- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
muveszur #6297 üzenetére
asszem a fotózás fontosabb nekem de nehéz dönteni ... miért nem rakta egybe az egészet
első hx romom a februári magyar van most a telefonon, remélem nem csalódok a hxben
ja és most látom, hogy van a 2.11-nél egy modem flash azt meg kell csinálnom vagy elég a rom flash ... esetleg még annyi, hogy az a modem flash mit is csinál pontosan
-
Brockey
csendes tag
válasz
muveszur #6205 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az XXJB1-re frissítés azt jelenti, hogy így már hackelt a telefonom? Tehát működni fog a wireless-féle patch? Amit írtál a honlapodon a HyperX féle 48 kHz-es hang az viszont - ha jól értem - nem egy külön patch lesz (vagy már van), hanem a teljes Rom-csere után élvezhető? Bocs, ha olyanokat kérdezek, amik mások számára teljesen egyértelműek.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #6197 üzenetére
A gép? Tulajdonképpen 90 százalékra tenném. Problémás 3 bill.: kamera, hangerő fel + menü. Minden funkció megy, amihez nem kell feltétlenül az a 3 gomb. (A kamera hol exponál, hol nem).
Most viszont a service manual alapján levettem a hátulját, hogy a billentyúk mikrokapcsolói meg a a bill kábel csatlakozója kiszáradjanak. Volt hajszárító, porszívás. Egyébként víznek nyoma nem volt. Ezért gondolom, hogy csak a mikrokapcsolókban maradhatott.
De amíg a billentyűkkel baj van addig nincs 3 gombos hard reset + flashelés. -
sauser
tag
válasz
muveszur #6195 üzenetére
No én is megcsináltam ezt a videó bemásolós dolgot,most már ez a legjobb a piacon.Pedig nekem a kanan féle rom van fönt,ez nagyon közel 3 nap huzza az igát.Most néztem hyper honlapját tett fel a JC1-el készült képet de véleményem szerint nem jobb.Talán a vivaz kamera firmwarejével készült kép jobb.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
muveszur #6166 üzenetére
Hali Művészúr!
Sajnos nem tudom hogy be van-e állítva mert anno ezt ugy csinálták meg hogy a gépeket látja a router. Azt meg hogy mi lehet a teló MAC címe azt megtudom valahol nézni? Privátba ha tudnál segíteni megköszönném.Bocsi ha ennyire láma vagyok hozzá de időnek kell eltelni hogy megismerjem ezt a telót.
-
phaet0n
tag
-
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur #6132 üzenetére
Mindjárt kipróbálom a Garminos tanácsot,bár nekem "gyárilag" engedélyezve volt,ugyhogy csak szimplán kikapcsoltam.Így is jó vagy engedélyezzem újra,aztán reset,majd kapcsoljam ki?
Ha azt mondod szellemképek,akkor no para.Max ha nagyon "elszaporodik" akkor hard reset.
Köszi a segítséget.
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6108 üzenetére
Nagyon, köszönöm a segítséget, most valóban megjlenik a naptár, viszont eltünkek a widgetek
háát egy köztes megoldás kéne! Az uj ROM-mal is csak így lehet megoldani?
Kéne nekem egy olyan progi amibe tudok jegyzeteket írni pl: pin kódot, jelszót, és ezeket egy jelszóval levédeni, tehát hogy más ne tudja megnézni, tudom hogy iphone-ra van ilyen biztos van erre is, csak tudnám mi a neve...??!!
A telefon aksijával nem igazán avgyok megelégedve!
Reggel 7 kor levettem a töltőről (egész éjszaka fent volt), most 1 csík van rajta!
Használat: 2perc telefonálás, 1 névjegy beírás, 10 perc GPS (garmin), 10 perc játék,15 perc internet, 1 óra rádió hallgatás!Háttérben szerintem nem megy semmi, ha hosszan nyomok a középső gombot nyitott alkalmazásokba nincs semmi csak a 3 gyári bezárhatatlan ikon (fényképes névjegyz, menu, meg alap képernyő vagy miez)!
Elképzelehető hogy megy valami háttérben, attól hogy a nyitott alkalmazásokba nem látom?
Fényerősség automatikusan van, belső GPS nincs letiltva (mert néha kell), Blootuth KI, videomegosztás KI, adatkapcsolta ha szükséges!
A konektorból nem húztam ki a töltő használat után, és az USB-s töltés után sem indítottam ujra, azokat is kell régi gyári magyar ROM-nál?
Mit tudok még tenni???Ez így elég gáz hogy egy napot se bír ki!
Ja tudom hogy harmadik töltésre éri el a maxot az aksi, az ma lesz,-van de nem hiszem h sokat javulna! -
sauser
tag
válasz
muveszur #6100 üzenetére
Most nézegettem vissza a gépen és most már látom hogy a kamera modul megeggyezik a Turbóroméval.Ugyanis ezzel készült képeket is hagytam a gépen és nem látok minőségi külömbséget pedig 20-20 kép készült egyforma beállitással.Elvileg egyezni kéne mert a Turbóromnak is a JB1 januári az alapja,és azt nem irta Jyned hogy valamit változtatott rajta.Úgy látom az akku időn javitottak valami mert tegnaptól vagy 30 kép van benne esti is plussz beállitások ismerkedés a rommal és 1 csik tünt el.Eddig elfogadható.
-
törölt tag
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6045 üzenetére
Oké, értem de hogy lehet átnevezni? Jobb gomb átnevezésénél a .zip nincs utánaírva...
Hívásképet pedig akkor hogy tudom kitörölni, hogy ne mindig a haveromat kelljen bámulni?
Bocsi a sok bugyuta kérdésért, és nagyon köszi a segítséget!
Jah kéne nekem garmin navi, azt honnan szedjem le (ahol megbízható)? Azt kell szignózni? - mert az olasz oldalra még nem regiztem...
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6041 üzenetére
De én nem látok wgt fájlt, leírtam mik vannak, abban nincs wgt!
Amugy az miért van hogy beállította egy haverom számához hívóképet, + a fényképes névjegyekbe is, ez még így jól is van, de néha ha más hív pl: anyám akkor is a haverom képe jelenik meg anya felirattal! elég muris,
de azért ne viccelődjön már itt velem a teló!
Amugy másnál is volt hogy ezt a képet jeleníti meg, nem értem miért! Anya nevénél is a tel.könyvbe nincs kép, és mégis a haveom képét látom ha hív!Jah az előbb meg olyan volt hogy hívtak és nem csinált semmit a teló, se nem rezgett se nem csöngött pedig általánoson van és be van állítva, mondom mi a f*sz van, probáltam másik telóval is is ugyaner, majd nyomogatamm, és egyszer csak ujraindult és most csöng és rezeg is! Vírus, vagy mi? Vagy ez megszokott?
Vírusírtó amugy nem kell rá?
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6038 üzenetére
letöltöttem az widget csomagot, de én nem találok widget .wgt fájlt!
Ezek vannak kicsomagolás után:
images mappa - benne csak .ping képek
js mappa - benne .bak meg egy Jscript fájl
config
icon
indexMelyik tegyem fel?
KösziMilyen témában érdekelne a programok? Háát multimédia, játék, net, msn-t pl lehet rá tenni?
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6028 üzenetére
Feltettem az operát- nagyon fasza! :
Nem is kellett szignózni, azt hittem mindent kell, vagy ami biztonságos- hivatalos azt nem kell?
Mit érdemes feltennem, ami hasznos program, és mit érdemes beállítgatnom így új teló tulajdonosként!
Amit így feltelepítek, mint most az oprát, nem lehet kitenni a fő ablakra mint a widgeteket?
Egyébként onnan az odalsávból nem lehet kitörölni a felesleges widgeteket, azok nem terhelik a telót? -
Geni86
csendes tag
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #5892 üzenetére
Akkor a régi, de hivatalos firmware nem teljes magyar, és nem tud kinetikus görgetést se? Annak mi a száma? Görgetést csak a menüben nem tud, a többi helyen (böngésző, tel.könyv,) tud az is?
Szerintetek az uj nem hivatalos, de gyári, kiszivárgott szoftverrel vagy a régi hivatalos szoft-al kérjem a telót??
A réginek akkor annyi a hátránya hogy a menüben nem kinetikus a görgetés? -
sauser
tag
válasz
muveszur #5892 üzenetére
Végig olvastam a fórumot és valóban van nem ide való és félre vezető hozzászólás.Ha jól emlékszem valaki felvetette valamelyik új rommal kapcsolatban,hogy vissza lépés történt a memoria területén mert a C.-én csak 17.5 mega marad szabadon.Te voltál az egyedüli aki azt irta kit érdekel,jó pár hozzászólással arréb pedig már panaszkodtál hogy össze omlik a rendszer.Akkor nem értem a irásodat,mert az újoncok is tudnak értelmest irni.A másik:itt még nem jelent meg hivatalos firmware és nem is fog.Ez azt jelenti hogy otthon nem fogod tudni frissiteni,csak a hivatalos szervizbe.Pl rá az elmúlt 1-év.De amig ilyen könnyen elérhetőek az új romok addig ez nem zavaró.Természetesen aki ezt hiányolja annak teljesen igaza van.
-
Geni86
csendes tag
-
szhunor
tag
válasz
muveszur #5817 üzenetére
Igen. Időközben rájöttem a hibára.
Egy kicsit idejét múlt (régi) már a szignozo program, amit használtam eddig, és ezeknél a nagyobb méretű fájloknál valami hibát írt ki és nem szignozta sikeresen.Egy másik progaram most szignozta, bejött a telepítés előtti ablak ahol ki lehet választani hogy melyik nyelvet szeretném telepíteni, bepipálva a kínai meg a magyar és OK., majd ezt az üzenetet kapom és nem telepít !
,,Szükséges alkalmazés hozzáférés nincs megadva"
Mi lehet a baj ?Köszi.
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #5787 üzenetére
Hát, sajnos ennyire viszont én sem vagyok benne.
Bár most arra várok, hogy a samsungi8910omnia fórumosoknak sikerüljön kiszednie valamit az SDK-ból (az tetszene, ha a widgetben ki tudnám íratni, hogy milyen profil aktív éppen, vagy saját widgetből lehessen profilt váltani).
Mondjuk a JavaScriptben is nagy lehetőségek vannak (de ezek kevésbé telefonspecifikus dolgok). A baj az, hogy lusta vagyok. -
phaet0n
tag
válasz
muveszur #5785 üzenetére
Nagy szerencsémre ezek a widgetek úgy működnek, mint egy weboldal (htmlt, és javascriptet is használhatunk bennük), és mivel foglalkoztam ilyesmivel, volt egy kész névnapos javascript kódom. (végeredményben tehát a .js fájlból, amit mások is használnak a widgetkészítéshez.)
Ha van Z:-hez hozzáférésed, nyugodtan nézz bele a widget mappáján belül a "js" mappában a "script.js" fájlba.
Ha viszont nincs, arra az esetre leírom, hogy tömbökben (hónaponként) benne van minden napra az adott névnap, és a dátum alapján kiemel a tömbből egy nevet. -
phaet0n
tag
válasz
muveszur #5778 üzenetére
Maga az óra: [link] (itt természetesen a .zip kiterjesztést törölni kell, hogy telepíthető legyen)
Pár kép a telefonomról: [link]#5779: Siscontents: [link]
Aquarius azt írta, hogy az 1.5.8-ban már az animált témarészek is módosíthatóak lesznek.
Jaaa, most olvastam. A siscontentset nem a telefonon kell használni. PC-s program. -
válasz
muveszur #5639 üzenetére
Ez az első falshelésem, mert otthon Win7 64-bitesem van!Szóval nem tudok Virtual XP-t csinálni!
Tudnál adni valami linnket, ahonnan le tudok tölteni .exe-s romokat? amivel kipróbálhatok másikat?
Mindegy a nyelv (legjobb lenne ha angolul tudna)
Mert akkor azzal is meg tudnám próbálni! -
phaet0n
tag
válasz
muveszur #5622 üzenetére
Tényleg befejezem az OFF-ot. A bkv-s útvonaltervezőig én is eljutottam, csak rémlett ez a 73-as trolis dolog, de arra azt mondta egy ismerősöm, hogy változott. Nem voltam biztos a dolgomban.
Hogy ON is legyek: foglalkozik valaki témaszerkesztéssel? Én most főzögetek össze hármat (Universal, Precision, Symbian Foundation theme), de egy-két dologgal nem tudok megbirkózni a siscontentsben. Az egyik a "várakozósáv" (amikor valamit tölt be, egy kis sávban harántirányú vonalak mozognak), a másik az, hogy nem tudom megváltoztatni a Névjegyzékben kijelölt szöveg színét. A menükben sikerül állítanom, elvileg ennek is változnia kellene vele, de nem történik semmi, csak ha minden szöveget változtatok. Meg még van egy-kettő.
Mod.: a "várakozósáv"-ról még annyit, hogy a Symbian foundation theme csomagjában megtaláltam az svgb fájljait, de máshol nem, és így nem is tudom lecserélni. Mert ha csak simán törlöm őket, csúszik az egész. De elég hülyén néz ki ez a halacskás dolog. (a saját témám a foundationösre épül, abból a "króm" dolgok kellettek nekem)
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #5594 üzenetére
Nekem a kamera miatt marad a v3z, ezért jöhet a szignózás. 1 kérdés:
"Nézz vissza ide minden nap, mert ha bezárják a topicot, akkor az utolsó oldal, utolsó hozzászólásában találod egy tömörített fájlban a szignófájlokat, amit le is tudsz tölteni.
Általában minden második nap bezárják a topicokat, és készülnek el a szingófájlok."Ha jól értem a topik összes szignófájl kérőjének ugyanaz a 2 szignófájl van feltéve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest