- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Játékos #22455 üzenetére
Nekem is ez a baj az aksival. Raktam fel én Lollipop romot meg fejlesztői beállításokban szórakozni, meg egyéb ilyen-olyan praktikák, build.prop-ban szórakozás stb, de semmi nem segített, ment szervízbe --> visszajött a teló, IMEI ugyan az (alaplap csere ezáltal gondolom nem volt..) burkolatot cserélték. Maga a teló 1 hónapig jó volt, majd rossz volt a wifi, egy idő után jó lett, de most megint rossz, és megint beadtam a szervízbe. Olyat olvastam, hogy a 6.0.1-es romok basszák szét a wifit, nem tudom, az tuti, hogy SLiM 5.0-ra visszatérek szerintem, bár pár mod, amit használnék az csak 6.0-n van. Ez lenne amíg el nem tudom adni. Szerintem add be garanciára.
-
válasz
Játékos #22455 üzenetére
Lehet egyszerűen hardverhibás.
A wifi modult úgy tudod tesztelni, hogy flashtoollal felteszel rá egy sokkal régebbi (pl. KitKat) romot, bebootolsz és megnézed hogy a hiba fennáll-e még. Ja, és ne ugyanarra a wifire próbálj vele csatlakozni, jó ha pl. megosztod a netet egy másik telón.
Ha az Wifi hiba + extrém melegedés 5-10 perc pihentetés után is fennáll, akkor valószínűleg felesleges akksit cserélni. Ha a Wifi bug megszűnik, de a melegedés nem, akkor van esély rá hogy az akksi részben zárlatos. -
válasz
Játékos #18965 üzenetére
Megkérdezhetem hogy oldódott meg?
Vagy úgy hogy a lányod kap és rátöltöd a mentést?
Mit értesz hozzáférés alatt? Távolról, vagy csak ha a kezedbe veszed?
Ha utóbbi, azt javaslom hogy ülj le a lányoddal és magyarázd neki el, hogy az ő érdekében bele fogsz nézni a telójába bármikor. Ha nem pötyögi be a jelszót amikor odanyújtod neki a telót, akkor azonnal elkobzod.
Előtte pedig mielőtt megkapja, USB debug ON, és az összes családi PC-re telepítsd fel a drivereket + a saját laptopodra is, és mindegyikre dugd fel a telefont és pipáld be a készüléken hogy az adott PC-t mindig fogadja el. Ha bármi történik és hozzá akarsz férni, akkor ADB-n keresztül fogsz tudni mentést készíteni az adatokról. Ha még profibb vagy, akkor tegyél rá TWRP-t is, és garantáltan mindenhez hozzá fogsz férni.
Az igazán jó megoldás az, ha a gyerek és közted a bizalom olyan szintű hogy elfogadja hogy megnézed mi történik vele. Nem tudom hány éves, de a saját családomban az a tapasztalat, hogy egy 14 éves lánnyal is meg lehet beszélni hogy pl. apu a facebook fiókján adminisztrátor lesz, és majd Te eldöntöd ki lehet az ismerőse és látod kivel mit beszélnek.
Értelemszerűen ezzel ha visszaélsz, bukod az egészet. -
válasz
Játékos #18961 üzenetére
Elvileg igen, PCC-vel is ki lehet olvasni a telefonszámokat belőle, de nem emlékszem hogy kell-e hozzá a telefont tapicskolni. (Backup & Restore vagy Sync)
Van egy tuti módszer amúgy, de eléggé küzdős:
A. ADB és USB debug engedélyezve volt a teló és a júzer PC-je között (pl custom rom van rajta), akkor csak az AndroidControl.exe fájt kell futtatni a PC-n.
B. Ha az ADB kapcsolat egyszer engedélyezve volt a telója és a PC között, akkor nincs gond:Adb shell
echo "persist.service.adb.enable=1" >>/system/build.prop
echo "persist.service.debuggable=1" >>/system/build.prop
echo "persist.sys.usb.config=mass_storage,adb" >>/system/build.prop"
rebootÍgy az USB debug bekapcsolásra kerül, mindenki happy.
C. Ha USB debug nem volt bekapcsolva, akkor szívás van:
Hozzá kéne jutni a build.prop-hoz (kernel flash), és megírni hogy minden ADB-t engedélyezzen automatikusan.
D. Ha gyári stock firmware van rajta, akkor cumi van. Lehet venni rá kijelzőt, ragasztót, hőlégfúvóval szétszedni és új LCD-t ráaplikálni.De amúgy, ugye tudod hogy a telefonon lévő adatok nem fontosak... Ha azok lettek volna, lenne róla mentés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest