Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz No.01 #429 üzenetére

Nem hinném hogy a Jet jobb lesz. Agyonütné egymást a 2 teló...a Samu nem hinném hogy házon belüli vetélytársat akar, és sztem egy zárt OP rendszeres telcsi normális GPS hiányában értelmét veszti. Ráadásul eddig a HD-nek annyi az észlelt negatívuma hogy nincs egyedileg állítható EQ. Ez legyen a legnagyobb hibája. Akinek nem tetszik, ahogy előttem írta erdoke, fel kell tenni másik lejátszót. Telóknál nem hinném hogy van lényegi változás az EQ matatásával. Ez inkább egy otthoni Marantz, vagy valami komolyabb Hi-Fi-vel van értelme a széles hangtartomány miatt. Egy telefon sosem fogja meghajtani úgy...ráadásul tömörített mp3-ról beszélünk. Tehát nem elég hogy telcsi hajtja meg, még tömörített is. :U
    Bőven elegek a gyári sémák, nem véletlenül nem teszik bele az egyénileg állíthatót. Akinek meg mindenképpen kell, az úgyis másik lejátszót fog használni.

Komolyan mondom, néha azt érzem, hogy itt egy új telefon, és ahogy az első alkalom adódik a fikázásra, jó páran lecsapnak rá mint a keselyűk, és jól meg lesz lovagolva, ill. fel lesz nagyítva a hiba ami igazából nem is hiba. De ha ezekenek az embereknek ez hiba, akkor nem tudom ők milyen telcsit használnak, amiben "csak" ekkora "szarvas" hibák vannak. :B

Új hozzászólás Aktív témák