- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Ma megnyomkodtam egy ilyen telefont a westend T-ben. Már ICS volt rajta (4.04) és max. fényerőnél továbbra is zöldülnek a sárgák. Lehet, hogy nem olyan mértékben, mint korábban, de jól látható. Ez mindenkinél így van? Ezek szerint mégsem sikerült 100%-osan orvosolni a problémát ICS-ben?
-
|AP|
veterán
Ha javasolhatom:
Jó lenne az első hozzászólást kiegészíteni egy "ismert hibák és ezek megoldása" vagy valami hasonló ponttal. Az olyanoknak, mint én, akik kinézték ezt a készüléket, de jó ideje már nem követik a fórumot nagy segítség lenne. Gondolok például ezekre:
-Kijelző sárga színeinek zöldülése nagy fényerőnél: javított-e rajta az ICS, esetleg meg is szűnt, vagy továbbra is fennáll?
-alsó "kupak" lötyögés és egyéb összeszerelési típushibák, megoldási javaslatokAzért ez a kettő jutott eszembe, mert több kiállított darabot is megfogdostam már és ezek a legzavaróbb (színhiba nálam már-már kizáró) hibák, de ha felmerült azóta több is a topikban, akkor össze lehetne gyűjteni.
+1: meg lehetne említeni a JB frissítést (mikor várható, hírek) és azt is hogy mi a helyzet a custom Romokkal (MIUI, CM) - szerintem ez is sok embert érdekelne
-
|AP|
veterán
Előre is bocs, ha már ki lett tárgyalva, de régen néztem be a topikba... szóval:
A szoftverfrissítés javított valamit a nagy fényerőnél a sárgák zöldbe fordulásán? -
|AP|
veterán
válasz
agyas11111 #361 üzenetére
az általános sebességen és a design/méret kérdésen kívül számomra két dolog meghatározó egy telefonnál: a képernyő minősége, és az, hogy lehessen vele telefonálni
A térerő gond borzasztó idegesítő tud lenni.
De egyelőre sem a képernyőt, sem ezt a térerő dolgot nem láttam élőben, úgyhogy lehet nem vészes... viszont azért gyűlnek a fekete pontok... -
|AP|
veterán
válasz
agyas11111 #356 üzenetére
Ez viszont már tényleg gáz... a kijelző problémával együtt ezek már olyan hibák amik engem már eltántorítanak a vásárlástól...
-
|AP|
veterán
A számomra tökéletes telefon.... aztán lehet mégsem ez lesz, mert ennyiért irtó drága. És itt jön a képbe a Huawei Ascend P1. Ami kicsit nagyobb, de vékonyabb és valószínűleg nem kicsit lesz olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest