Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6052 üzenetére
Én is mindig TC-vel nevezem át a kiterjesztéseket.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #6049 üzenetére
Nem kell hozzá TC elég átnevezni
-
Geni86
csendes tag
válasz
Quasi_modo #6031 üzenetére
Na igen, én is így tudtam,és lám,mégsem...
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6009 üzenetére
Valóban annyira nem vészes a szignózás, remélem menni fog!
ROM -ot meilyket ajánlanád? Az uj magyar jó lesz?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5998 üzenetére
Persze hogy nem baj, bocs csak felhúztam magam, hogy valaki segítő szándékkal megosztja veletek a tutit, és leordítjátok, pedig az összes jó rom így került a látókörünkbe, hogy valaki megkockáztatta és kipróbálta, mindenki le van ragadva HX romoknál, pedig tele vannak hibával, én azokat nem merem felrakni, mert csak panaszt olvasok róluk
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5986 üzenetére
Arra gondolok hogy én is csak olyat linkelek be amit már kipróbáltam,és látom hogy jó.Teljesen távol áll tőlem másnak másoknak kárt okozni.A kamerával kapcsolatba egyetértek veled,de alap beállitással is jó képeket kéne hogy készitsen ha már ennyi pénzt adtunk érte.Egyébként az infókat a legnagyobb I8910 HD fórumról szedem és próbálom tudásom szerint közzé tenni.Amikor közzétettem hogy jó pár romhoz jó a magyar rom Cs-je ezért is kaptam hideget meleget,pedig hidd el én ezeket mind kipróbáltam és ezáltal próbálok segiteni.És már nagyon sokan igy cseréltek romot,jók a vissza jelzések.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5983 üzenetére
Ezért kéne több tisztelet másokkal szemben.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5978 üzenetére
Dikk! csak az éjszakai képek szarok voltak,ennél pedig jó.De ezt már más is leirta pár hozzá szólással feljebb.
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5978 üzenetére
ezért emeltem ki
mert ez volt a legkomolyabb érvük a warezrom mellett...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5968 üzenetére
Nem tudom, hogy hyperx hányszor flashelt már.... De az biztos, hogy rengetegszer! Ha az ővé kibírja, akkor a miénk is. Csak nem különböző minőségű flash ic-kel kerül gyártásba a teló. Szerintem. Bár lehet hogy rossz a gondolkodásom.
-
válasz
Quasi_modo #5942 üzenetére
Telefont felismert azonnal, de a headsetem nem akarja
Azért 11,3Mb, mert közel 600 bejövő, és 200 kimenő üzenetem van + egy témát (amit használok) az a C:/-en van, meg azt hiszem a HelloOX-is oda telepít! -
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5924 üzenetére
Oké, akkor nem teszek rá, köszi!
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5919 üzenetére
ne is mondd.... én biztos hogy felkötném magam...
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5914 üzenetére
nagyon orulok h gyogyulgat a kis beteg
es kerlek nyaron a medenceprobat mar ne hajtsad vegre
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5903 üzenetére
kb ugyanerre akartam utalni
-
gPéter
tag
válasz
Quasi_modo #5864 üzenetére
igen,az enyémen 42 van.De számít ez egyáltalán valamit?
-
muveszur
addikt
válasz
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nekem az összeomlás úgy következett be, hogy 7,6 MB van már csak a C:\-n. Sajnos a DayHand Inputot nem lehet máshová telepíteni.
(Legfeljebb megpróbálok kicsit belenyúlni) -
törölt tag
válasz
ezen meg 26 körül indult, de azért amit csak lehet én az E: -re telepítek
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #5862 üzenetére
már nem emlékszem egyébként, az első gyári magyar szoftnál mennyi hely volt a c: -n?
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #5852 üzenetére
navit még nem próbáltam ezen a rom -on, de nekem eddig még nem okozott gondot a kevés hely a C: -n, minden megy tökéletesen, jelenleg 20Mb szabad hely van még rajta
-
sauser
tag
válasz
Még annyit szeretnék hozzátenni,hogy a PC Suite felismeri és jelzi hogy a telefonon lévőtől nincs frissebb firmware.Tehát nekem ebből az jön le hogy a srác tökéletes munkát vézett.
-
sauser
tag
válasz
Igen ha a C-én kevés a hely az rendszer összeomláshoz vezethet.A Bukest félét felteheted,ez olasz alapú de full magyar és szuperul működik.Ennél több mint 50 Mega áll rendelkezésre.Csak a sallangok vannak kilőve.De ez a te döntésed.Én ezért cseréltem le a gyárit a Bukest félére.Hiszen most már nekünk is van HyperX-ünk Bukest személyében.
-
muveszur
addikt
válasz
Nekem ma a webböngésző és a Opera Mobile volt nyitva, és enyhén meghalt a rendszer... Gyanítom attól, hogy a böngészőnek a C:\-n van a cache-e és igencsak nehéz weblapot erőltettem rá.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5849 üzenetére
Hivatalosból még mindig csak az olasz van...
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5846 üzenetére
Sziasztok.Igen a gyári magyar rommal nem működnek.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5846 üzenetére
Mintha úgy rémelne, sőt biztos is, hogy a Yayha.hamid-féle widgetek nem működnek a gyári magyar ROM-on.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5844 üzenetére
Sajnálom. A böngésző beállításai pedig azért számítanak, mert a widget úgy működik elvileg, mint egy, a készenléti képernyőre kirakott "weblap".
[link] - itt vannak yahya.hamid órái. Ezek közül módosítgattam az egyiket. -
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5833 üzenetére
[link]
Ezen a képen látható, hogy a dátum fölött írja a névnapot is. (jobb oldalt meg a profilokhoz vezető gomb van. Amúgy a dátum a naptárat nyitja meg, maga az óra pedig az óra alkalmazást)mod.: a megauploados fájl annyiban különbözik ettől, hogy ott már "PROFILOK" van írva "PROFILES" helyett.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5831 üzenetére
Megy net nélkül.
(a névnapok is bele vannak írkálva, tehát azok sem kérnek netet)
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5824 üzenetére
Mennie kellene mindenfele extra nelkul. Gyari bongeszo beallitasainal a java/ecma scriptek viszont engedelyezve kell, hogy legyenek, valamint az "oldal" resznel (a magyarban nem tudom, hogy hivjak, a masodik pont a beallitasoknal), ahol be lehet allitani, hogy mit toltson be, a kepeket is engedelyezni kell. Ha viszont ezek igy vannak, egyelore mas otletem nincs.
-
Tökione
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5814 üzenetére
Köszönöm!
De nagy láma vagyok . -
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5808 üzenetére
Nem hiszem, az újabb hivatalos Sw-en minden 25mb a szabad hely a C-n, a fözöttek közt vannak amik kivannak herélve, ott nincs gond
-
válasz
Quasi_modo #5806 üzenetére
Persze, a rendszer összefossa a bokáját, ha elfogy a C:-n a szabad hely.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #5798 üzenetére
Köszi szépen, meg fogom nézni Őket
(#5801) phaet0n:
Köszi, várjuk -
Gabenpetit
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5794 üzenetére
Ovatosan porszivoval nem probaltad meg? Talan ki tudna szivni azt, ami meg bent van...
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #5796 üzenetére
Azt figyelmen kívül is hagytam, aztán leállt a telepítés úgy 70%-nál., hogy nem lehet telepíteni.
Valaki fel tudná tölteni a wgt-t máshova, mert rapidshare beakadt és nem tudom leszedni -
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #5792 üzenetére
Próbáltam jópárat, igaz nem onnan, de mindig lassú lett a telefon, vagy telepítéskor hibát írt ki, szóval meguntam már a kipróbálgatást, úgyhogy hagytam a gyári precit.
Ez meg gondolom le van tesztelve .) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5792 üzenetére
telkó rendbejött?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5753 üzenetére
Nyilván nem rapidon kerestél, mert rapidon nem lehet keresni. A rapidos keresőkön az első három találat MINDIG kamu, és mindegyiket a google adja az első pár találaton.
Esetleg ebben a topicban lehet segítséget is kapni, vagy csak ilyen alaptalan találgatások tömkelege? Nem hiszem, hogy senki nem próbált még AC3-as xvidet egy filmnézésre is kihegyezett telón.[ Módosította: #65675776 ]
-
válasz
Quasi_modo #5760 üzenetére
Azért tettem idézőjelbe a "hivatalos" szót!
Természetesen akkor mondható teljesen hivatalosnak, amikor majd megjelenik a hivatalos oldalon, és PCS-el tudod frissíteni!
(egyébként a hétvégén teszteltem ezt az FW-t, és igen-igen meg vagyok vele elégedve!) -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5756 üzenetére
Sajnálom csak próbáltam letölteni a progit. De nem néztem meg hogy konkrétan erre a telcsire nem jó.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5751 üzenetére
Helló Quasi_modo!
Most töltöttem le a SPB. Mobile progit ha erre gondoltál. 1.5 verziót töltöttem le 2.89Mb tömörítve. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5751 üzenetére
Ez egy kacat Rapidos részben kamu kereső. Amik ott fenn vannak, azokat automatikusan generálja a keresési szavakból. Tehát nem, nem érdemes keresni. Ha te meg ilyennek bedőlsz, akkor nem hiszem, hogy érdemes lenne bármit is keresned.
Erre valaki? -
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5748 üzenetére
Én itt nem látok symbian verziót
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5748 üzenetére
Halott a Rapidshare...Esetleg máshonnan nincs linked?
-
Robi90
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5731 üzenetére
Én is a i8910 felé húzok , föleg most függetlenül már 96 ért is hozzá lehet jutni .
Olvastam hogy mi volt a teloddal , azóta van valami javulás ?
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5710 üzenetére
Hosszú ideig tv javításból kerestem a kenyerem. A szervízben volt néhány haverom aki mobilokat javított csak. Sok hasonlót láttam
Mindenesetre nem szégyen tanácsot kérni 1 olyan szakitól aki ebből él. Attól még nem muszály ott hagynod szervízben ha nem akarod. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5694 üzenetére
Quasi_modo: Nem akarok okoskodni, meg ismételni sem akarom magamat de:
Az ami visszamaradt a telefonodban az nem víz. Por, veríték(valszeg a zsebedben hordtad) és víz egyvelege, valami ragacs. Nehezen fog kiszáradni. Ha ismersz hozzáértő, megbízható szervízt vidd el, kérj tanácsot és ne sajnáld azt a néhány ezrest, amit esetleg elkérnek. Többet ér ennél a mobilod, csak olyat keress aki ért is hozzá, nem csak mondja(ez meg annyi mint a fehér holló). Szerintem ebbe az irányba kezdj el kutatni, hidd el tapasztalatból mondom. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5689 üzenetére
Hát ezt nem tudom megmondani... Csak van valami elkülönítés mindenféleképpen, de csak elmélkedek.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5675 üzenetére
Semmi extra a mostani firmwarekkel szemben JAVA terén. Régi magyarhoz már nem tudok viszonyítani.
Viszont jön a Taiwan JB1... Na az hihetetlen gyors lesz, HyperX már erre csinálta a legújabb Speed ROM-ot. Csak nekünk nem érhető még el.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #5660 üzenetére
igen, azt hiszem én is tőled kaptam az infót
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5615 üzenetére
Ha jól tudom, még a UK sem jelent meg.
A magyar nem hiszem, hogy hamarabb fog jönni. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5595 üzenetére
Teszteltem, most is az van fent. Nagyon jó, ajánlani tudom.
.exe-be van csomagolva, úgyhogy nem tudom, ez most hivatalos vagy sem, de teljesen érintettnek tűnik! -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #5608 üzenetére
az látja...onnan meg a videofájlokat próbálom éppen kipiszkálni (azokat úgysem onnan indítom)...
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #5605 üzenetére
persze, de pont azért szeretném a memkrátyán tárolni, mert azt simán betehetem az usb-olvasóba és nem kellene mindíg vezetékkel összekapcsolni a telót a laptoppal, amikor a felvételeket pakolgatom
(sok kicsi töltés sokra megy, ugye)de ettől függetlenül is:
mi a fenéért nem látja???
ez a resco hiányossága? -
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #5595 üzenetére
Na örömmel hallom, hogy megy a mobilod!
Akkor mégis csak összekapta magát? -
Anulu79
addikt
válasz
Quasi_modo #5547 üzenetére
Szerintem meg nem csak ezen az oldalon írnak a telefonról.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #5547 üzenetére
Úgyvan! Nekem pl semmi bajom eddig, koppkopp!
Ugyanúgy szeretem, mint december elején
Jah és szebb a kijelzője mint az omnia2-nek
Összehasonlítottam, én azt homályosabbnak látom, nemtudom miért, talán a rezisztív képernyő miatt. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5530 üzenetére
Továbbra is sok sikert és türelmet kívánok Neked hozzá! Én már magamat nyúznám, ha ilyen sokáig bizonytalan lenne a helyzet.
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5526 üzenetére
a garmin tuti hivatalos, csak hogy megvette-e az a kerdes
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5512 üzenetére
Nagyon lehetséges... Itt Debrecenbe is ismerek olyan boltot, ami a Nokia telefonokat 1 hétig gyűjti, és utána viszi át a szintén Debrecenben lévő Nokia szervízben... Pedig ez nem egy olyan hatalmas nagy város...
-
banpity
tag
válasz
Quasi_modo #5509 üzenetére
Természetesen a boltba vittem vissza.Mondtam hogy sürgős lenne mert szükségem van a GPS-re.Azt mondta a srác hogy ráírja hogy S.O.S. ehhez képest itt tartunk.Mi lenne ha nem írta volna rá???????? (ha tényleg ráírta)????????
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5505 üzenetére
Jaja, ismerem a telót... de az még mindig szervízben van, ha jól tudom.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5503 üzenetére
Így van, ne is menjen szervízbe! Szerintem ebben nugyodtan bízhatunk, mert itt a fórumon se nagyon lehetett hallani hibás i8910-ekről.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5501 üzenetére
Bizony, ez még kevés idő, hogy szervízbe menjen. Remélem teljesen rendbe fog jönni!
Viszont nekem van egy olyan érzésem, hogy ezzel a teló elveszítette a garanciáját.
Majd beázásra hivatkoznak majd, ha lesz valami más probléma a telóval.
-
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #5499 üzenetére
Mondjuk egy szervizen nem gondolkodtál még el? Ennyi idő után már nem nagyon lehet benne nedvesség, és ha így járatod lehet, hogy csak nagyobb kárt teszel benne.
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #5490 üzenetére
Most mutatták be Barcelónában, de nincs infó a pontos megjelenésről, hamarosan!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5482 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy február - március fordulóját emlegették... Az még nincs itt
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5479 üzenetére
Igen, ha sikerül összehoznia Bukest kollégának.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5474 üzenetére
sajnálom, pedig te tényleg nagyon vigyázol a telefonodra
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5474 üzenetére
Flashelésnél szükséged lesz a lezárógomb + hangerő fel + kikapcsoló gomb kombinációra. Ezek nélkül nem indul el a telefon Bootloader módban, így a Symbian ROM Flashing Tools sem ismerné fel.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5471 üzenetére
De maga az érintőképernyő működik?
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #5464 üzenetére
Sokáig szenvedtem vele, de meglett. Elég rendesen szétnyithatod
[http://www.megaupload.com/?d=3M3AJLVO]
Itt a szét, majd az összeszerelési útmutató!
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5464 üzenetére
lepényhal
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5460 üzenetére
Jól gondoltad a "sűrű lábakat". Ilyen nagyfokú elemsűrűségnél nem elég a kiszáradás, mivel a hó nem desztillált vízből van ezért a száradás után visszamaradhat némi réteg aminek n x 100M ohmos értéke lehet és galibát okozhat. Viszont az elmondásod alapján nálad csak a gombokkal van gond, vagyis ha a félig zárt mikrogombokba nedvesség van az nem szárad ki olyan gyorsan. Te csak szárítsd, és ne próbálgasd legalább holnapig. Ha nem is boldogulsz, akkor se kapcsolgasd ki-be túl sokszor, inkább vidd szervízbe, ott biztosan rendbehozzák. Sok szerencsét, biztosan fogod még nyomni nekünk a játékokat, amiket Te tesztelsz előzőleg.
Üdv -
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #5448 üzenetére
Reggelig tényleg ne bántsd inkább.
Én egy LG Secretet ejtettem bele a wc kagylóba. Nyár volt, viszonylag gyorsan kiszáradt, azóta is remekül szuperál.
Egy mp3 lejátszót meg kimostam mosógépben (zsebben maradt). Bekapcsolt, de csak recsegő hangot adott ki. Hallottam (de az lehet, csak urban legend), hogy desztillált víz segíthet. Tanulmányaim miatt sokat vagyok laborban, tehát volt kéznél desztvíz, átmostam, azt is megszárítottam, azóta is használom.Tehát fel a fejjel, és türelem. Ha még víz van benne, és úgy kapcsolod be, a zárlat nem biztos, hogy szerencsés következményekkel jár.
mod.: n + 1. történetnek még talán belefér..
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5448 üzenetére
Pedig talán a rizs a legjobb módszer a szárításra! Sok külföldi "tesztet" láttam, hogy miként reagálnak a telefonok vízre, folyóvízre, áztatásra stb. Legutóbb az N900-al láttam ilyen videót, utána a srác rizsbe rakta, majd másnapra tökéletesen működött.
Én egyszer egy Nokia 5500-val (taposóaknával
) jártam meg egy hatalmas zivatart. Zsebembe volt, elázott. Akkut nem vettem ki, nem értettem akkor még hozzá. Sajnos örökre használhatatlan lett. Itt pihennek a hamvai a mai napig. Pedig akkor egy olyan teló eléggé aranyárba volt
-
Angel78
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5437 üzenetére
Óóóh bakker csak most olvasom, hogy milyen szerencsétlenül jártál. Remélem nem szenvedett maradandó károsodást.
Nem tudom ki írta, de a radiátor mellett magától simán kiszáradt nekem is a nokiám. Akku ki és a hátlap\keret hátsó részét is le, míg az alaplap látszik és egy nap szabad levegőn szárítsd. Nem kell semmi erőszakos hőhatás, főleg ne kapcsolgasd. Csak tapasztalati jótanács. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #5444 üzenetére
a kondik nagyon nem szeretik a vizet...plusz a vizzel rövidzárat is csinálhattál bármiben. mondjuk kiiktattál egy diódát és a tranyó 5ször akkora feszt kapott. nem az akksinak lesz baja, az amúgy is cserélhető... ha nem most akkor lehet ,h egy hónap múlva adja be az unalmast. (pont ezért nem veszek soha használt telót)
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #5444 üzenetére
Az alaplap az érzékeny és nem kell neki aksi hogy tönkre menjen.Van benne feszültség aksi nélkül is. Mit gondolsz miért nem felejti el az időt?
-
galusz72
tag
válasz
Ha túl felmelegíted hajszárítóval, gondod is lehet belőle. Többet ér ha ráteszed v melegítőre, radiátorra, de ne közvetlenül, hanem pl törülközőre és úgyhagyod kb 2 órát. Ne próbálgasd addig amíg ki nem szárad.
-
Obolony
senior tag
válasz
itt azt igerik hogy azott keszuleget javitanak szegeden, budapesten gyorsan garisan.... amugy meg sajnalom nagyon
hajszaritot nem ajanlok, mert nagyobb kart tehetsz a keszulekben mint hasznot...
-
hanti
senior tag
válasz
hajszárító!
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5424 üzenetére
Helló Quasi_modo!
[link]Remélem jó a link amit adtam. Levy hozzászólása. Igen szeretnék majd én is ilyen telót venni ha meglesz rá a lé.
-
d.beni
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5426 üzenetére
ja az van mindenhol de kicsit várok mert jobb lenne egy 16gb-os.
bár már idegesítő hogy mindenhol azt mondják hogy nem tudják mikor lesz. -
d.beni
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5424 üzenetére
én ilyet akarok venni de már több mint egy hete sehol sincs a 16gb-os verzióból!
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #5391 üzenetére
egyáltalán ki mondta hogy lesz magyarul?? én egy normális forrásból se olvastam hogy magyar nyelven is lesz...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5391 üzenetére
Egyenlőre semmi újat sajnos....
metaldog: Kikapcsolt állapotban a 3 előlapi fizikai gomb együttes megnyomása.
szhunor: Sajnos ez szerintem nem megvalósítható a programkód átírása nélkül.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5382 üzenetére
Ha a bukest félére gondolsz :a magyaritása 100%-san sikerült.Még 2 hiba van benne.A device manager nem működik,a beállitásokból és az iránytűből kilép.Ezeket javitja jelenleg ha ez kész szabadjára engedi a megfelelő útmutatással.Viszont az akksi üzemideje nagyon jó lessz a tájékoztatása szerint.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5382 üzenetére
A bukest féle magyar? Nemsokára érkezik állítólag...
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #5375 üzenetére
Szerintem ha a proci tudja kezelni az arhitectúrát akkor a többi megoldható!
A 3-as még nem Qt alapu, csak a 4-es lesz az. -
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #5372 üzenetére
Pedig nagy az esélye hogy működni fog! A hadrver simán tudja kezelni.
A rendszer teljesen nyitott lesz! Sőt a hírek szerint a Nokia első Symbian 3-as telója ugyanazt a procit kapja ami a samuban is van. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5364 üzenetére
Bizony
Nagyon kiforott már ez a rendszer, és már lehet, hogy túlságosan is... Jó lenne egy vérfrissítés neki, ami majd lesz is.
Nézegettem itt ezt a 3,3 colos telót...Iszonyatosan gyönyörű
Ha 4,3 col lenne, és árban jó lenne, meglenne a következő telóm. De így, rohadt kicsi...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5362 üzenetére
Főleg, ha a WM7-ben nem lesz multitasking, csak Apple-féle bohóckodás
Nekem bejön még a Bada is, bár ki tudja milyen lesz....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5360 üzenetére
Nekem majd Android 2....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5358 üzenetére
A projektort elfogadnám... Természetesen ha bármilyen körülmény között lehetne használni, megfelelő fényerővel és felbontással...
Az jó lenne...
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #5353 üzenetére
na ez már 2. eset
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5355 üzenetére
Egészen pontosan október 7-én
De egyébként néha úgy érzem, hogy egy embernek nem is kell ennél több...Főleg úgy, hogy egy ennél komolyabb telefon majdnem hogy egy fél használt autó árába kerül...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5353 üzenetére
Szerintem se...ezért nem váltani egyenlőre
Majd ha gariban kifutnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged