- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
rjakab #28621 üzenetére
Basszus és tényleg. Ha nincs bekapcsolva az auto fényerő, alig akar elfordulni, viszont ha be van kapcsolva, azonnal és úgy fordul ahogyan kell. Érdekes összefüggés, de akkor megnyugodtam, minden rendben. Köszi! Auto fényerőn szoktam használni, helyzettől függően azonban kikapcsolom, ne túráztassa (egyfolytában fényerő fel, le, fel, le) magát feleslegesen egy felettem lévő lámpa miatt.
#28622 horvath85g
Nem nagy összeg eBay-ről megrendelni az alsó sávot. Inkább telefonnal a kezemben az alsó sávra várok egy hónapot, hogy megjöjjön és kicserélhessem, mint telefon nélkül a szervizre ugyanennyit. Valamint nem a Cordon közelében lakom, így még tovább nőne a telefon nélkül töltött idő. -
razorka777
veterán
válasz
rjakab #28548 üzenetére
Szedd le az illumination fixet, majd másold a rendszer appok közé, add meg a szokásos jogokat, restart után adj root jogot a fixernek, mégegszer resart és voilá, világít az alsó sáv.
-
válasz
rjakab #28369 üzenetére
hát nekem valamelyik alkalmazás összefosta folyamatosan magát. átállitottam az art-ra a dalvikot. újraindult a telefon és elkezdte az alkalmazásokat optimalizálni, de ekkor elaludtam. később éjfélkor felébredtem és ekkor félálomban állitottam vissza a dalvikot. szóval éjfélkor felébredtem, meg akartam nézni az időt a telefonon de csak a pin bekérő képernyőt láttam. gyorsan be is pötyögtem a kodot. aztán az egyik alkamazás leállt. le lehetett okézni a hibaüzenetet. ezután viszont egyből újra is indult, de megint leállt. ez kb 1 másodperc alatt zajlott le.
szóval megijedtem, hogy igy lehet ébreszteni sem fog fél 5-kor, igy hát nyomtam egy okét és elindultam a menüben. de persze megint jött a hibaüzenet, hogy leállt az alkalmazás. nagy nehezen eljutottam a fejlesztői környezethez és igy félig még álombamerülve visszaállitottam a dalvikot.
az alkalmazások optimalizálását nem vártam meg.reggel ébresztett a teló időben
-
razorka777
veterán
válasz
rjakab #28312 üzenetére
Most visszaraktam a W4-gyet, persze chrome nélkül, meglátom, hogy produkálja vajon a hibát.
Pont fontos hívások közben szarakodott, úgyhogy elég ciki volt a szitu.(#28309) horvath85g : Inkább a sima CM 11-gyet javaslom.
A Unofficial Carbon Builds sem rossz, de egyáltalán nem olyan stabil, mint szeretném, bár van benne egy csomó extra, ami a sima CM-ben nincs benne. -
attila.86
tag
válasz
rjakab #28082 üzenetére
Nekem attól volt rendszeres Status 7 és társai, amikor a szutyok Etron vezérlő 3.0-ás USB-portjába dugtam a készüléket. Átdugtam a déli híd által vezérelt USB 2.0-ra és voila, felkerült a CM, meg amit csak akartam.
Najó, kivéve a KK-s Google apps, az utána is leállt Status 7-tel, de attól még a progik felkerültek...
Szóval próbáld meg másik USB-n, esetleg másik gépen. És ne front USB-n. Az már más esetben is viccelt már meg.
Üdv -
S. Szabi
őstag
válasz
rjakab #28068 üzenetére
Én lekopogom, nekem a CM11-el minden oké. Persze független telefon, így nem volt nehéz megoldani.
És közben itt CyanogenMod 11.0 WEEKLY-3 [NYPON] (OTA fel is ajánlotta)
ChangeLogs;-
1.Added Power Hal of CyanogenMod
2. Removed Goo manager
3.Updated cm-11.0 sources http://review.cyanogenmod.org/#/q/status:merged+branch:cm-11.0,n,z -
s4tch
veterán
válasz
rjakab #27918 üzenetére
Pár napja jött valaki hasonló kérdéssel, kapott is választ. A telefont ilyenkor úgy tudod kikapcsolni, hogy a bekapcs+hangerőfel gombokat 5 másodperc után sem engeded el, hanem - ahogy razorka is írta - addig lenyomva tartod, amíg a telefon hármat nem rezzen. Kb. 10 másodpercig kell várni. Ezek után nyugodtan lehet flashtoolhoz csatlakoztatni flash módban, vagy akár fastbootban is, ha tudja ezt a telefon.
Bele kellene ezt tenni a témaleírásba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest