- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még nem volt időm sajna...holnap megyek horgászni 3napra és pakolok 1000-rel. Mivel ma már nem igazán várható napsütés és normális fény, így holnap ha lesz időm indulás előtt csinálok 720*480-ba is videót és felteszem azt is
Fényképeket szintén nem tudom hogy hova kell feltenni...nyomok fel egy párat ha segítesz. Vagy a fotó is mehet oda ahova a videó
-
hito
nagyúr
Megtörtént...30mp alatt egyszer nem szaggatott be. De ez várható volt, a HD egy picit nagy falat neki. Reméljük előbb vagy utóbb ezt orvosolják valami jó kis szofttal. Egyébként asszem hivatalos oldalakon is figyelmeztet a Samsung arra, hogy a HD-ben felvett videók lehetnek nem 100%-osan folyamatosak, ha gyorsan mozgó tárgyakat filmezünk (vagy értelemszerűen gyorsan hadonászunk a telefonnal felvétel közben).
Bár én sajnos nem csak akkor tapasztalom ezt, hanem kb. mindig, hiába vagyok óvatos. -
zack
nagyúr
Mennyiért kapod ha megkérdezhetem?
Azt néztem ,hogy hivatalos oldalakon 170-180k rebesgetnek...majd ezek után megnéztem a specifikációkat, és leesett az állam. Mert igazából a videó maradt VGA felbontás, a kamera javult, a kijelző javult...de összességében egy N85-höz képest nem érzek ekkora áttörést, hogy 180k-ért adják.Te nem így látod? Biztos jó telcsi lesz, de én egy ránfelvarrott N85-öt látok benne, minimális újításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest