- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
TomWexX
addikt
-
s4tch
veterán
A fanokat érvekkel kell lekezelni, nem személyes megjegyzésekkel. A "milyen okostelefont" topik is tele rajongókkal, a nagy részét kordában lehet tartani. Egyetlen LG-rajongóval nem lehet mit kezdeni, aki roppant kitartóan állítja, hogy nála az összes LG hibátlanul, kozmikus sebességgel, röccenés nélkül, durván hosszú üzemidővel működik, az összes tűéles kijelző tökéletesen olvasható direkt napfényben, és az összes LG-t úgy összerakták, mint még semmit. Mintha nem is lenne különbség az 512MB-s, pár tízezer Ft-os belépő kütyü és a négymagos, full hd kijelzős csúcsgép között.
Bezzeg az a szar Samsung/Sony/HTC, ami az ő kezében volt, lötyögött, akadozott, merült, fagyott. Erre tényleg csak azt lehet mondani, hülye vagy.
Szerintem emberünk nem vészes. Nincs igaza, de nem vészes.
-
darvinya
titán
És szerinted mit írtam.
Mert én nem azt írtam, hogy nem találom a csomagban.
Hanem azt, hogy nem jelenik meg az app listában, appdrawer-ben, sem a Mind-ben.
File kezelővel megtalálom system/app-ban.És igen jogokkat is megadtam, sőt mindegyik verziót kipróbáltam.
Na ha lesz időm megpróbálok én is átportolni egyet.
-
freemanone
addikt
érdekes... így próbáltam először, de nem volt system ui v6 boot után.
az ikon "mindegy" az a legkevesebb az egészben.razorka gdrive-os 1.100-as romja generic nem? mert nekem az van fent.
szerk sokadik: lehet hogy a kernellel függ össze, mert nekem nyitott BL van és előrootolt cwm-es kernelt használok, konkrétan nemesis. -
horvath85g
aktív tag
-
nintendojet
tag
-
gusthy
veterán
Hát nekem nem egyértelmű. Volt Advancem, amíg el nem lopták, minimális a különbség, néhány apró előnye van mindkettőnek egymáshoz képest. Advance nagyobb aksi (hidd el, számít), SD kártya berakható, leejtéskor szétugrik, jól bírja. P jobb kamera, több RAM. mindkettő 4.1es android. Az AMOLED/TFT vita ízlés dolga.
-
freemanone
addikt
pont most takarítom az új JB-t!
hát mit ne mondjak... van benne bőven amit ki lehet gyepálni.
(#20844) horvath85g: titanium backup-al, egyesével végignézem az összes telepített csomagot és alkalmazást.
(#20845) dekrer: na a visszaállítást én Helium-al csinálom, mert elég sok app-ot használok és ez minden hozzájuk tartozó adatot kiment és visszaállít automatán, az kb 20 perc nálam, de egyetlen gombnyomás.
-
freemanone
addikt
Most bootoltam be működő 18 Toggle notifications-el 1.100-as stock JB-vel! [link]
1. CWM-ből flash V1, restart teló, hagyd bootolni teljesen, indítsd el a quickpanelsettings alkalmazást, hogy később ne dobjon FC-t (ekkor nem lesz működő statusbar ekkor, sőt egyáltalán nem lesz)2. reboot CWM-be, flash eredeti JB UI: [link]
Telefon elindítása, várd meg amíg bebootol teljesen!
3. ismét CWM, flash V1, majd flash V5
restart és kész.
(#20832) gusthy: Olvass vissza, wikipedia. (a linken keress rá a Power consumption-re)Hülyeséget írtam a számolással kapcsolatban, úgyhogy felesleges boncolgatni.
(#20822) horvath85g:
[ Módosította: Qru ]
-
wmzr
csendes tag
érdekes nálam a skype-al semmi gond nincs. mondjuk nem fut folyamatosan. Ki lehet belőle jelentkezni úgy, hogy következő indításnál automatikusan belép (azaz nem kell megint bepötyögni a jelszót), ilyenkor nincs folyamatos háttérben futás, plusz a névjegyzéket sem szinkronizálja.
-
wmzr
csendes tag
mondjuk a probléma annyiban teoretikus, hogy egyelőre a telenoros telómra még nem jelent meg a frissítés
mindenképpen fel akarom tenni, főleg ha a RIJL probléma megoldódott, a mostani JB csak kompromisszumokkal (a helymeghatározás szigorú tiltása) jó a mindennapos használatra.
a korrektség kedvéért hozzá kell tennem, hogy a fent írt problémákon túl egyébként jól müxik, minkaidőben 30 perces exchange sync, helyalapú wifi és staminával felügyelt folyamatos 3g mellett átlag használattal 40-50% delej marad nap végére, a felszíni működés rendben van - illetve érdekes módon a billentyűzet hajlamos laggolni néha, de nem zavaróan -, a hívásbug kb 10 naponta jön elő, nálam egy restart megoldja.
-
Dave1984
őstag
leszeretném szedni,van 1 blackberrys antisztatikus törlőkendőm,de már azzal sem tudom eltávolítani a karcokat,ezek szerint a gyári fólián!H.tudnám leszedni?Mi ennek a menete?
szerk 1 éjszaka alatt 1% merülés,nem rakom repülő módba,HSPA hálózaton:-)
tegnap 6 óra videózás 1óra böngészés után merült le teljesen:-o -
Aranyosak vagytok. De én nem fogom ezért rootolni a telót. Inkább figyelek, hogy vert/vért, kert/kért stb. esetekben használjak csak ékezetet. Csak egy kicsit figyelnem kell.
De így akkor kiderült, hogy módosították az üzenetek app-ot az új JB-ben. Ha sokan kérdezik, akkor az összefoglalóba is bele lehet írni, hiszen az SMS elég alapfunkció és előbb utóbb mindenki telefonján ez a JB lesz. Szerintem a Sony már nem fog más JB-t kiadni. -
-
dajkapeter
senior tag
A Skype-pal részemről sincs semmi probléma, talán csak hogy 3G-n keresztül lassan (fél perc) frissül az online lévő személyek listája.
(#20614) Blamazs:
Ha van Skype minek Viber? Ha van Viber minek Skype? Mintha lenne ES explorer és TC is a telefonon. Ha ugyan az a funkció, akkor minek belőle kettő? G+, facebook böngészőkből elérhetők és nem fognak futni háttérben, plusz memória is több marad (nem mintha ezzel gond lenne), de ilyen az időkép is pl. Az már más kérdés, hogy személy szerint inkább köpönyeg, mint időkép! De ez is böngészőből és nem appból!Ne hibát keress, hanem appot! Nekem ez az app segített kideríteni, hogy mi ébreszti a gépet. Tedd fel és biztos vagyok benne, hogy kiderül mely alkalmazás ébreszti a többiek által beírtak közül!
-
Shirchy
tag
Semmiképpen sem szerettem volna újrarakni.... aztán eszembe jutott,hogy megpróbálom amit régebben a motorola defy-n is. CWM-ben wipe dalvik cache,és wipe cache. Most helyre jött... remélem így is marad...
Más forumokon is írják,hogy kell a dalvik cache törlés,hogy a programok gyorsítótárazása is újra legyen osztva... Nem tudom,hogy ez végleges megoldás-e de átmenetileg megjavult....
Akinek hasonló baja van próbálja meg,hátha csak ennyi a bibi.hogy sima cache mellett, dalvikot is kell törölni és helyre állnak a hibák....
-
csacsi67
addikt
Ez majdnem minden droidon probléma csak sokan nem veszik észre mivel általába van mobilnetje mindenkinek.De egszerüen kiprobálható kikapcs mobilnet.Majd amikor alvo állapotbe kell menni a wifinek küldeni kell egy gmailtr ha megkapod 5 percen belül akkor jó Ha nem akkor gond van.Na ez függ a routerektöl is, nem csak telefonnal lehet gond. Ebbe még lehet tanulni a a droidnak az almátol mert ott ilyen gond nincs.
-
Dzsuditt
tag
Így néz ki most, ami azért érdekes, mert kb 48%-on vettem le a töltőről, és míg felraktam a programot, nézegettem, lement 46%-ra, és most 49%-on áll
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest