Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Nem tünnek rossznak a képek,bár holnaptól én is I8910i tulaj leszek,remélem nem csalódom benne.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
Remélem nem lesz gond.Egy rövid ideig volt a kezembe,kár volt megnézni,azóta lila köd .Mindenesetre magyar garanciásat veszek,jobb félni mint rákefélni,csak szegény I7110i-t sajnálom a világon semmi gondom nem volt vele .Mindenesetre ha tehetném megtartanám másod telónak,de sajnos nem megy.
-
novinyul
veterán
Megérkezett a várva várt telóm .Igy elsőre leírom amit ki tudtam probálni a telón.Mit ne mondjak nem egy apró jószág,nincs kis kezem de elkelne még 1-2cm az újjaimhoz A teló jól össze van rakva,csak sajnos a fémmel spóroltak csak az elülső keret fém,sajna az I7110 után ez egy kicsit elszomorít.Tudom ne legyek telhetettlen,recsegés ropogás nincs,viszont minden meglátszik rajta.A hangminőség beszélgetéskor rendben van,legalább is idáig nem volt gond.A külső hangszorók viszont csak erős közepes osztályzatot érdemelnek,nem azt mondom nem rossz de ennyi pénzért lehetett volna jobb is.Viszont a kijelző brutális,mind méretben mind minőségben,és az érzékenységgel sincs probléma.De hiába amoled az erős napsütés kinyírja .A teló elég gyors a menüben lehet száguldozni,viszont a galériában elsőre kicsit megtorpan de utána már elég jól lehet lapozni.Idáig jutottam egyenlőre,majd még írok.
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #741 üzenetére
Kiprobálom,bár nagy reményeket nem füzök hozzá.
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #743 üzenetére
Baktattam hazafelé dél körül szikrázó napsütésben,ugyhogy volt részem a hü b'meg nem látok semmit feelingből.Nagyon takarni kellett kézzel hogy lássak valamit,délután már jobb volt a helyzet.
-
novinyul
veterán
Viszont az fm transzmitter kimaradt,nem létfontosság de miért ?
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #746 üzenetére
Aha!még a fém burkolat rendben,legyyen a súlycsökkentés miatt,de az fm adó nem hiszem hogy nem fért volna bele a keretbe.bár az innov8-ban sem volt,aztán az I7110-ben már volt,most megint kimaradt
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #748 üzenetére
Legyen igazuk !Ok nem létfontosság,de néha jól jött.Kiprobálltam a zenelejátszót,nem vágtam hanyatt magam,basszus elég vérszegény.
-
novinyul
veterán
Ahogy írtam kihangosítva erős közepes,viszont filmnézésnél jó hogy a két hangszóró messze van egymástól,igy van egy kis stereo hatás.Fülessel szintén közepes(gyári fülest nem probálltam),vannak hangszinek de sajátot nem tudtam létrehozni,hangerő van de a basszusból elkelne még.Kezeléssel nincs gond,mondjuk ekkora kijelzőn lehet zogorázni.Nem egy walkman,de nem is erre talállták ki.rádióval nincs gond,mükszik van rds,adásból lehet rögziteni.Nekem ezek a tapasztalataim,de érdemes mást is megkérdezni.
-
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #783 üzenetére
Na ez jó kérdés Nincs semmi gondom a telóval,nagyon bejön.de ha nagyobb változások lesznek,na akkor mi van?
-
novinyul
veterán
Dobtam fel egy pár filmet,avi,xvid formátumban konvertálás nélkül.hiba nélkül játsza le a filmeket ,no meg ezen a kijelzőn már tényleg érdemes filmet nézni.Ez az első telóm amin szeretek filmet nézni .
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
Felhívtam a központot,náluk és a márkaboltban még meg sem jelent a teló .erre gyorsan megkérdeztem hogy mi van a magyar garos telokkal amit nálunk lehet kapni ,annyi volt a válasz hogy a nagykerek hamarabb kezdhették meg az árusitást,ugyhogy a garival sincs gond.viszont hogy milyen mértékü változás lesz az új szériában,nem nagyon tudtak mit mondani,viszont a szervizes szerint max.egy nagyobb sw.javítás érkezik hozzá.nagyobb módositást nem tud elképzelni,mivel akkor ezen a tipusszámon már nem adhatják ki a telót.de a mostani kint lévő telokkal sincs probléma,legalább is nem került be szervízbe egy sem,és a külföldről sem érkezett hibás szériáról hír.egyenlőre ennyi,remélem marad is ez a verzió.
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #806 üzenetére
Bocs ezt kihagytam!sajnos marad a szervíz,nem tudták megmondani hogy mikortól lesz lehetöség az otthoni sw.frissitésre .Ebböl a szempontból elöny a nokiánál és a sony e.-nál.
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #810 üzenetére
Szerintem érdemi infot Bogék sem kapnának,bár ki tudja egy probát megérne. még meg nem jelenik a teló nálunk addig nem is foglalkoznak a kérdéssel.Szerintem
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #812 üzenetére
Ez OK!Csak az a szitu hogy a samsungnál leghamarább aug.a megjelenés,erre én is csak kamilláztam mint pocok a búzában!végül is mindenhol lehet kapni,csak a márkaboltban híre hamva sincs!
-
novinyul
veterán
Ez igaz!Amugy semmi bajom a teloval,mükszik rendesen,igaz hd-ban még nem rögzitettem videót csak egyel kisebb méretben.5.havi soft van a telón de még fagyás vagy más nagyobb probléma nem volt vele,de nem hinném hogy nagyon belenyulnának a teloba.
-
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #834 üzenetére
aug. elejére igérték a megjelenést,szerintem 2 hét és lesz érdemi info a teloról.Reméljük
-
novinyul
veterán
válasz verser233 #846 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen problémák,idáig egyszer sikerült megfektettni szegényt netezés közben.De egy soft frissités jót fog tenni a telónak,vannak olyan részek ahol belassul(fénykép album)de máshol nem tapasztaltam belassulást.I8910HD-m soft.verzioja:XXIE7 dátum:2009.05.25.
-
novinyul
veterán
Szerintem a két teló nem lehet teljesen egy kalap alá venni,én az N97-t inkább az üzleti széria felé sorolnám,az I8910-ben meg a multimédia dominál.Én ezért vettem a samsungot,nekem fontosabb a multimédia.viszont ha a munkavégzére használnám akkor bizony a nokia jobb választás lenne számomra.
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #850 üzenetére
Nem igazán értem miért kell mindent a szifonhoz hasonlitani mindenesetre nagyon várom már az új softot,csak jöjjön már
-
novinyul
veterán
Kezembe került ma egy új N97!teszteltem egy kicsit,megnyugodtam jó hogy az I8910 mellett döntöttem.
-
-
novinyul
veterán
Maradt egy komplett gyári új közép részem,ha valakinek kel írjon
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest