Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
-
bokrosolajos
őstag
Nekem is. Itt fel is töltöttem egy képet, hogy bár rajta van a térkép a telón, egy kulcs jelenik meg mellette. Mivel használtan vettem, gondolom lejárt a próbaidő.
-
-
gazfickó
tag
Nekem sincs semmi hiba az ébresztéssel, be van kapcsolva az "automatikus bekapcsolás ébresztéskor" így ha kikapcsolom éjjelre akkor is ébreszt. Idáig legalábbis nem hagyott szarban egyszer sem
Marsi 13: Hát ez óriási
A búgó macát ki nem adta volna az eszem, de jó ötlet :} -
marsi13
csendes tag
Épp az a gond, hogy valaki a fórumban szereplő hozzászólások alapján dönt, hogy megvegye-e a Wave-et vagy nem.
Itt a tizennyolcezer-ötszáz hozzászólás túlnyomó többsége a KIES elb.......ottságáról, az sw frissítés nehézségeiről és a naptár szinkronizáció kivetelezhetetlenségeiről szól. Na és van 4 ember, akiknél nem működik az ébresztő funkció.
De jómagamat is beleértve, akiknek semmi gondjuk a telefonon lévő sw-vel és ezért nem is kezdenek bele a bizonytalan kimenetelű, KIES-en keresztül történő frissítésbe és valóban hibátlanul nyújtja a telefon számukra mindazt, amire a hétköznapokban használják, azok nem írják le kétnaponta, hogy milyen jól döntöttek amikor a piacon szereplő hasonló tudású telefonok árának feléért vettek egy kiváló minőségű készüléket (b....szarás, hogy ezt a mondatot mennyire "Magyarosan" sikerült megfogalmaznom
)
Szóval még mindig az a mondandóm lényege, hogy ezért a pénzért a legjobb vétel a Wave még akkor is, ha némelyek balszerencséjére kell mellé venni egy csörgőórát, egy zsebnoteszt, egy grafitceruzát no meg egy radírt
De a megspórolt több tízezer forintból még egy macát is bérelhetünk rövid időre, aki idejében ébreszt minket búgó hangon reggelente, lejegyzeteli a teendőinket a naptárba és figyelmeztet az aktuális események előtt
-
nyesix
senior tag
vip phone nál annyi az átb@szás, hogy a 24 hónap gari az 12 hónap bolti telefon gari, és 12 hónap szoftver gari
ennyi, egyébként a független, full boxos csomagjukban orange -nak szánt wave lapul, tehát el kell viselned egy orange matricát a seggén alul. kiszolgálással nem volt bajom, gariztatni hál isten még nem kellett. én valamiért a samu gyári gariban nem hiszek, nem nagyon adnék érte pénzt, de azért ne kövezzetek meg.
-
tzolta
tag
No igen. Nekem X6 volt kicsit jobb mint az 5800. Nagyon szólt de magasabb hangerőn bizony voltak gondjai. A "remek" műanyag háznak köszönhetően rezonált recsegett. A Wave ugyan egy hangszórós de szerintem ahhoz képest szépen szól. Meg én azt is szeretem benne hogy felül van a hangszórója. Így ha leteszem akkor is jól szól. A Nokiáknál ha letettem, valami mindig elfedte a hangszórót sokat tompítva rajta. Ja, és ha zsebre teszem akkor is jobban hallható a felső hangszóróval.
Szasza888 azt át tudod állítani pl spektrum kijelzőre is. Én mondjuk MP3Tag progival a fájlokba raktam borítót és így marha jól néz ki. Ha elfordítod akkor a lemezeket is borítóval mutatja ami elég látványos szerintem.
-
En nem zarom ki, hogy a JetDroidhoz hasonlo projekt sikerrel jar idovel, a ket hardver kisertetiesen hasonlo. A baj az, hogy az ilyen muveletekhez szukseges szaktudas nagyon keves ember kezeben van (nem szamitva a Samsung alkalmazottakat, akiket zaros hataridon belul felakasztananak ha ilyesmiben segitkeznenek), igy az o szabadidejuktol, hangulatuktol es kitartasuktol fugg csak.
-
leslieke
Jómunkásember
Igaz, ami igaz. Panaszom nincs, amire a telefonfunkciókon túl is használom az mind működik. (film,zene, navi 30 napig, hotmail., internet opera minivel, játék..stb...) De F-ECT$-nek is igaza van, vannak hiányosságai. Nekem is van, ami hiányzik, vagy nem úgy van, ahogy tetszene, vagy épp nem értem miért nincs benne. XXJEE van rajta, gyárilag.
Pl. hiányosságra:
1, sms másolása/áthelyezése másik mappába csak mappa-nézetben van, beszélgetés nézetben nincs. Vajon ide miért nem tették be ezt a funkciót.
2, Hangprofilok: se átnevezni, se újat létrehozni nem lehet.
3/1 Naptár: hónap nézetben több bejegyzés egy napon nem látszik rendesen.
3/2 Naptár: Esemény típusa csak találkozó vagy évforduló lehet. Vicc!!
4. magyar ékezetek nem kezeli a beépített lejátszó. -
SlyChocolate
senior tag
-
magyarattila
tag
Rákoson? Vagy merre volt ez? Mert tudok én is helyet ahol nincs térerő, de az zala megyében van az erdő közepén, ahol 42 ember lakik, és sem televízió sincs, egy héten egyszer jön egy autó amin van kenyér, egy nap 2szer jár a busz, és az ott lakók nem tudják mi az az internet, soha nem hallottak róla. (Sénye névre hallgat a faluka)
-
Kapanyél
őstag
Nekem tényleg csak telefonálásra kell, meg SMS-írásra. Ebből a szempontból feleannyira jó, mint egy "telefon". A hívást befejező gombra lassan reagál. Vagyis kiírja, de nem bontja a "vonalat". Volt már, hogy még hallották, amit mondtam, miután elköszöntünk...
Hívásnál detto: hallom, hogy már fölvették, de még kuss van.
Az ékezetes karakterek használata nehézkes, T9-cel hoztam ezt a sebességet simán.
Az ébresztő megbocsájthatatlan hiba, ha előre tudom, talán meg sem veszem, bár bízok a szoftverfrissítés jótékony hatásaiban. Ja, ami nekem még nehézkes, az a telefonkönyvben keresés. Hiába lehet gyorsan pörgetni a listát, 1000+ kontaktnál sokat nem ér. Hiába van jobb oldalt ABC-s gyorskeresés, sosem sikerül azt a betűt eltalálnom, amit keresek... És a szoft-billentyűzeten elkezdeni beírni a nevet sokkal-sokkal lassabb, mint a hardveres numerikuson megnyomni kétszer a kettest a B-betűért...
A többi csak hab.
Jó, hogy lehet netezni rajta este még az ágyban, meg hogy le tudom szedni a leveleimet, tudok egy kört fészbúkozni is, és talán a zenelejátszót is használnám, ha gyalog járnék.
Akinek egy jó kis gadget kell, az biztosan másképp tekint rá, akár csak a GPS miatt is.
Akkus üzemidőben viszont meglepően jó. Minimál buzerálással és napi 1-2 óra pofázással 3 napig jó nálam. Éjjel csak flight mode az ébresztés miatt... -
nord_
veterán
Aztán hozzátette még, hogy úgysem tudnám kipróbálni, mert NEM KAPCSOLHATJÁK BE A TELEFONOKAT, MERT AKKOR NEM SZÁMÍTANAK TÖBBÉ ÚJNAK! Bravó!
Hm, ha lehetne választani, Te melyikért fizetnél újként a boltban: amelyik még fóliázott, bontatlan darab, vagy amelyiket esetleg már több tízen, több százan végigfogdostak?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest