- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Galaxystar
csendes tag
válasz MC Pite #6346 üzenetére
Pixel 6 Voda. Nálam tavaly tökéletesen működött egészen a Google frissitesig, ami mindenkinek szétválgta a kapcsolatát. Tavasztól csak a 2G kikapcsolassal lehetett beszélni, vagy ha az ember kinyomta a mobilnetet, ha hívást akart indítani vagy fogadni. Szóval KO. Na a voda is kezdte lekapcsolni a 3g tornyokat. Nálam ez azzal járt, hogy Fehérváron, Győrben és az egész M1 vonalon egyáltalán nincs 3g, így azóta nem tudom használni. Volte nincs, így csak akkor tudnék telefonálni, ha nem szakadna folyton a 2g. Imádom a teleofnt, de ez gáz. Most befizettem egy Pixel 7-re hátha. Céges telefon, de ez nagy kar. Alternatíva androidban nekem nincs. Bármit nyomogattam hulladék az összes. Samsung felejtős, kínaiak nem érdekelnek. Szóval vagy menni fog a 7-es rendesen 2g-vel vagy sajnos kénytelen leszek ios-re váltani. Ez 2022-ben szánalom, hogy nem lehet egy normális telefont venni. Ja és én kérjek elnézést, ha szeretném visszacserelni a telefont mert nem működik. Akkor miért lehet kapni pl. ALZANAL?
-
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Sima 6 voda 4g megy, de mivel a 3g tornyokat folyamatosan lekapcsolták, így csak 2g-n tudnék telefonálni, ha nem szakadna meg folyton. Mi a teendő ilyenkor? Ahol van 3 g, ott tökéletesen működik, de ez már nem lesz sokáig, mivel a lakóhelyemen most lőtték le a tornyot.
Imádom a telefont, de ez agyrém nekem. Ha van bármi tanácsotok, akkor várom.
Köszi -
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek tapasztalata a Pixel 6 - Samsung Gear Sport komboval? Sajnos nekem a wearable apk. egyből indítás után kifagy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest