- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Spectrum #24587 üzenetére
Szerintem nem hajlandóak. Nehéz lenne találni olyan szervizt, amelyik tisztességesen dolgozik, itt Szegeden nincs ilyen. Talán egy van nagyjából de ilyen volumenű munkát nem vállalnak.
Én már javítottam pár telefont különböző szervizek után, és azoknál középiskolás koromban jobbakat csináltam...Amúgy tán hardveraprón van egy Sony kijelzőcserés hirdetés.
-
quailstorm
félisten
válasz
Spectrum #24585 üzenetére
Nincs más megoldás, mert rossz lesz és sérülékeny.
A ragasztásos módszert nekem, mint kétbalkezes ragasztónak nehéz volt megtanulni, de anyám telefonja jól bírja eddig és az már szép lett, az enyémet meg majd január végén csinálom meg, addig nem nagyon fér bele, meg nem terjed a nem érzékelős terület se.A feszegetés, meg pillanatragasztó, meg kétoldalas ragasztó, az ilyeneket el kell felejteni, csak kárt meg bosszúságot okoz.
-
quailstorm
félisten
válasz
Spectrum #24583 üzenetére
Az egészet kell hátulról, bár volt itt egy koma, aki "megoldotta" okosba, el is rondította a képernyőt.
Hőlégfúvó kell meg 5ml-es csőrös E6000, YT-on van szétszedős videó, ezen kívül ragasztási tehetség. 36-48 óra alatt kész lehet lenni egy minőségi munkával. (mármint a dupla száradási idő miatt annyi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest