Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz zack #668 üzenetére

Zack...ezt most ugye nem gondolod komolyan, hogy inkorrektnek nevezel egy privát üzenet küldése miatt? :((( Ha már a semmiért tisztáznom kell magam, akkor elmondom hogy Quasinak azért küldtem privit mert árulom a telót (árultam, mert elvitték) és már nem tudtam képet készíteni vele, ráadásul ajánlatot tettem neki mert láttam hogy érdekli a telefon. Ide nem akartam betenni, mert nem apróhírdetés-topic.
    Nézz már szét a topicba, hogy mennyi infót/képet/videót osztottam meg mindenkivel aki kíváncsi volt a telefonra...úgyhogy az inkorrekt jelzőt visszautasítítom és kikérem magamnak mint a okosok és a politikusok!
    A készülékkel az égegyadta világon semmi baj nincs (eddig nekem a legjobb és egyben kedvenc telefonom volt), csak úgy néz ki hogy egy picit kihalt a téma. Van ez így, először nagy az érdeklődés meg a kíváncsiság, de egy idő után ez lecseng és egyre kevesebb az új hsz.
    Nem értem a feltételezésed miszerint valami problémája lenne a készüléknek. Miből jött ez le :F
    "Bár ez a hozzáállás, és sunnyogás, egyértelművé teszi, hogy nem szabad megvenni a telcsit. Nekem ez jön le ebből a nagy hallgatásból".......hát ez meg :Y :F Régi motoros vagy, neked kéne a legjobban tudni, hogy fórumon a rosszhír terjed mint a tűz. Nemhogy elhallgatják, hanem egyből (soxor hirtelen felindulásból) kiordítják magukból a világba a tisztelt tagok. Kinek mi érdeke fűződne ahoz, hogy elhallgasson valamit? Ne nézz annyi 24-et :K

Új hozzászólás Aktív témák