Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Zack...ezt most ugye nem gondolod komolyan, hogy inkorrektnek nevezel egy privát üzenet küldése miatt?
Ha már a semmiért tisztáznom kell magam, akkor elmondom hogy Quasinak azért küldtem privit mert árulom a telót (árultam, mert elvitték) és már nem tudtam képet készíteni vele, ráadásul ajánlatot tettem neki mert láttam hogy érdekli a telefon. Ide nem akartam betenni, mert nem apróhírdetés-topic.
Nézz már szét a topicba, hogy mennyi infót/képet/videót osztottam meg mindenkivel aki kíváncsi volt a telefonra...úgyhogy az inkorrekt jelzőt visszautasítítom és kikérem magamnak mint a okosok és a politikusok!
A készülékkel az égegyadta világon semmi baj nincs (eddig nekem a legjobb és egyben kedvenc telefonom volt), csak úgy néz ki hogy egy picit kihalt a téma. Van ez így, először nagy az érdeklődés meg a kíváncsiság, de egy idő után ez lecseng és egyre kevesebb az új hsz.
Nem értem a feltételezésed miszerint valami problémája lenne a készüléknek. Miből jött ez le
"Bár ez a hozzáállás, és sunnyogás, egyértelművé teszi, hogy nem szabad megvenni a telcsit. Nekem ez jön le ebből a nagy hallgatásból".......hát ez meg
Régi motoros vagy, neked kéne a legjobban tudni, hogy fórumon a rosszhír terjed mint a tűz. Nemhogy elhallgatják, hanem egyből (soxor hirtelen felindulásból) kiordítják magukból a világba a tisztelt tagok. Kinek mi érdeke fűződne ahoz, hogy elhallgasson valamit? Ne nézz annyi 24-et 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha már a semmiért tisztáznom kell magam, akkor elmondom hogy Quasinak azért küldtem privit mert árulom a telót (árultam, mert elvitték) és már nem tudtam képet készíteni vele, ráadásul ajánlatot tettem neki mert láttam hogy érdekli a telefon. Ide nem akartam betenni, mert nem apróhírdetés-topic.