- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gretzky77 #6759 üzenetére
Ja, ez a fele meg is lett, de mindig van árnyoldala is; arra vagyok főként kíváncsi
Ezt találtam hirtelen OTA témában:
Yes it does. Installing the update is simple as heck. In HentaiOS the OTA update is called "Delta Update". If you have the latest stable build the only thing that you should do is just dirty flash the delta update. No corrupted/lost file.it's basically flashing a rom WITHOUT having to factory reset the phone and then just reboot it, simple. The normal flashing method requires to factory reset the phone to prevent any corrupted file/bootloop.
Mondjuk idáig a rootolt megoldás szimpibbnek tűnik mint várni a moddolt imaget és (ha jól sejtem) pc-ről frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest