- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
kbencee
aktív tag
Azért nem lett volna rossz egy zsebatomreaktor
Meg abban bíztam, hogy ha kijön egy javított változat, akkor nem csak a procit cserélik le, hanem beletesznek valami új ficsőrt is, mint anno a 6310-6310i-nél, vagy pl. az N95-nél.
A képnézegető egy ici-picit beröccen a nagy képeknél, ezt talán javította volna -
erdoke
titán
Gondolom, ugyanilyen releváns "teszt" lesz, hogy tele söröskorsóban meddig bírja tovább. "Dehát az 5800 25 másodpercig bírta, jogosan várom el, hogy az i8910 is bírja eddig."
Be kell ülni az autóba, beállítani a célpontot, és amelyik a következő (lakott területen min. 200 m-re levő) sarokig nem mondja, merre kell menni, annak gond lehet a használatával. Ugyanígy, ha menet közben az egyik eldobálja a holdakat, vagy a szomszéd utcába pozícionál, az gáz. A többi lényegtelen, ahogy a holdak száma is, pl. hogy 6 vagy 8 van stabilan. -
Quasi_modo
nagyúr
mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz.
Igazából lehet csinálni (ál)multitouch-ot szoftveresen. Valahogy úgy amikor megnyomsz a billentyűzeten egy vízszintes és egy függőleges irányt egyszerre és a figurád átlósan mozdul a képernyőn. (Csináltam ilyet amikor hobbiból régebben játékfejlesztéssel próbálkoztam.) -
Beerwolf
senior tag
Kipróbáltam, és hatalmas élmény volt.
Arról nem is beszélve amikor pl az ASPHALT-ban úgy kell autót vezetni, hogy a telefont döntögeted. És úgyebár itt is kell a multitouch, hogy tudjál egyszerre gázt adni, illetve fékezni is. De tényleg nagyon jó.
Nekem az, hogy elmegy rajta azért olyan rohadt nagy élmény mert, ha megpillantod a konfignál, telefonnál egy jó öreg Nokia 6230i-t látsz, aminél az is nagy durranásnak számított, hogy volt benne mp3 lejátszó. Játékok között a Snake dominált. És azért a Snake és Quake két különböző dolog hiába 5 betű mindkettő. -
Beerwolf
senior tag
Pont azért tettem be, mert elég jól szemlélteti a telefon alatt dolgozó vasat. Nyilvánvalóan nem fognak nagy Quake partikat lenyomatni a i8910 tulajok, mivel még multitouch-al is szenvedés lenne FPS-t játszani érintőképernyős mobilon. Egy esetet kivéve, ha kitalálnak vmi olyan cuccost amivel lehetséges az egér helyettesítése.
Ha nézzük a videót, látjuk, hogy az ürge is szenved az irányítással rendesen.
De arra tökéletesen jó, hogy lássuk mit tud a hardver, illetve az is vicces, ha vkinek mutatod, hogy elmegy nálam a Quake 3 Arena, először biztos nagyot fog nézni, és csak azután fog arra fokuszálni, hogy irányíthatatlan.I CAN WIN-be pedig bőven jó
-
No.01
addikt
Na most van 1 percem igy gyorsan reagalok (mar a telefonrol
) Wifi eros es elegge jol mukodik ott is ahol az i900-am mar egyaltalan nem szoval ennek is nagyon orulok!
Ejszaka toltottem kivancsian varom, h meddig birja majd. Ha nalam elmegy 2 teljes napot akkor nagyon boldog leszek. (van olyan nap, h akar 4 esetleg 5 orat telefonalok)
Osszemerve a fonokom N97-vel meglepodve tapasztaltam, h az a lekerekitesek vegett sokkal kisebbnek tunik, mint a HD pedig a szaraz adatok egesszen mast mutatnak...
Arra meg nem jottem ra, h az alapkepernyo jobb also sarkaban mi az a lakat?? Ha ranyomok kioldodok ill bezar ujboli lenyomasra, de nem bill.zar mert ugyanugy ra tudok bokni a menure vagy a nevjegyzekre...
Akinek ilyet telefonja van az legyen kedves meg annyit aruljon el, h a futo programokat mikent tudom kiloni (egyszerre az osszeset, ha van ra mod)
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest