- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
gjohnny #7242 üzenetére
Es mennyi az a build szam? Csak mert nalam ha nem fut a Facebook/Messenger zabagep akkor a Nexus 7 2013 mindossze 1%-ot fogyasztott el 1 nap alatt ugy hogy nem neztem ra... Az elso nyalokaval volt ez 30 is...
Apropo! Aki mar felrakta az uj rendszert ahhoz fordulnek: Nekem 4.4.4 alatt van egy olyan problemam, hogy a tarcsazo nem talalja meg az osszes contact-ot (ne kerdezzetek mi alapjan csinalja, nem jottem meg ra), pedig a kontakt listaban ott vannak az illetok. Elegge bosszanto mikor hivni akarok valamit es a dial-ban nem tudom kikeresni. Talalkozott mar vki ilyennel? Ez vajon megoldodott az uj rendszeren?
Osszesegeben megeri mar atallni a nyalokara?
Csupan ez az 1 bosszanto bug van amiert atallnek, de ha masik 10 jon helyebe akkor inkabb meg varnek vele...
-
-
-
válasz
gjohnny #6634 üzenetére
Szia!
Gratulálok az új telefonodhoz.
A legújabb GG védelemnek ezeket nem kellene kiváltania?
A szerelemnek nem kéne örökké tartania?Kéne... kéne... de nem tudja...
Egy ilyen viszonylag drága telefonnál miért kell ilyenekkel görcsölni?
Azért mert mint tudod a por egy olyan csodás dolog, ami szinte mindent meg tud karcolni. Sőt mindent meg tud karcolni, ugyanis még az ipari gyémánt fúrófej is szépen elkopik idővel.
És kitalálod mivel találkozik a telefon kijelzője valahányszor a zsebedbe rakod? Igen, porszemekkel.Ezt a Nillkin üveget adott esetben le lehet rendesen szedni? Miért kisebb kicsit mint a kijelző, ez direkt van?
Le. Direkt.
Verdikt:
1. Letojod hogy lesznek a kijelződön mikrokarcok (mindegy milyen készüléket nézünk, lesznek és pont)
2. Veszel rá kijelző (/hátlap jelen esetben mivel ott is üveg van) védőt, ami vagy fólia vagy üveg, teljesen mindegy. Utóbbiakat cserélgeted mikor már olyan rondára karcolódott hogy zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest