- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Messziről nézve, telefonon esetleg jobbnak látszik az enyém, de amikor monitoron belenagyítasz, látszik, hogy az enyémen kicsit elmosódottnak tűnik, olyan fura. A Drakmuszé már jobban közelít egy dslr gép által kiköpött képhez. Több részlet látszi és a fájlmérete is biztos nem 3,xMB, hanem jóval több, mert több információ van a képen.
-
Chris1966
csendes tag
Mármint hol? Én ilyet nem látok
Hol van ez a menü pontosan? :pés ha már AA :
Autómban AA-t használok, 99% Waze. Beírom a címet a Waze-be vagy a kedvencek közül indítom, és közben háttérben (?) fut a Google Maps is. Miért, hogyan?
Hol tudnám ezt kikapcsolni? Zavaró,idegesítő és én csak a Waze-t 'akarom'Köszi !!!!!!
-
Chris1966
csendes tag
Nálam mindig repülő módban van éjjel, és minden Pixel és egyéb telefonnal így kb 1-2% ment le. Most 4-5%. Ez még elmegy. De a tegnapi OTA patch 09 óta sem acélos az akku.... Lehet beáll, passz. A "Swarm" app is eléggé húzza, olyan mintha nem lenne A13 alá optimalizálva vagy nem tudom... Egy kvázi totál új telefonról beszélünk, 2 napot volt A12 majd frissült A13-re. Nem nagyon akaródzik újratelepíteni, factory resetelni....
bigrob : Nekem sem volt sose ilyen még. Most A13 frissítés óta jött elő. Ebben 2 SIM van, éjjel mindig repülő módban van. Most megint "mocorog" a Viber a reggeli telepítés óta, mutat 1ó27p használatot, mely teljesen irreális...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest