- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #4338 üzenetére
nagyon is befolyásolhatja a képek minőségét a ROM verziója.
Szerintem a gyári romokban azonos a kamera meghajttása.
Vagy úgy gondoltad, hogy a főzöttekben sikerült elszabni?Egyébiránt havat nagyon nehéz fotózni, mert könnyen átveri a kamerát. Oda kell figyelni a beállításokra. (Az alapbeállításokra is)
-
Bubu0001
csendes tag
válasz
muveszur #4338 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat, nekem a legújabb gyári rom van fent, amit a samsung pc studio automatikusan telepített (i8910XXII2)
A telefont kártyafüggetlenül vettem Saturnban külföldön.
Érdemes vajon visszavinni? Vagy esetleg várjak a következő gyári rom-ig hátha attól megjavul?
G.
-
hanti
senior tag
-
-
phaet0n
tag
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #4205 üzenetére
Semmi gond, csak amiatt kérdeztem, hogy benne lesz-e, mert az ilyen betatesztes dolgok tartalmaznak olyanokat is, amik a véglegesben nincsenek benne. Csak mivel nem hallom, hogy mond-e róla valamit, nem tudom, miről van szó. Egész jól néz ki, csak még bugosnak tűnik. De gondolom, ha benne lesz a véglegesben, javítják.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4094 üzenetére
Legalább valami megmozdult...
Eddig még ennyi se volt a HyperX romokat leszámítva.
Jó kis teló ez, kár lenne érte, ha a frissítés miatt vérezne el...
Mindenképpen jelenleg az I8910 és az I8000 tartom a legjobbnak a felső kategóriában. Ilyen áron, amennyiért a Samsung kínálja, a többi gyártó labdába sem rúghat. A következő szint ami előrelépés az a HTC HD2. De az meg 50k-val drágább, és lényegében nem tud többet. Sőt... Karma is vett egy Milestone-t, de félelmetes, micsoda szivattyú van vele. Instabil full bug halmaz az egész rendszer, nincs rá még frissítés se...Milestone topikba le van írva akit érdekel. Szóval manapság az a tendencia gyártói aspektusból, hogy kiadunk egy kurva drága telót a felső kategóriában, agyon "hájpoljuk" amennyi pénzünk van erre a célra, majd kiadjuk béta szoftverrel, a júzer meg várja a frissítést mint a messiást. A Motorolának ez jó, mert a vételár már a zsebükben figyel, az egyedüli szenvedő alany a júzer, aki megvette induló áron a telót drága pénzért, és mire azt mondja, most már jó és stabil a rendszer addigra eltelt 3-4 hónap, és 50-60% veszített az induló árából. Magyarán ki van szórva minimum 50-60k az ablakon. Ebből a Milestone dologból is azt szűröm le, hogy nem szabad azonnal "fejest ugrani" 1-1 új modellbe. Egyre inkább nem. Irreálisan drága, és beta szoftverrel kerül ki, és csak a szívás és idegeskedés van vele. Kíváncsi vagyok a Nexus-nál mi lesz a helyzet stabilitás terén... -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4070 üzenetére
Szokás kérdése. Köröm nem kell hozzá..ez egy baromság. Nem sokban különbözik a HD-től, max. annyi, kicsit erősebben kell érinteni / nyomni. Én 2-3 nap alatt megszoktam. Egyébként rezisztív. Az igaz hogy sérülékenyebb mint a kapacitív, de azért nem veszélyes. Brando Ultra Clear fóliával olyan mintha nem lenne rajta semmi. Fólia nélkül is használható, de ilyenkor célszerű csak ujjal nyomkodni, mert a cerka megkarcolhatja. Persze cerka nem kell sehova, mert minden vezérelhető ujjal, én se használtam még hozzá, csak kipróbálás szinten.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4059 üzenetére
Hozzánk minden később jön.
Elég bika hardver van alatta, kíváncsian várom majd a teszteket. Én azt mondom 2010 még nem az Android éve lesz...
Bár a droidosok már temetik a Symbian-t és a WinMo-t, én még mindig azt mondom, a 2 legkiforrottabb rendszer. Úgy féltem az Omnia 2-től, hiszen az első WinMo-s PDA-m, és annyira negatív véleményeket hallottam, hogy majdnem ez riasztott el, ill. el is riasztott, mert az i8910-et választottam először. Most már nyugodtan állíthatom, 1 hónapos használat után, hogy számomra jobb, és szerethetőbb mint az i8910. Még mindig csak azt tudom kiemelni negatívumként, hogy nincs annyira süllyesztve a kameravédő lencse mint az i8910-nél. Ezért sérülékenyebb, ill. maszatosabb lehet mint a többi süllyesztettebb megoldás.
Nálam nem nagyon sérülhet, mert vigyázok rá mint a hímes tojásra, sosem teszem le még az asztalra sem úgy, hogy nincs alatta valami (általában a saját gyári tokját). de a maszatosság akarva-akaratlanul is érint. Hihetetlen jó "buzizni" ill. tesztelgetni a rendszert a különböző progikkal, így megmondom őszintén a fényképezés, videocam, filmnézés háttérbe van szorulva még mindig.Lassan vége a progik tesztelésének, ami ugye a legidőigényesebb, és utána következhet a fényképek gyártása, és a multimédia jobb kihasználása. Az már biztos, hogy a dupla LED majdnem eléri a Xenon vaku szintjét.
-
blt.62
őstag
válasz
muveszur #4009 üzenetére
Nem tudod miért van az,hogy néha mikor hívásom van felveszem és valamiért kikapcsol a képernyőzár és az arcom ahogy hozzáér a kijelzőhöz mondjuk bekapcsolja a kihangosítóját vagy elindítja mondjuk a névjegyzéket,amihez hozzáérek? Nem mindig csinálja de ilyenkor amikor kiveszem a zsebemből már akkor is gond van ha hozzáér a kezem a kijelzőhöz,mert mondjuk elindít valami alkalmazást és vissza kell állítanom,hogy lássam ki hívott. Tudsz segíteni?
-
NÓPARA
aktív tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #3974 üzenetére
FontRouterben a FontRouterMan opciót állítsd Disable-re, és akkor az eredeti fontokat kapod meg. Az igaz. de ha ismét aktiválom akkor ismét nem az eredeti fontok lesznek.
A második kérdéssel kapcsolatban: ez nem hackelt mobil. Én olyan progira gondoltam, ahol az opciók között szerepel a restart, és ez még múködik is. Ybrowser?
-
eos30d
aktív tag
-
factory01
tag
válasz
muveszur #3893 üzenetére
például csinált olyat,hogy mikor interneteztem és rá akartam kattintani az opciókra akkor nem volt ott,akkor ha USB csatlakoztattam a géphez és utánna lehúztam akkor eltűnt a háttér és beállított magától egy másik témát(szürke színű volt a téma,szerintem HX-es téma volt)a fő problémám viszont az akksi merülése volt úgyhogy szinte hozzá sem nyúltam és alig bírt ki 2 napot,mióta vissza tettem a gyári romot ezeket nem tapasztalom és mostmár 4. napja megy a telefon és merült két csíkot a teliből...
-
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3881 üzenetére
Szio!
Majd ha valamikor később ráérsz azt szeretném kérdezni tőled,hogy az mitől van,hogy ha hívást kapok akkor nagyon ritkán bekapcsol a kijelző és mondjuk bekapcsolja a kihangosítót,ahogy hozzáér az arcom a telcsihez. A másik az,hogy a kijelző alatt lévő 3 gomb (hívás fel-le,menü) gyárilag nem kapott világítást? Előre is köszi! -
NÓPARA
aktív tag
válasz
muveszur #3843 üzenetére
Helló Muveszur!
A boltban érvényesítem a garit akkor ha bajom van a telóval bármely szervízbe vihetem vagy csak oda ahol vettem abban az üzletbe?Szóval a afóliát csak a hátlapra tegyem majd a kijelzőre nem kell. Remélem jövőre már én is ilyennel furikázom majd de addig is olvasgatok mert elég sok mindent írnak itt az illetők.Köszönöm a segítséged!
Boldog Új Évet Kivánok!
-
expander
senior tag
válasz
muveszur #3864 üzenetére
csak amit mar irtam egyszer a forumba, hogy hiaba van arra allitva, hogy mindig kerdezzen ra a kapcsolatra, amint kihuzom a baloldalrol, elkezd az a kicsi kör körbe körbe futni, aztan megjelenik maga a widget, de mar azzal a keppel, hogy Refreshing, meg alatta, hogy Cancel. de innnentöl kezdve nemtudok vele mit csinalni, hiaba nyomok a cancel-re nem törtenik semmi
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #3854 üzenetére
Parancsolj.
Elhagynád a Symbiant? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
muveszur #3841 üzenetére
Köszöm hogy ily gyorsan reagáltál a feltett kérdésemre. Ezek szerint EU garanciával hirdetett teló mit is jelenthet? Olvasom hogy a kijelzőre brandoo fóliát szoktak tenni.(remélem jól írtam le a fólia nevét) Gondolom ezt érdemes tenni rá még uj korában. Bemutató filmben láttam hogy van valamilyen fólia rajta de a brandoo-t nagyon dicsérik . Erről tudsz valami konkrétumot vagy tapasztalatott mondani?
-
NÓPARA
aktív tag
-
-
Senser87
tag
válasz
muveszur #3783 üzenetére
Szintén zenész :S Habár nálam már kopik a kijelzőről a BRANDO
szóval nem csodálom
A memóriaméretről meg annyit, hogy 16Gb-om van, de kell bele a memóriakari, mert, ha belelendülök, még egy külső vinyó is csünghetne a telefonon, az sem lenne elégUi.: Memkártyás kérdésemre senki nem tud választ adni? Valamint Garminhoz tényleg kell memóriakártya, mert telepítéskor ez miatt álltam meg :S
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #3779 üzenetére
Kizárt hogy ennyit menjen aktív használatban. Sokszor van napi 1h kimenőm + kb. ennyi bejövőm is, e mellet ha még zenehallgatás, email, sms...nekem 3 napnál nem nagyon ment többet 3G-vel. Ha ki is kapcsoltam, akkor sem lett sokkal jobb.
Szóval maradjunk annyiban, aki használja a telefont annak max 3 ill. 4 nap. Nálam volt még extrémebb használatnál hogy csak 2 napot bírt. -
expander
senior tag
válasz
muveszur #3746 üzenetére
sehogy sem jo
nekem valamiert, nincs is widget mappam, se a C-n se az E-n... felteszem a telefonra a widgetet, fajlkezelöbe megnyitom, utana kiirja hogy telepitve lett. ezutan meg is jelenik az oldalsavban, de nincsen egyik meghajton se widget mappa. es hiaba huzom ki a fökepernyöre, ugyanaz van, nem törtenik semmi, pedig mindent ugy csinalok ahogyan leirtad :\
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #3726 üzenetére
Művészúr: az általad közzétett widgetek tökéletesen mennek a gyári bolgár romon,ráadásul egyszerre mind a 2-tő.Tehát nem kell le törölni az elsőt,ha azt akarom hogy a másik működjön.Vissza áltam a gyári romra mert itt minden működik,de nagyon jó a 1.7 bolgar is.Egyébként a lengyel alapúnál több minden magyar benne.Pl.a zenelejátszó is.Köszönöm a leirásaiddal adott segitséget.
-
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3608 üzenetére
Oké!
Azt értem,hogy nem zárom be a videólejátszót,de a haver 5800-án ha megszakítja a filmet bármi miatt és másnap bekapcsolja újra a telcsijét az akkor is onnan folytatja a filmet ahol abba hagyta. Ezt a mi telcsink nem tudja?
Létezik másik időjárás program ami működik a mi telcsinken? Az én telómon I8910XXIE7 szoftver van. Egyedi verzió I8910XEHIE2 -
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3595 üzenetére
Szio!
Ismét segítséget szeretnék kérni tőled. A Handy Weather-nél nem tudnál kódot küldeni nekem mert ami nekem van azzal nem indul mert lejárt azt írja ki,hogy érvénytelen kód.Persze az is lehet,hogy az előző tulaj elütötte. Kellene az első és második 8 szám.
A másik kérdésem azzal kapcsolatos,hogy a film lejátszásnál ha megkell szakítanom akkor miért kezdi mindig a a film elejétől? Belehet ezt valahogy állítani,hogy folytassa onnan ahonnan abbahagyta? Előre is köszi! -
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3532 üzenetére
Szio!
Köszi szépen a tanácsokat,baromi jó hogy itt vagy te nekünk mert rengeteget segítettél már nekem is. Beállítottam a hangerősítést minden frankó lett még a Garmin is sokkal hangosabb lett. Egyedül híváskor a telefon saját kihangosítója maradt halk.
Azt szeretném még kérdezni,hogy a névjegyzékben amikor nevet keresek akkor a "Cs" és "Gy" kezdetű neveket nem találja. De ezt te is tudod. Olvastam valahol,hogy kikellene kapcsolnom az "irányított keresést". Ez igaz? Ha igen akkor leírnád hogy hogyan tudom ezt megoldani?
A Nokia programok.hu oldalon megtalálom a Handy Weather programot? Tudsz erről a programról valamit? Gondolom állandó internet kapcsolat kell hozzá csak azt nem tudom,hogy ha minden nap lekérdezem akkor mindig csatlakozik az internetre,vagy előre megmutat mondjuk egy hetet és csak utánna frissíti? Mert az iPHONE-nál is megmutatta előre egy hét időjárását de mondjuk ha hét elején (hétfő) megnéztem és utánna csütörtökön akkor újra csatlakozott a netre. Vagyis nem lehetett úgy használni,hogy hétfőn lekérem az adatokat utánna egész héten csak ránézek mert ha elindítottam az alkalmazást akkor csak úgy engedte hogy előbb csatlakozott a netre. Tudsz ebben is segíteni? -
Senser87
tag
válasz
muveszur #3545 üzenetére
Nincs memóriakártyám, csak a snake-et, meg a Mole-s játékot tettem fel, valamint ami a telefonon volt alapból. A Samsung LBS-ből a Navigatont, meg az Asphatlt4-et. A route66-ot elvileg nem, mert kért netet. ennyi. Meg kipróbáltam a geotagginget, de utána kikapcsoltam a GPS-t.
Amikor használtam mint a fene, este 9-től 1 óráig csak 1 csík ment le belőle, szóval ezt állásában művelte éjjel.. -
galusz72
tag
válasz
muveszur #3532 üzenetére
Időjárás: Van az Accuweather widget, aztán a Handy Weather is nagyon jó.
Valakitől azt hallottam h az Accuweather widget nem műxik 1.7 bulgáron, ez nem igaz? Mert nálam sem megy.
A Handy Weather nagyon jó, de a 7 eshez nem jó a reg kód. Ezért csak a World_Traveler_v1.04 és a Gismeteo_v4.00.1-t tudom használni, de egyik sem nagy szám. -
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3520 üzenetére
Köszi beállítottam. Azt kérdezném,hogy ha erősebbre állítottam a csengőhanghoz a hangszórót (a te beállításaid alapján) akkor elképzelhető hogy hangosabb lesz a Garmin hangja is? Mert így halk volt. Még egy nagyon fontos kérdés,tudsz e időjárás jelző programot rá? Honnan lehetne letőlteni rá?
-
válasz
muveszur #3499 üzenetére
Nem jártam más fórumokon, de... Milyen az a jobb Java motor?
Honnan van, ki és miért állítja, hogy jobb lenne, mint a központi?galusz72: A Java Runtime 2.02 a telepítés közben nyom egy átalakítást a MIDleteken. Szerintem egyrészt megpróbálhatod újra a telepítést, hátha észbekap, különben meg nem marad más, mint a játékaid újratelepítése...
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #3499 üzenetére
HyperX Goodies mappájában található a java 2.02... Egyébként meg teljesen felesleges feltenni rá, mivel a K4-es javított ROM-ban jobb JAVA motor van, mint a 2.02.
Azért akartam feltenni mert néhány játék becsíkozik, és azt olvastam ez a gyógyír rá.
Viszont csináltam 1 hülyeséget: install közben olvastam a válaszod és megnyomtam a "mégse" gombot. Azóta nem látszanak a feltelepített játékok nagyrésze. Az application managerben ott vannak de az alkalmazások között nincsennek.
Lehet valamit tenni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest