- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
Szia! Gyári romokat Odinnal kell flashelni, nem recoveryvel.
Melyik Lineage-t próbáltad? Van kitkat alapú, az stabil és gyors, viszonylag friss security update-tel. Pl ez: lineage-11-20170730-RPDROKY-i9300.zip -
Tyca
senior tag
-
Tyca
senior tag
válasz
Ghostman78 #93989 üzenetére
Power gomb szokott beragadni, az csinál ilyet...
-
Tyca
senior tag
válasz
StipLászló #93789 üzenetére
nem, ez csak az alap S3-hoz való, az LTE-s másik linken van:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development-i9305/rom-amcha-rom-kk-simply-cust-t2898961
de azért olvass utána a topikban, az LTE-vel nem vagyok képben
-
Tyca
senior tag
válasz
StipLászló #93785 üzenetére
ezt nézd meg: rom-official-amcha-rom-kk
aroma installerben kiválasztható Note4/S5 framework is
-
Tyca
senior tag
válasz
StipLászló #93771 üzenetére
Facebook Messangerről van szó? Az az app minden "top 10 battery killer app" listán rajta szokott lenni. Próbáld ki, ha van időd, hogy pl. mindigtv-vel hány órát bír 100%-ról kikapcsolásig. Amikor vettem egy elvileg gyári csereakksit, az 5 és negyed óráig bírta.
-
Tyca
senior tag
Nálatok nem zabálják az akksit a cm/aosp alapú romok? Nem standby-ban, hanem ha nyomkodjátok. Nálam bazira. Azt hittem, hogy a régi akksim miatt, de az újjal is ez a helyzet. Nem szeretem a touchwizt, de emiatt mindig itt kötök ki
-
Tyca
senior tag
válasz
Krisz1000 #93553 üzenetére
Én egy elvileg gyári 2100-asat vettem az ecell-től, annyi volt vele a gáz, hogy csontra lemerülve jött meg, amúgy nincs vele gondom.
Ezek a gyárival egyező fizikai méretű, de nagyobb kapacitású akksik a gyárihoz képest fél-harmad áron egytől egyig kamuk, a legtöbbjük a gyári 2100 mAh-t sem érik el, vagy 4-5 töltési ciklus után már nem lehet őket 100%-ig tölteni, vagy 20%-nál lekapcsol a teló.
Ha ekkora méretben lehetne nagyobb kapacitást kihozni, azt a Samsung is árulná.Keress rá erre a típusra külföldi oldalakon, ahol van vásárlói vélemény, ott kiderül az igazság
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93463 üzenetére
ez egy KitKat rom, nem 5.x...
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93454 üzenetére
twrp-vel próbáld
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93450 üzenetére
Hali! Hát, ez jó kérdés. Lefut a telepítés hiba nélkül? Milyen recoveryvel próbálod?
-
Tyca
senior tag
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93423 üzenetére
még kipróbálom másik gapps-al, az szokott még ilyet csinálni
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93417 üzenetére
felraktam, de a naptárat nem akarja szinkronizálni. a fiók szinkronizálási menüben meg se jelenik a naptár.
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93414 üzenetére
már tölthető a v5.6.3, elég vaskos a changelog-ja...
-
Tyca
senior tag
válasz
sirkan13 #93396 üzenetére
nem tudok ilyen beállításról...amikor csak rezeg, nincs a státus sorban a rezgő ikon? Magyarán nem állítódik át véletlenül valahogy rezgőre? Hangerő lefelé gomb benyomódhat. Vagy próbáld ki, hogy amikor nem csöng, utána indíts el egy zenét, hogy nem a külső hangszóró szarakszik-e. Régi htc-mnél volt ilyen defekt, párszor leesett és a külső hangszóró (ami gyárilag nem forrasztott csak be volt tolva a helyére) kimozdult, meg kellett nyomogatni a hátulját, hogy legyen kontakt megint
-
Tyca
senior tag
Itthon vettem, gyárinak volt hirdetve. Ecell.hu
-
Tyca
senior tag
válasz
mercurytopaz #93324 üzenetére
1-2 % a normális használaton kívüli merülése havonta a Lithium akksiknak, normál hőmérsékleten. Elvileg kevesebb, mint 3 hónapja gyártották (2015.10.15), ehhez képest furcsa a 0%. Ráadásul egy olyan dobozban volt, amit könnyen ki lehet nyitni, szóval nem Samsung gyári csomagolásban volt...ha meg nem eredeti, ahhoz képest viszont drága volt (4.990)
-
Tyca
senior tag
Rendeltem az ecell-től egy új akkut (pár hete ajánlotta itt valaki), csontra lemerülten jött meg. Szerintetek ez így normális? Elvileg 2015.10 havi a gyártási ideje. Azt mondják nem igazán tesz jót az akksiknak a teljes lemerítés...
-
Tyca
senior tag
CM13 alá xposed-et próbálta már valaki? Van működő verzió?
-
Tyca
senior tag
Tuti a bekapcsoló gomb ragadt be
-
Tyca
senior tag
válasz
n0is3es #93120 üzenetére
S3-on nem használtam még odin-t, de ha külön van a pda, phone, stb... fájl, akkor a phone-t ne tallózd be, (abban van a modem), nem tudom, hogy a gyári rom így fog-e működni.
Én samsung kitkat romot használok, de régi modemmel/efs v1-gyel, és így csak Boeffla kernellel működik a telefon rész.
-
Tyca
senior tag
válasz
róland #93077 üzenetére
a Google Szolgáltatások Keretrendszer zabál egyre többet és többet, ezért megoldás lehet a Google szolgáltatások teljes kikerülése, vannak rá alternatív felhő alapú szolgáltatások, ahová naptár, címjegyzék, stb szinkronizálások megoldhatók. Samsung romoknál nem tudom, hogy ki lehet-e gyalulni utólag ezeket, AOSP-nél egyszerűen nem kell gapps-t telepíteni a rom mellé.
Persze ilyenkor nincs google play, gmail és társai, meg a play játékokra épülő játékok se. Én pont emiatt nem lépem meg a szakítást a google szolgáltatásokkal, mert buknám pl. a Clash of Clans-t -
Tyca
senior tag
válasz
Tav-Csoves #93070 üzenetére
Itt nézelődjetek:
Galaxy S III I9305 (4G LTE + 2GB RAM) Android Development
illetve van saját topikja is a mobilarénán:
-
Tyca
senior tag
válasz
sajtee #93052 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a samsung szervizesek konkrétan lesz*rják, hogy buherálva volt-e a teló, főleg nyilvánvaló hardverhibánál. Az egyik esetben a szervizes ajánlotta fel, hogy nem gyári rommal frissíti a telót. De ha belegondolsz, egy samuval leszerződött magyar szervíznek mi az érdeke? Az elvégzett melót kiszámlázni Kóreába, most nem fog leakadni egy root-on, ha beégett az amoled garidőn belül, minden javításon haszna van.
(A story vidéki városra igaz, Pesten nem tudom mi a helyzet)Szóval vidd el gariztatni, reméljük nem fognak veled sem szívózni
-
Tyca
senior tag
válasz
pellesmartin #92986 üzenetére
Supersu app-ot is tedd fel
-
Tyca
senior tag
válasz
VegyesTamás #92970 üzenetére
melyiket tetted fel, 3.1 (official) vagy 3.2 (milestone) ?
-
Tyca
senior tag
válasz
Domi392 #92948 üzenetére
Szia!
Itt vannak az aromás screenshot-ok: link
Próbáld ki így a telepítést:
Efs mentés: mindegy, gondolom már van mentésed
Install main Rom,
Kernel: Skip (ha felment a rom, a végén telepítsd ezt a kernelt : boeffla 7.7)
Modem: None
Google and 3rd Apps:A Play Service mindenképp kell, a többi mindegy
System apps: én innen semmit nem választottam ki
Voice and Text to speech: szintén semmit
Widgets: semmit
Add-ons: én az AdAway-t és a Camera Note2-t választottam csak
Theme and Apps: semmit
N4 or S5 Theme and Apps: Minden almenünél Skip-et válassz, ilyenkor az alap S3-as felületet rakja fel.
CSC: Skip
Camera patch: InstallHa lefut a telepítés, utána még a Boeffla kernelt is rakd fel, utána mehet a reboot.
Nálam a wifi-vel szokott gond lenni az elején, nem kapcsolódik, de arra is van egy patch
Szerintem így tökéletesen futni fog, legalábbis én már jó párszor felraktam, és sose volt gond.Ha minden oké, és unod az S3-as felületet, akkor lehet variálni, recoveryből újra flash-eled, de már az Individual items-t válaszd ki, a kernelnél, modemnél Skip-Skip, a köv. ablakokon minden pipát szedj ki (amit akartál az már fent van).
Ha elérsz az N4 or S5 Theme and apps-hoz, próbáld ki, hogy mindenhol az S5-öst választod ki, kivéve a SystemUI Lollipop-nál, ott Skip kell. -
Tyca
senior tag
válasz
pellesmartin #92887 üzenetére
kösz az infót...már én is nézegetem az aksikat az ebayen, csak nem tudom, hogy 2-3 ezerért meg szabad-e venni
-
Tyca
senior tag
Sziasztok! Ma reggel a buszon elkezdte azt csinálni a teló játék közben, hogy enyhén behullámosodott a képernyő (mint a régi katódsugárcsöves monitorok, ha valami zajt szedtek össze), majd eldobta a hálózatot pár másodperce, utána visszajött magától. Ezt eljátszotta 2x, most meg kaptam egy sms-t nem fogadott hívásról, szóval azóta is csinálja, csak nyilván nem veszem észre kikapcsolt kijelzőnél.
Valaki tapasztalt már ilyet? Másik fórumban azt írták, hogy döglődő akksi csinálhat ilyet
-
Tyca
senior tag
válasz
pellesmartin #92861 üzenetére
TouchWiz
teo77: egy hónapja használom kb, úgy néz ki egy ideig ez marad. Sokáig AOSP-re esküdtem, főleg régebbi telók tapasztalatai alapján, de ahogy más is írta, nálam is zabálják az akksit az aosp/cm romok S3-on, valamint van pár feature, amit a TW romok alapból tudnak, és jó dolgok (smart screenlock, pocket ring), gpu is gyorsabb szerintem, mint pl CM-romoknál (Clash of Clans-ban a scrollozásnál jön ki)
-
Tyca
senior tag
válasz
pellesmartin #92858 üzenetére
Amcha v6.10
-
Tyca
senior tag
válasz
BenceShearer #92851 üzenetére
Szia!
Frissítés ellenőrzésekor mit ír ki? Azt hogy friss a rendszer, vagy azt, hogy módosított rendszer, vagy valami ilyesmi? -
Tyca
senior tag
válasz
Gollirthiel #92807 üzenetére
ha kevés a belső tárhely, az okozhat belassulásokat....sms mentésre pl. SMS Backup & Restore a play áruházból
-
Tyca
senior tag
válasz
mikesgabor #92798 üzenetére
Az a note4-es kamera olyan touchwiz-es erőforrásokra épül, amiknek nyoma sincs egy aosp/cm romban. Ha jól tudom, S4, S5-ön is csak tw alapú romokkal van normális kamera. Vannak stabil főzött tw romok S3-ra is, note4 kamerával, kitkat biztosan, de biztos lolli is, próbálj ki párat...
-
-
Tyca
senior tag
válasz
snecizero #92646 üzenetére
Van pár hasznos modul, ami csak xposed alól futtatható, és számomra fontos. Pl. Időzített airplane mód 4.2-es jelly óta csak xposed-es modullal megy, aztán ott a gravitybox, ezer hasznos beállítással, vagy pl. Lolli-nál nem tudsz widget-et kirakni az alap zárképernyőre, erre is van egy modul. Vagy pl. szintén lolli-s hülyeség, hogy kirak egy #-et a statusbar-ra, ha root joggal fut egy app. Ezt is csak egy xposed modullal lehet leszedni
Amúgy jó gyors a v16, de melyik nem az friss telepítés után, ugye
-
Tyca
senior tag
válasz
GordonSamway #92528 üzenetére
Android Revolution HD 53-at használtam egy ideig, nálam jó volt az aksiidő (mint ahogy minden TW alapú romnál). Gyakorlatilag egy stock 4.3-as rom, teljesen jól használható.
-
Tyca
senior tag
akkor ki kell próbálni egy régi és egy új modemmel is.
Itt van egy lista, csak nem mennek a letöltések: [link]
De látszik, hogy MG4 a vízválasztó, onnantól kezdve váltott át v2-re az efs. Amit linkeltem tegnap rom, abban N-nes van, az új. Valahonnan vadássz le egy ezelőtti modemet is.
-
Tyca
senior tag
én odin-t hanyagolom, csak recovery zip-eket szoktam felrakni.
jelenleg ezt használom: Android Revolution HD 53.0 • High Quality & Performance • I9300XXUGNK2
Ebben efs v2-es modem van.
-
Tyca
senior tag
válasz
PCMaster133 #92399 üzenetére
Nem jó gapps-t teszel fel. Minden android verzióhoz van külön gapps is.
-
Tyca
senior tag
válasz
OgKush #92252 üzenetére
A kiütés miatt van ez a gond, nálam is ugyanez van, és nem megy az újabb (MG+) modemekkel a hálózat. Én az elején mentettem a modemet is, így vissza tudtam állni.
Az xda-n patch-elt modemet emlegetnek erre, mint megoldást, de ezt nem próbáltam ki, mivel megvan az eredeti modemem.EFS partíciót mentsél, ha még nem volt
-
Tyca
senior tag
válasz
OgKush #92249 üzenetére
Azért így próbáld ki a boeffla kernelt.
Előtte milyen rendszer volt a telón? Amikor még működött minden. Független a teló? Vagy utólag függetlenített? IMEI szám hogy áll most?
Ezt is átnézheted: http://howtosifiwiki.com/not-registered-on-network/
-
Tyca
senior tag
válasz
OgKush #92237 üzenetére
A Beállítások/Névjegynél mit ír a baseband-hoz? Unknown? Mert akkor lehet, hogy egy kernelcsere már megoldja a dolgot, legalábbis nálam ez lett a megoldás.
http://www.boeffla-kernel.de/
innen szedd le és flesh-eld az S3 szekcióból az android verzióhoz tartozó kernelt. Fontos, hogy van külön samsung és külön cm variánsa a kernelnek, ne keverd össze
-
Tyca
senior tag
válasz
mikesgabor #92215 üzenetére
Ebben az efeXTREME Lite-ROM romban Boeffla kernel van, azzal nem lehet gond, másik kernellel én nem vacakolnék.
Kernelnek nem nagyon kéne tönkretennie a telót, a legrosszabb, ami lehet, az egy bootloop
-
Tyca
senior tag
válasz
mikesgabor #92213 üzenetére
rar-ban van szétdarabolva, tömörítsd ki, 1 zip lesz benne, azt már a szokásos módon lehet telepíteni
-
Tyca
senior tag
válasz
mikesgabor #92210 üzenetére
-
Tyca
senior tag
válasz
mikesgabor #92209 üzenetére
átnéztem a rom Aroma script fájlját, van benne olyan opció, hogy a modem-et nem cseréli le, akkor pedig nem szállhat el. De pl. a kelzsoca-féle efs managerrel lehet modem+efs partíciókat menteni, szóval nagy baj nem lehet, max restore minden
kernel téma passz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest