Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NavySeal
senior tag
válasz
TomKiss #7976 üzenetére
Köszi! A sim nem lehet gáz, mert mindegyik említett telefonban ez volt, uaz a szolgáltató.
Igazad van, írni fogom - bár remélem nem lesz több, vagy sűrűn ilyen eset - a következő előfordulásnál az időpontot és lejelentem a Magenta felé, jó 5let. Meglátjuk mit mondanak majd.
Egyébként a szomszédomban van egy Alpha és egy másik Z3c, ott ég és föld a különbség a két telefon között a Sony javára. Ahol már elhasal az Alpha ott vígan el van még a Z3c. (nekem is mérföldekkel jobb, mint a Samsung S5minim volt) -
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
TomKiss #7888 üzenetére
Nekem sincs összességében nagy bajom a telóval december óta. Azért leírom +/- listámat, de hozzáteszem, hogy számomra a jelenlegi kínálatból továbbra is a z3c a nyerő, mindenki más meg eldöntheti, hogy mik számára a fontos vásárlási (deal breaker) szempontok.
Pozitív:
-könnyen kezelhető méret
-vízállóság (nekem teljesen működik, nem ázik be)
-jó akksi
-gyors
-rendszeresnek tűnő frissítések, a Sony (egyelőre) foglalkozik a telefonnal. Szerencsére nem volt igaz az az aggodalom, hogy kiszenvednek magukból egy 5.0 verziót, aztán legközelebb majd egy éve múlva, ha egyáltalán, látunk frissítéstNegatív (ezeken javíthatnának, de mint említettem jelen pillanatban ezekkel együtt is megvenném a telót)
-nem szakik (mint pl én) számára nehezebb a rootolás, ROMolás (SGS2-ről jövök, ott ez könnyebb volt, pl CM telepítő), de talán hamarosan jön gyári recovery mód
-kamera hűvös képeket lő autó módban (manuálban viszont kis fehéregyensúly állítással klassz), OIS jól jönne
-baromi sérülékeny az elő és hátlap.ez nem saját tapasztalat, de bőven lehet olvasni sérülésekről minimális behatástól. Enyémet egyelőre Nillkin védi, az a hátlapon már kétszer berepedt, most jön rá Terrapin tok. Legközelebb biztos nem vennék olyan telót, ami hátul is üveg
-FM rádió bugos. Nálam csak kikapcsolt képernyővel szól
- Lollipop még nem meggyőző számomra. Ez persze nem a Sony hanem a Google hibája. A sony tulajdonképpen erőn felül próbálja javítani a bugokat (memory leak). Én egyelőre KK-t futtatok.Ami megingathatna, ha már lenne, és olyan jó lenne, mint papíron: Saygus V2
-
-
válasz
TomKiss #7288 üzenetére
Tök mindegy mit mond a Sony, ők korlátozzák egy hónapra. :-)
Tehát ha annál régebbi hívásokat keresel, külsős dialerrel tudod megtalálni. Ez ne legyen olyan nagy gond, nem muszáj neki elsődlegesnek lennie.
Android szinten maga az adat megvan, csak nem látszik.
Tegyél fel egy ExDialer-t! -
-
-
umfrider
senior tag
válasz
TomKiss #6312 üzenetére
Valóban, lehet azért ragad be az ébresztő, mert közben fordul a kép...
Gyári főképernyő és lezáró programot használok, az nem kavarhat be.A facebook kontakt képek aggasztóak számomra is. Mellesleg egyik androidos telefonomon sem volt jó a képek minősége, most sem az. Érdekesség, hogy egy alkalommal kb 2 napra helyre állt, tök jól jelezte a profilképeket, de ezt is elveszítettem. Pedig szvsz jó lenne. ( egyenként pedig nyilván nem fogok mindenkihez képet rendelni, max a top5-höz )
-
-
Armahun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest