- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Nem tudom, de ezek után meggyanusítanám őket azzal, hogy pont azóta, amióta a raktárkészlet=0
Mondjuk ez a 2 év + 1 év Net500-ra sosem volt szimpi, mert sztem nem jöhet ki az ember jobban, mint egy MediaMania S csomaggal, szóval, ez egy parasztkábítás. Mondjuk így még mindig 20eFt egyébként. (Mármint, ha MédaiMania-val rendeled.) -
cotreaux
csendes tag
Én is ettől félek..... ha lenne már konkrétum a Pulse-ra viszontláthattuk volna más szolgáltatók weboldalán is. Akár a "hüvelyen".
Az első 1.5 frissítésnél legalább ott volt, hogy 8220....ennél a 2.1-nél csak a 2.1-re hivatkoznak, és csak a főcím a pulse.
( na majd kiderül holnap, hogy tévedtem-e...remélem igen, mert mindenki várja mint a megváltót) -
CoolBoy323
nagyúr
még lehet kapni pulset, csak most nincs készleten webshopban ha jól tévedek...
a mini holnap jönne? kétlem! mégpedig azért, mert pénteken nem szoktak "újítani"... max hétfőn...
bár szerintem egy minimalista telefonnak kiadni egy min változatát, igen bátor tett XD ki fogja megvenni vajon?! XD
-
szaboknak
aktív tag
jól értelmezem stabilan megy és nem indul újra?ha ez így lenne én is fel tenném
Yes, it's disabling JIT.
Stability definitly improved, no reboots and no FC's so far. (not even the known one at first boot)
However I must say I used the vibrate fix wich also seems to improve stability. -
CoolBoy323
nagyúr
ezt te tudod, h neked mi érdemes
secperc alatt vissza lehet állítani az 1.7et...
ebben a legújabb sw-ben is bennevan az a xar voice search, ami zabálja a memóriát sajna... csak tudnám mi értelme van egyáltalán :S
és az is érdekes, h a nexusos live wall a vanilla alatt nem jól működik... ha bökök eggyet a kijelzőre, nem kezd el "baszkódni" a wall...
-
sagesz93
addikt
Darkbyte tesztjét már néztem, de nem vettem észre hogy ilyen bejegyzése is van..., kösz szépen!
Azt hozzátenném, hogy egy használt telefont vennék, amin 1.7-es szoftver van. Igaz ahogy olvasom nagyon jön a 2.1, és én is frissítenék rá amint lehet.
Szeretek telefont bütykölni, az lg arénára is tettem fel szoftvereket. -
akos727
senior tag
Amikor én néztem a telefonokat akkor a legolcsóbb Spica 5 ezerrel volt drágább mint a Pulse (használt, garanciális árak), csak az Pannonos volt, én meg T-s vagyok, ezért függetleníteni kellett volna és akkor egyből esik a garancia. De szerintem nem bántam meg, szeretem ezt a telefont.
Ami késik, nem múlik. -
Jadro
veterán
Pedig mp3-ak. Nem is a kártyára másoltam, hanem letöltöttem valamelyik zenekereső cuccal, de ilyen szám/betűsor volt a neve alapból. Ezért átírtam őket érthető nevűre, majd betettem egy közös könyvtárba. Na ezeknek sanyi. Persze átírás előtt meg működtek. Na mindegy, van ezerszám csengőhang még, már töltöttem is le újakat. Csak érdekes a dolog.
Mod: Ja és vanilla van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest