- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
nekem kép alapján ez és ez is tetszik. Többféle szín, még az is választható, hogy kérsz-e kivágást a Sony feliratnak vagy nem. Persze fogalmam sincs élőben mennyire csúszós.
Nekem egy sima, matt hátlap fólia is elegendő lenne, de olyat nem nagyon látni.
Tokból pedig maximum egy nagyon vékony (0,3-0,5mm), passzos szilikon tokot tudnék elképzelni (ilyet sem láttam még) -
|AP|
veterán
nekem ugyan még nincs Z3C (várnom kell még a T-nél), de ha lesz (márpedig ez a terv), akkor én is valami matt hátlapot, vagy matt fóliát keresnék a hátlapra. Tokot biztos nem veszek rá, pont a mérete tetszik a telefonnak, amit egy mm-rel sem akarok tovább növelni. Előre egy fólia, hátra az ujjlenyomatok és a csúszás ellen valami matt, esetleg recés fólia, plusz készülékbiztosítás a leesés ellen
Itt mindenki tokot használ, vagy hátlapfóliára is van valami ajánlott kategória. Ebayen és hazai oldalakon is láttam már carbon mintás és hasonló fóliákat, de van aki szerint az ugyanúgy csúszik...
Mindegy, egyelőre még van időm keresgélni -
lecsokolbi
aktív tag
Most jött vissza szervizből, közbe megérkezett a frost rá is pattintottam. Mocskosul tetszik mert hátul érdes jobb oldalt meg ez a tapadós érzetű gumis műanyag. Járt a frost mellé a kijelzőre egy egyszerű fólia azt is felcsattintottam míg nem jön a rendes nillkin. Komoly cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest