Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem rossz képek. Az autómatikus mód nem gáz. Sokan fényképeznek így. Lehet hogy minimálisan gyengébb minőség lesz, de a pillanat hevében mire beállítgatod manuálisan az adott időjárásnak és fényviszonyoknak megfelelően, már értelmét vesztette a mobil kamera, ami azért van hogy pikk-pakk elővedd, és az értékes pillanatokat megörökítsd. Auto módban ezek a képek jók.
-
zack
nagyúr
Igazad van, sorry, kicsit nyersen fogalmaztam.
Abból asszociáltam arra, hogy gond van, mert ameddig nem írtam be, addig pörgött a topik. Ahogy beírtam, hogy miért adod el, 1,5 napig 1db hsz. sem érkezett. Ezért gondoltam azt, hogy érzékeny pontra tapintottam.
Meg ugye a pü jelzésedből is arra gondoltam, hogy valami nem publikus hiba miatt adod el...
Tényleg, ha nem titok, miért adtad el ilyen gyorsan amikor most vetted nem rég? Ezt még továbbra sem értem. Ráadásul ahogy a hirdetésedet néztem, nem kevés bukóval hirdetted.
Ebből is arra gondoltam hogy meg akarsz szabadulni tőle. -
Nyusziman
tag
Szia! Először is grat a telóhoz!!!
Másodszor olvastam h kijött hozzá egy új sof :I8910XXIF7
Nemtudom h neked ez van e fenn de remélem h nem mert akkor van esély arra h jobb a kép és a video minőség is na meg a hang is!!!
Ha nem ez van akkor megpróbálod majd frissiteni????
üdv jó egészséget a samudhoz!!!! -
zack
nagyúr
"A ledes vaku szvsz egy nulla. Miért nem "fért" el ebbe egy xenon"
Mert kínosan ügyelnek a gyártók hogy tökéletes telcsit még csak véletlen se gyártsanak.
Ez az üzletpolitika nekem se tetszik. Mert így a minőséget és anyagköltséget viszonylagosan alacsonyan tudják tartani.
Mert ha minden telcsibe mindent belepakolnának, az lenne a korrekt. A felső kategóriában mindenképp. És akkor lehetne versenyezni formavilág, anyagminőség, szoftver stabilitás, és egyéb hardveres jellemzők tekintetében, és mivel egyre jobbakat adnának ki, a végén egész kiforrott telcsiket kapnánk. Persze ez azért nem kell egyik gyártónak se, mert ott már nagyon arra billenne a mérleg nyelve, ki melyik gyártót szereti, hiszen a telefonok között nagy különbség nem lenne. -
ent
őstag
Lehetne egy óriási kérés?? Az M8910 telcsi nem HD-t vesz fel, hanem 720x480 as videót. Készítenél ezzel a telcsivel egy 10 másodperces ilyen felbontású videót? És csak a te véleményedre vagyok kíváncsi, hogy mennyire frankó a 30fps, szaggat vagy sem. Mert szerintem símán elég ez a felbontás (számomra)...
Köszönöm előre is.
Ui.: ha jó, akkor tuti jó lesz a Pixon12 videója.
-
Még jó. A gyakorlat és az előírás is az, hogy ha egy-kétsorosokat válaszolsz, akkor azt egy helyre teszed. Például úgy, hogy amikor a második ember üzenetére válaszolsz, a nevét félkövérrel kiírod. Vagy a szám is működik, ahogy csináltad, de a név a gyakoribb, mivel jobban azonosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest