- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Galaxystar
csendes tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
Pixel 6 Voda. Nálam tavaly tökéletesen működött egészen a Google frissitesig, ami mindenkinek szétválgta a kapcsolatát. Tavasztól csak a 2G kikapcsolassal lehetett beszélni, vagy ha az ember kinyomta a mobilnetet, ha hívást akart indítani vagy fogadni. Szóval KO. Na a voda is kezdte lekapcsolni a 3g tornyokat. Nálam ez azzal járt, hogy Fehérváron, Győrben és az egész M1 vonalon egyáltalán nincs 3g, így azóta nem tudom használni. Volte nincs, így csak akkor tudnék telefonálni, ha nem szakadna folyton a 2g. Imádom a teleofnt, de ez gáz. Most befizettem egy Pixel 7-re hátha. Céges telefon, de ez nagy kar. Alternatíva androidban nekem nincs. Bármit nyomogattam hulladék az összes. Samsung felejtős, kínaiak nem érdekelnek. Szóval vagy menni fog a 7-es rendesen 2g-vel vagy sajnos kénytelen leszek ios-re váltani. Ez 2022-ben szánalom, hogy nem lehet egy normális telefont venni. Ja és én kérjek elnézést, ha szeretném visszacserelni a telefont mert nem működik. Akkor miért lehet kapni pl. ALZANAL?
-
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Sima 6 voda 4g megy, de mivel a 3g tornyokat folyamatosan lekapcsolták, így csak 2g-n tudnék telefonálni, ha nem szakadna meg folyton. Mi a teendő ilyenkor? Ahol van 3 g, ott tökéletesen működik, de ez már nem lesz sokáig, mivel a lakóhelyemen most lőtték le a tornyot.
Imádom a telefont, de ez agyrém nekem. Ha van bármi tanácsotok, akkor várom.
Köszi -
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek tapasztalata a Pixel 6 - Samsung Gear Sport komboval? Sajnos nekem a wearable apk. egyből indítás után kifagy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest