Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem hinném hogy a Jet jobb lesz. Agyonütné egymást a 2 teló...a Samu nem hinném hogy házon belüli vetélytársat akar, és sztem egy zárt OP rendszeres telcsi normális GPS hiányában értelmét veszti. Ráadásul eddig a HD-nek annyi az észlelt negatívuma hogy nincs egyedileg állítható EQ. Ez legyen a legnagyobb hibája. Akinek nem tetszik, ahogy előttem írta erdoke, fel kell tenni másik lejátszót. Telóknál nem hinném hogy van lényegi változás az EQ matatásával. Ez inkább egy otthoni Marantz, vagy valami komolyabb Hi-Fi-vel van értelme a széles hangtartomány miatt. Egy telefon sosem fogja meghajtani úgy...ráadásul tömörített mp3-ról beszélünk. Tehát nem elég hogy telcsi hajtja meg, még tömörített is.
Bőven elegek a gyári sémák, nem véletlenül nem teszik bele az egyénileg állíthatót. Akinek meg mindenképpen kell, az úgyis másik lejátszót fog használni.Komolyan mondom, néha azt érzem, hogy itt egy új telefon, és ahogy az első alkalom adódik a fikázásra, jó páran lecsapnak rá mint a keselyűk, és jól meg lesz lovagolva, ill. fel lesz nagyítva a hiba ami igazából nem is hiba. De ha ezekenek az embereknek ez hiba, akkor nem tudom ők milyen telcsit használnak, amiben "csak" ekkora "szarvas" hibák vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest