Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintem 50 ezer ft körül beszámítják a teljesen új független 5800-am, és 40-45 e ft-al szerintem megéri toldanom mert ez a telcsi minden téren jobb mint az 5800. Mivel nagyobb és szebb a kijelzője biztos a Garmin navigáció is átláthatóbb, látványosabb rajta. Arról nem is beszélve,hogy a képek és videók is jobbak rajta. Mivel symbiános ugyan olyan jól használható mint az 5800. Csak az 5800 anyagminősége nem jön be nekem. Szerintem az i8910 ebben is agyonveri. Igaz? -
banpity
tag
-
Bdanyy
addikt
Még a lengyelben is benne van a magyar nyelv meg t9. Én mondjuk 5800-t alapból ki is hagytam meg N97-et a kijelzőjük miatt, ez végre nem merül le több óra netezés után sem. Nekem jól bírja tök jól az akksi ipod felesleges lett amit N95 mellett még használtam mert az napi 1-2 akksit simán megevett
Az az érdekes, hogy itt 7 csík van, ráadásul ha mind a 7 eltűnt már akkor sem merül le hanem csík nélkül is elmegy még egy ideig, és nokiával ellentétben itt nem a 7 csík tart legtovább, hanem az 1 csíkos állapotban még nagyon sokat bír ki. Ez nálam van hogy 2 napot is kibír, eddig még egyik telefonom se tudta ezt
Kivétel talán pár régi monokróm.
-
Bdanyy
addikt
Én felraktam a legújabb gyári bolgárt, azzal jóval gyorsabb lett, és van benne magyar nyelv meg t9 is. A főzött romokkal viszont rossz tapasztalataim voltak fagyott kilépett bugos volt minden szét volt piszkálva stb. Ennek a bolgárnak egy hibája van, ha a böngészőben megnyomod a leállítot (pl oldal betöltése közben), akkor kilép.
-
muveszur
addikt
Magyar nyelvű leírások:
Rövid kezelési útmutató
Felhasználói kézikönyvÚjabb magyar nincs, szerintem egyenlőre maradj ennél
-
Phobos25
csendes tag
-
Quasi_modo
nagyúr
Egyrészt az Omnia sorozat iszonyat értékálló, másrészt pedig igaz csak 65k a kijelző, viszont jobb felbontású, és a hardvere is jóval erősebb. Ha már nyilt OP rendszeres teló akkor inkább WinMo. Főleg úgy hogy alig van különbség a 2 teló ára között.
Hát az a hardver nem olyan nagyon jóval erősebb (tudod nem minden az órajel), Másrészt az a hardver meglehet, hogy gyengébben muzsikál a Winmo alatt mint ez itt a Symbi alatt.
A nagyobb kijelzőfelbontásnak ára is van pl fogyasztásban. Meg persze tedd egymás mellé azt a kijelzőt meg ezt...
Meg persze mitől is értékálóbb az Omnia mint ez?
Saint_: csak azt a pár progit soroltam fel ami jelenleg is fel van telepítve. -
Mangerd
aktív tag
-
-
joey04
titán
A k850 szinte soha nem lát piros színt, előjön a szokásos SE féle "köd" a képeken, egy K800 is jobb képeket készít. Borzalmas az a telefon ilyen szempontból, pedig én már nem vagyok annyira kameraközpontú, sőt... Régebben én is sok esélyt adtam mobil fényképezésnek, de rossz irányba mennek a fejlesztések(mp növelés) így közel sem adnak olyan minőséget a telefonok, mint amit ki lehetne belőlük hozni. Lehet sötétben is jó képeket lőni, egyes mobilokkal, pl n82, k800. K850ben a xenon sem működik jól, sokat téveszt így tényleg nincs értelme. Amiben jó kamera van, az pl.: K800 K750 G600 N82 D900 innov8. Meg még van pár, csak pár példát kiragadtam.
-
hito
nagyúr
Persze, hogy nem titok. Kellett a pénz sajnos mint egy falat kenyér
Nagyon hiányzik a Samu, beszámítottam ráadásul egy N95-öt, rá se tudok nézni
Pedig mekkora durranás volt az annó. Dehát változnak az idők és így az Omnia HD árnyékában már nem tudok rajongani érte.Most jutott eszembe, hogy attól mert eladtam a telefont még tudok képet feltölteni, mert lementettem gépre egy csomót
Már nem meleg, de azért belinkelhetem ha gondoljátok. Miért nem jutott ez eszembe
Kérek egy napot és meglesznek!!!!
-
hito
nagyúr
Zack...ezt most ugye nem gondolod komolyan, hogy inkorrektnek nevezel egy privát üzenet küldése miatt?
Ha már a semmiért tisztáznom kell magam, akkor elmondom hogy Quasinak azért küldtem privit mert árulom a telót (árultam, mert elvitték) és már nem tudtam képet készíteni vele, ráadásul ajánlatot tettem neki mert láttam hogy érdekli a telefon. Ide nem akartam betenni, mert nem apróhírdetés-topic.
Nézz már szét a topicba, hogy mennyi infót/képet/videót osztottam meg mindenkivel aki kíváncsi volt a telefonra...úgyhogy az inkorrekt jelzőt visszautasítítom és kikérem magamnak mint a okosok és a politikusok!
A készülékkel az égegyadta világon semmi baj nincs (eddig nekem a legjobb és egyben kedvenc telefonom volt), csak úgy néz ki hogy egy picit kihalt a téma. Van ez így, először nagy az érdeklődés meg a kíváncsiság, de egy idő után ez lecseng és egyre kevesebb az új hsz.
Nem értem a feltételezésed miszerint valami problémája lenne a készüléknek. Miből jött ez le
"Bár ez a hozzáállás, és sunnyogás, egyértelművé teszi, hogy nem szabad megvenni a telcsit. Nekem ez jön le ebből a nagy hallgatásból".......hát ez megRégi motoros vagy, neked kéne a legjobban tudni, hogy fórumon a rosszhír terjed mint a tűz. Nemhogy elhallgatják, hanem egyből (soxor hirtelen felindulásból) kiordítják magukból a világba a tisztelt tagok. Kinek mi érdeke fűződne ahoz, hogy elhallgasson valamit? Ne nézz annyi 24-et
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy idő után el fog terjedni, és a kutyának se fog kelleni zárt OP rendszer, a használt telókat meg nehéz lesz eladni.
Most lesz divat telefon az érintőkijelzős, de még messze nem tart ott ahol a sima telefonok népszerűsége. Ezért írtam hogy még 1-2 év, esetleg kicsit hamarabb, mire gondot fog okozni a zárt OP rendszer...
+ ilyesmik. Minden esetre úgy tünt mintha összekötnéd az érintő kijelzőt a nyitott oprendszerrel. De min1. Csak beszélgetünk és néha félreértjük egymást. -
No.01
addikt
Reszben egyetertek... de ha azt is figyelembe vesszuk, ha hanyan hasznaljak ki a nyitott OPrendszer elonyet es hanyan hasznaljak csak alap dolgokra akkor velemenyem szerint erossen santit az irasod
Viszont abban van igazsag, h a GPS nagyon eloterbe fog kerulni a telefonokba es bizony a javas lehetosegek meg elegg gyerekcipoben jarnak...
Ha lenne normalis GPS progi Java alapon akkor egy percig nem gondolkodnek, h Jet vagy HD, de igy azert gondolkodoba estem. Eredetileg az volt a terv, h mind2-t megveszem, de ha a Jet valobaj nemsokara jon akkor varok meg a HD beszerzesevel addig ugyis esik az ara ill az SW is fejlodhet meg. -
joey04
titán
Ahogy írták, a visszafogott proci tény, nem kitaláció. Ezek után nem fogják a 3GS-t sem felhúzni, mert minek? Az új modell majd robbant a még erősebb procival 1 év múlva. Ebből következőleg a HD videót sem teszik bele, mert mint látható egy 800Mhz-es dög sem bírja akadásmenetesen.
Egyébként szvsz még a következő iPhone sem tud majd hd videót felvenni( Na ez tényleg csak tipp volt, látod)
Szóval ha neked 800Mhz-es proci kell és hd videó akkor az i8910 a te telefonod, nem az iPhone 3GS. -
"Az hogy az előzővel mi tettek meg és mit nem...én nem hallottam ilyen pletyit hogy a sima 3G-s verzió processzor sebességben többre is képes lenne hardveresen de nem aktiválták. Te hallottál ilyet? Mert egy linket dobhatnál róla..."
Az, hogy Te nem tudsz alap dolgokat, nem a mi hibánk. Az iPhone 1,1 és 1,2 CPU underclockoltsága nem pletyka, hanem rideg tény. Egy pár említés: [link][link][link]
Ezzel szerintem elég is volt az OFFolásból.
-
-
erdoke
titán
Az a gondom, hogy esetleges szívességet kérsz számot. Miért kellene bárkinek videózásra használni a készülékét? Lehet, hogy minden másra használja, csak arra nem. Kérni lehet, és megköszönni is, de felhánytorgatni, hogy valaki nem tesz szívességet, szerintem nem korrekt. A hangnemtől legfeljebb máskor majd annyit se ír be, amennyit eddig beírt. Merthogy nem kötelező, sőt.
-
erdoke
titán
Vegyél Nokia N95 8 GB-ot. Vagy vegyél ilyet, aztán kezdj videókat csinálni, vágni és feltöltögetni. Majd biztosan napokat töltök azzal, hogy neten keresni lusta embereknek videókat gyártsak. Szét kell nézni, tele van a net tesztekkel, videókkal. Nameg el kell menni a boltba, és jól megnyomkodni.
Apropó, te hányszor csináltál már videót és képeket a frissen vásárolt telefonjaidról, amit aztán gyorsan megosztottál a többiekkel? -
fejedlm
csendes tag
zacknak, a várva várt tökéletes "telefon"...
-
Lirion
addikt
Van neki még más hibája is, pl. görgetőrutin hiánya, napfényben nem túl jól használható a kijelzője, videóban szar minőségű a hang, az FM stransmittert is kivették belőle, kameravédő, xenon vaku, stb... Tökéletes telefont soha nem fog egyik gyártó sem csinál, ha kell, vmit direkt elbasznak benne (lásd az új nokia érintős xpressmusicot vagy a legjobb példát, az iphonet), csak hogy lehessen később még jobbat készíteni és eladni.
Az nem vitás, hogy jelenleg a legjobbak között van a piacon, de nem elégítheti ki mindenkinek az igényeit, úgyhogy vagy keres mást, akinek hiányzik belőle vmi vagy kompromisszumot köt. Ahhoz pedig mindenkinek megvan a joga, hogy leírja, mi nem tetszik és mit tart hibának egy telefonban és ha vkinek az EQ a legfontosabb, akkor a hiánya számára súlyos hiba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest