- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
dana79 #24598 üzenetére
Nem. Bécsen keresztül jött.
Tapasztalatom vele: Pozitív változás, hogy sokkal jobban szól, vagy az előző volt gyenge. Fülhallgatón keresztül is jobb. Tisztább, érthetőbb, meg hangosabbra is képes. Csont egyforma a sebessége a telenornál vásárolttal. Erre is slimm 3.8-t tettem, eddig nem fagyott le, (másik egy-két hetente hardreset) helyette két spontán újraindulása volt.
Negatívum, hogy hangyányit eltér a kijelző, maxon nem tud annyit és picivel hidegebb. Mindent megpróbáltam a Color controll (Kcal)-ban, hogy azonosra húzzam. A hozzá adott fülest ki se próbáltam, mert nem füldugós, inkább dokkolót csomagolhattak volna mellé.Vettem rá rücskös kitámasztós tokot (pápá mágnestöltő) meg üveglapot. Műhelyben használom, így elég stapabírónak tűnik. Kollégák sorra repesztik, pókhálósítják a nagy kijelzős mobilokat. Azok egy hasonló strapatokban már bitang nagyok lennének, de nagy a varázsa a méretes képernyőnek én is majdnem vettem tepsimobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R5
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest