- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Atomgeszi #778 üzenetére
Nem pontosan emlékeztem, augusztus 1-től kezdik szállítani a véglegest.
"Samsung also announced that the Samsung i8910 Omnia HD should start selling from 1 August at a recommended retail price of 540 euro. The first samples (mostly carrier-customized units) of the monster-spec'd Symbian handset made their way to the market back in May but right after its launch mass production was stopped in order for some i-dotting and t-crossing to take place. Apparently there were some issues with the Omnia HD that Samsung wanted to get fixed before the handset received wider availability."
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #709 üzenetére
Néhány fotó amit a telefonnal csináltak.
Itt is
Meg itt is
Lassított videó
sok kép:Linkek beszartak. HOlnapra javítom!
Ez meg csak érdekes.
Kár, hogy ez még a régi hang codekkel van. Jól elcseszte a samsung.
Remélem nem untattam senkit a sok linkkel! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Atomgeszi #684 üzenetére
Mellesleg miket állítasz ilyenkor?
Fényérzékenység, fehéregyensúly,,expozíció korrekció, kontraszt. A beégéseknél főleg a fényérzékenység számít (az N82-nél legalábbis). A lényeg, hogyha kiismertem a készüléket, akkor már tudom, hogy bizonyos szituációkban hol téveszt az automatika.
Persze ha nincs idő állítgatni, akkor marad az automata mód + az utólagos szerkesztgetés. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Atomgeszi #669 üzenetére
Fura, hogy a másik mobiltesztelős oldal már több mint 1 hete húzza a tesztképeket és videókat!
Valóban fura, mert engem is érdekelnének azok a képek. Már csak azért is, mert eddig kétféle minőséget láttam. Valszeg az eltérő SW okozza. A különbségek leginkább a napos képeken (beégések) látszanak. Ezért is kértem a napfényben készült képeket. Csakhát hito eladta, samsün meg nem tölt fel. -
hito
nagyúr
válasz
Atomgeszi #485 üzenetére
Okés, ha hazaérek mindenképpen nekiesek. Van egy több mint egy perces anyagom (a lenne a legjobb mert azon talán jobban megfigyelhető a dolog), de 96MB-os
Gondolom lesz vagy egy fél nap feltölteni...de szerintem az lesz, mert egy 20mp-esen nem sokminden látszódik.
Legnagyobb meglepetésemre ma 11óra körül már egy csík hiányzott a telepből (fél 9kor vettem le a töltőről), pedig alig nyúltam hozzá...ez nem túl bíztató
-
zack
nagyúr
válasz
Atomgeszi #449 üzenetére
Ha nálunk is ennyi lesz a T-nél, akkor az királyságos!
Bár ezt az országot ismerve...ez kizárt.
Írtam a T-nek...nem mondták hogy mikorra várható, de azt nem írták hogy nem lesz. Azt írták nem tudják mikortól lesz előfizuval, figyelgessem a honlapjukat.
Érzésem szerint Júliusi hónapban, amikor alapban is nagy a pangás, nagy tüzijáték lesz előfizetéses készülékekből...remélem.
Itt vagyok telcsi nélkül, még 1 hét se telet el hogy eladtam a K850i-t, de már nagyon be vagyok sózva egy premium telcsire.Ki kell várnom, mert ha türelmes vagyok, csak jól járhatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest