi gyanús nincs, le van írva feketén-fehéren, hogy mennyi a hívások tarifája csúcsidőben stb., a havidíj pedig lebeszélhető. Természetesen adatforgalom nincs ebben az árban.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #2136 üzenetére
Fura, nekem ment alapból. Biztos, hogy csináltál wipe-ot a nandroidból, a ROm felrakása előtt? Esetleg megpróbálhatod újra - wipe data, wipe ext, .zip fel.
Nekem is valamivel tovább tart a boot.
A 8320-asból ez az első verzió, ezért az 1.0. Az 1.3-as egy másik vonal, az eredeti t-mobilos romot módosítgatják ott tovább. Ha az a felület jobban bejön, tedd fel azt, abban is van root, a2sd.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #2135 üzenetére
Olyan mintha sokkal tovább bootolna alapból, mint az eredeti ROM. Ez miért van? Nem az első bootolásra gondolok.
Amikor meg akarom adni a gmail-es címemet, hogy szinkronizáljon a teló, akkor ezt írja ki:
Setting up your Modaco custom ROM U8230 Edition 1.0, SSH password: NBOlys.Kérdés:
Az 1.0 az a verziószám? Nem úgy volt, hogy van már újabb? Az SSH pw-öt meg lehet változtatni?
Még mindig nem megy a billentyűzet.Sehol sem.
Be kellene állítani valamit?
Sőt tovább megyek le is fagy az adott progi, hogy ha a billt elő akarom hozni. -
kopasz79
tag
válasz
llaszlo #2120 üzenetére
ez a /system/bin/a2sd fájlból van
ezért kell:
if [ -e /dev/block/mmcblk0p2 ];
then
echo "--- Checking ext filesystems";# fsck the sdcard filesystem first
e2fsck -y /dev/block/mmcblk0p2;# set property with exit code in case an error occurs
setprop cm.e2fsck.errors $?;# mount and set perms
busybox mount -o noatime,nodiratime -t auto /dev/block/mmcblk0p2 /system/sd;
busybox chown 1000:1000 /system/sd;
busybox chmod 771 /system/sd;mmcblk0p2 p2 az a második partíció
tehát volt értelme annak a kérdésemnek hogy miért 500MB
tehát addig telepíthetsz progikat amig ez be nem telik
szerintem legalábbis
tehát ha az első akkor nem tud mountolni -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #2120 üzenetére
Én egy a2sd leírásban olvastam, hogy a fat32-nek elöl kell lennie, különben nem látja a teló. De próbáld ki, hátha nem így van
A swap-ról az eredeti fórumbejegyzésben írják: "You must NOT have a swap partition on your SD, or it will refuse to mount."
Azaz: nem szabad swap-nak lennie sz SD-n, vagy nem fogja becsatolni az ext2 partíciót. -
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #1936 üzenetére
biztos, hogy nem, mert utána szörnyű lassú volt utána a rendszer, két percenként force closet kellett nyomni mindenre, úgyhogy ahogy írtam is végül nyomtam rá egy factory resetet, aztán recoveryből még egy wipe-ot is, és úgy végre megkaptam a tiszta u8230-as romot.
továbbra is ajánlom egyébként mindenkinek, egyelőre nagyon jónak tűnik.
-
kopasz79
tag
-
sippet
senior tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #1886 üzenetére
a hardreset is csak softveres... az az oprendszert se rakja újra ha jóltudom...
más: újabb bugra bukkantam... fileküldés bluetoothon keresztül... már ahova küldöm ott rég megérkezik, nálam még van egy kicsi hátra, és ott megáll a tudomány, megáll az ész... meghal a teló... hiába Xelem ki, h ne küldje (pedig már elvan!!) akkor is fent lesz egy kis ikon, h küldi... csak kibekapcs után múlik el... másnál is volt ilyen?? mit tegyek?
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1842 üzenetére
Hát csak annyi, hogy Paul a nagy ROM mágus nem adta el még a Pulse-át, hogy motorola droidot vegyen, így neki tud még fogni a bűvészkedésnek
Mondjuk SD kártyára nem feltétlen jó ötlet naplózó fs-t tenni (ext3/4), nagy igénybevétel egy helyen. Inkább maradnék az ext2-nél, a swap is húzós lehet, nagyon sok gyötrés a memkártyának.
Akron: ha a böngészőben beírod a file elérési útját, úgy nem megy? pl. /sdcard/mappaneve/fileneve.html
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1815 üzenetére
De sajnos az apps2sd-hez már custom ROM kell.
Találtam egy jó kis oldalt, ami elég részletesen leírja ezeket a bütyköléseket, igaz nem Pulse specifikus, de nagyrészt általános infok és sok hasznosítható közülük.
CoolBoy: nekem is kellett java, így csináltam:
Előszöris kell az andme_signed.apk innen, install a telóra. Utána a futattandó java midleteket apk-ba csomagolod itt és felteszed, installálod a telefonra. -
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #1787 üzenetére
Én a 4x1-es verzióját használom a snowstorm-nak, ott írtam be amit fentebb leírtam és tökéletesen működik. Nagyon tetszik, hogy a skint is lehet rajta cserélni.
A car locatorral sem működik a gps-em
Mindegy, majd ha egyszer lesz 2 hetem a pulse nélkül, majd leadom.
Másik: Tegnap kb. 16.00-tól (98% töltöttség mellett) egészen éjfélig nyomkodtam a telót, végig wifivel, néha bluetooth-al, zenével, játékkal, stb. Éjfél körül még 45%-on volt a töltöttség.
Olyan mint ha most állt volna be az akksi teljes üzemmódra -
válasz
llaszlo #1777 üzenetére
Nem kell neki GPS, a mobilhálózat alapján is megtalálja pozíciódat. (Van egy "Use GPS" opció, azt üsd ki, és akkor csak a mobilhálózatot használja.)
Ha fix beállítás kell, akkor nyomj egy "Get current location"-t, akkor elvileg GPS nélkül is megjelenik az aktuális város. Aztán jelöld be a "Use YR URL"-t, és onnantól mindig azt a várost használja. (Ezt a fix beállítást jelenti a "hardcoded location" az opció leírásában.)
Ezt próbáltam az előbb is leírni, csak lehet, hogy nem voltam érthető, és lehet, hogy most sem vagyok.(Ha a fenti opció ki van kapcsolva, akkor mindig frissíti a pozíciódat a mobilhálózat alapján, és ahhoz tölti le az adatokat. Az "Advanced" fül alatt azt is beállíthatod, hogy mekkora elmozdulás esetén frissítsen automatikusan.)
-
válasz
llaszlo #1769 üzenetére
A Snowstormban üsd ki a "Use YR URL" opciót a Settingsben! Így mindig arra frissít, ahol éppen vagy.
Vagy hagyd bejelölve, de akkor nyomj egy "Get current location" gombot, akkor felette elvileg kicseréli a Stockholmot az aktuális pozíciódra, és onnantól mindig az annak megfelelő időjárást mutatja, bárhol is vagy. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1761 üzenetére
Még nem tudom visszaállítható-e, de gondolom igen, csak vissza kell írni az eredeti boot imaget valahogy. Észre se veszed, hogy root jogaid lehetnek, csak amikor a terminalban su-ra nem permission denied-ot ír, hanem megkérdezi, engeded-e.Nem veszik semmi adat, marad minden beállítás, progi, a magenta t-mobilos téma (sajna) meg minden, csak vannak jogaid bármit átírni a konfigokban pl., vagy futtatni olyan progikat amik nem mennek root nélkül.
SD kártyás swap-hoz és ext2/3 partícióhoz szerintem főzött rom kell majd, de ez csak 1 tipp egy kezdőtől -
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #1726 üzenetére
írtam tegnap, hogy én kíváncsiságból rootoltam a készüléket. a market enabler apk-t már korábban letöltöttem, és így most volt is lehetőségem kipróbálni, és jelentem, működik. vettem egy hülye játékot 0.99$-ért teszt gyanánt, és probléma nélkül bevette a google checkout. accountom már korábban is volt hozzá, nem is kérdezett semmit, csak húzta le a pénzt, és szevasz. utána nyomtam rá egy uninstallt, és a pénzt is szépen visszakaptam, ahogy kell. szóval fasza.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1723 üzenetére
Fizetős programok. Itt egy leírás hogy hogyan kell fizetős progikat letölteni. Ehhez van egy program is a MARKET ENABLER, viszont ROOTolt telefon kell hozzá. Legalábbis nálam mindig hibaüzit dobott.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #1549 üzenetére
ha bejön nekem az android, akkor nem adom el
én nem szeretek népdolgokban utazni... ízlések és pofonok
tény, h ha vmi jó, azt sokan veszik... de a szifon az más...
nekem se lehet megvennem az előfizum miatt, meg ahogy mondod, a BT az kész... ilyen hibát basszus...
éljen a Pulse
csakis Pulse
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
llaszlo #1460 üzenetére
Nekem siman bejon a hero kinezetre - jol osszerakott, szep telefon. A szoftver is fasza - viszont a hardware erosen alulmeretezett.
A CPU ugyanaz az osregi cucc mint a G1-ben, tobb, mint 2x lassabb mint a 3GS. A masik nevetseges korlatozas a telefon ROM-ja, ugye csak ide telepithetoek alkalmazasok (ROM csere es garanciavesztes nelkul).
Raadasul az iphone-ban egy eleg advanced 3D gyorsito chip is van, amivel PSP szintu game-k is futnak - ez mondjuk engem hidegen hagy, de sokan szeretnek jatszani is a telefonnal.
A 4. dolog az elerheto alkalmazasok mennyisege es minosege - egyelore egyertelmu az IPhone folenyes gyozeleme, viszont ez idovel szinte biztos hogy kiegyenlitodik, vagy atbillen a merleg nyelve. -
n0_gAboR
őstag
válasz
llaszlo #1389 üzenetére
"Szerintem megéri az árát. Véleményem szerint egy HERO viszont nem."
Nah megis egyetertesz velem, csak masik topicbanSzerintem sem er a hero, max egy 10essel tobbet, viszont ha igy nezzuk, a 3GS siman 2x tobbet er a Pulse-nal - nagyon igenyesen osszerakott keszulekhaz, ROGTON reagalo multitouch vezerles (eszeveszetten gyors tenyleg), tonnanyi igenyesen osszerakott szoftver. Heroval egy arban.
En orulnek a legjobban ha lenne valami Androidos vetelytars IPhone-al egy arban vagy olcsobban, ami raver az Apple cuccara - de erre sajnos meg varnom kell.
-
válasz
llaszlo #1450 üzenetére
Remek, hogy így elzavarod azonnal, de inkább a háttérben megoldottuk a problémát tisztábban, reset nélkül
A megoldás ez volt:
> adb uninstall com.android.dxtop.launcherPersze miután felküzdöttük az SDK-t, és összehoztuk az USB drivert a Pulse-hoz. Windows 7-en nem triviális, de a tapasztalat szerint nem is lehetetlen, viszont ma már hulla vagyok ledokumentálni
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
llaszlo #1448 üzenetére
Minden interneten fellelhető gombnyomós inditást kiprobáltam hogy bejöjjön
valamiféle safe mód,de semmi nem segitett.
a rendszer be akarja tölteni a home ccreen progit,amit alapértelmezetté tettem
és hiba üzenetet ad.innentól feket képernyő,csak a felső sáv van,minden gombról inditható alkalmazás megy.
Persze akksi kivétel,kártyák kivétele,minden volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest