- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Lollipoppal kapcsolatban én is csak megerősíteni tudlak. Felraktam Archidroid Lollipop romját, hát kínszenvedés volt a 4.4 után, annyira lassú volt minden. Kénytelen voltam visszarakni Az Archidroid 3.0.2-t, amit másfél évig használtam. Így végre ismét pörög a telefon.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez a telefon már nem igazán alkalmas az újabb Android rendszerek gond nélküli futtatására. Fel lehet ugyan rakni őket, de szó szerint diavetítés lesz belőle...
-
Krisz1000
tag
Ja, bocs, akkor vmennyire félreértettelek, ha jól értem te a gyárit vagy mindenképp egyező kapacitásút vettél... engem az nem nagyon érdekel, ha ugyanannyiról beszélünk akkor én is a gyárit venném.
viszont 4 év alatt úgy gondolom bőven kell már annyit fejlődni a telepeknek, hogy rentábilisan lehessen nagyobb kapacitást tenni ugyanakkora helyre. én erre pályázom.
igen néztem, sajna csak 1 lengyel oldalon találtam, ahol két ember szídta, két ember meg 5* ot adott rá, szóval passz, ezért próbálom kideríteni... ott olyat írtak, h fél évig birta a plusz kapacitást és utána elindult a lejtőn. viszont nekem 4e körül megérné, h fél évig nem kell powerbankot vinnem mindenhová
-
Sanyi19
őstag
Köszi. Te most melyik romot használod? Én felraktam a 02.17-es cm13 nightly-t, erre nem tudtam hívást indítani. Lefagyott tőle a telefon. Visszaraktam a 02.12-est az jól működik, igaz abból meg nem megy a cm frissítés, meg akad a youtube videó ha közben görgetek lefele a böngészőben.
-
Sanyi19
őstag
Felraktam a CM13-as nightly-t, (2016.02.12-es verziót), gapps-mm-mini-vel. Nekem működik minden, és a beszélgetési hangerő is rendben van, habár én Lumia 925-höz vagyok szokva, ahol alapból hangos. Tudom is állítani, veszi halkabbra-hangosabbra.
Viszont nem találom a makróbeállítást. Csak én nem látom, vagy nincs benne? Tetszik a rom, eddig hibátlan, nem akadozik, gyors, antutu 27 000 pontot csinál a gyári rom 19 ezre után...
Valaki fotózzon már egyet borús időben bent alapbeállításon. Csak nekem csinál nagyon sötét képet? Be kell rakni nagy érzékenységre, hogy normális fotó legyen bent is. A gyári romnál meg automata kontrasztot kellett bekapcsolnom, mert anélkül bent semmit nem ért az egész (minden egyes kamera alkalmazás megnyitásakor). Okozhatja a karcos kamera lencsevédő?
-
mercurytopaz
aktív tag
Akkor valami nem jól ment fel, mert sok egyéb mellett ott van az is. Stabilságra csak azt tudom mondani, hogy ez eddig az első olyan rom, ami nem fagy, nem lassul, memória megmarad, ami a cm13-ra eddig nagyon nem volt jellemző. (Az utolsó másfél hete megjelentekről persze nem tudok). Az viszont biztos, hogy ezeknél a romoknál ha felment, az automatikus fiókvisszaállítás sok zűrt tud okozni. Cm-nél is. Lehet az a baj nálad.
-
VegyesTamás
senior tag
ígyvan..sokan bírom ahogy juj használt teló lassú újat kell venni...ohh neee mekkora marketingáldozatok..
az appok, meg a google eszik többet..nem a telefon megy tönkre, a környezete fejlődik felé.
Bár megjegyzem, most az S3 már okoz néha csúnya idegeskedést..Huwaei Honor 6 lesz belőle...
-
sajtee
őstag
Eléggé ellentmondtok egymásnak, szóval nem igazán szeretnék próbálkozni vele.
Helyszíni javítás elvileg van.
JIG-ről még csak nem is hallottak a GSM boltosokeBay-es mókára meg nem nagyon van idő.
De majd valamit okoskodok. Helyszíni javítás azért valamivel "közvetlenebb", talán akkor elnéznek felette. Talán nem.
Meg persze az sem biztos, hogy tudják itthon javítani. -
pellesmartin
tag
Hello.
Nekem hasonló van,ha merülőben vagyok, kb. 8 % körül,akkor össze vissza remeg a kép,ledob hálózatról,majd megint visszajön a hálózat, a kép folyamatosan 'remeg'. Nem tudom miért van,szerintem az akksim miatt,mert az amúgy is kuka,de majd kiderül ha veszek új akksit -
teo77
őstag
Mióta használod ezt a romot? Egy pár infót írj róla, pls!
Ha van valaki köztetek, aki szívesen feldobna a telómra egy pit-es, 4 fájlos romot, az legyen szíves, írjon! Nincs PC - m, csak tabletem. Kölcsön meg nem tudok kérni, mert nincs olyan, aki szívesen enged a gépére egy szerviz programot. Budapesten elmegyek bárhová a dolog érdekében. Van linkem 4 fájloshoz. Mega-ás. Köszönöm előre is! 👋
-
mikesgabor
aktív tag
Hú ez kellemetlen.
Már kipróbáltam rengeteget és ezen a legjobb a kamera.
Minden elismerésem a programozónak!
De nekem az archidroidos 5.1.1 annyira jól műkdik,hogy nem akarok megválni tőle.Abba kell a kamera.
Rátelepített .apk meg sem közelíti.Szóval akkor azt mondod,hogy lehetetlen beletenni?
-
Tyca
senior tag
a legutóbbikérdés tárgytalan, megtaláltam.
Viszont van egy újabb. Amikor megvettem a telót, 4.1.2-es android volt rajta, erre flasheltem rá a CM11-et, de modem-et (baseband? alapsáv? firmware?) nem frissítettem, ez van rajta: I9300XXELL4
A sammobile-on látom, hogy az utolsó a I9300XXUGNG3.
Okozhat ez valami gondot? Térerővel nincs gond, standbayban nem melegszik, nem is merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest