Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
pitonvez
csendes tag
válasz
Varszegig #18790 üzenetére
Nem! Én nem buheráltam előtte semmit. Az előző két Kies verzióval nem sikerült a frissítés, mindkettőnél a bináris fájlok letöltés indulásakor az ablak bezárult, eltűnt. Semmi hibaüzi nem jött elő. Írtam is akkor ide a fórumra ezzel kapcsolatban, de semmi érdemleges válasz nem érkezett
Most kora délután letöltöttem a legfrissebb kies verziót (....93.82 végűt). Amivel el is indult a frissítés, töltötte le a fájlokat. Végén kiírta h sikeres volt meg stb.., de aztán még sem volt az, mert újraindult minden jelszóbeírás után. Nem tudom h mért szaródott el. ( bár a bináris fájlok letöltésének vége felé hallottam azt a jelző hangot vagy 3x, amikor az usb csatlakozóba bedugunk különféle adathordózókat, lehet h megszakadt a kapcsolat, de nem miattam, mert én akkor nem is voltam gépközelben, csak ezeket a hangokat hallottam)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest