- iPhone topik
- Huawei P10 Lite - csak a szokásos
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebben igazad van, de volt itt olyan aki sötétben akar mobillal fényképezni...azért ezek már kicsit elrugaszkodott igények.
A képek zajossága is relatív...sokan fikázzák azt a minőséget is pl, amit a K850i tudott. nekem megfelelt, mert tisztában voltam vele hogy egy mobiltelefon ami tud fényképezni is, nem pedig egy profi fényképező, ami csak fényképezni tud, de azt viszont tökéletes minőségben.
Persze jobb igény lehet egy jó minőségű mobil optikára, de ezek a júzerek mindig elégedetlenek lesznek.
Kompromisszum nélkül nincs elégedettség. Ez egy örök igazság...amit most találtam ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei P10 Lite - csak a szokásos
- Tőzsde és gazdaság
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Egyedi ékszerdobozka
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A képek zajossága is relatív...sokan fikázzák azt a minőséget is pl, amit a K850i tudott. nekem megfelelt, mert tisztában voltam vele hogy egy mobiltelefon ami tud fényképezni is, nem pedig egy profi fényképező, ami csak fényképezni tud, de azt viszont tökéletes minőségben.