Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok egy kérdésem volna hol lehet beállítani, hogy hívás után lezárjon a képernyő?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Van egyáltalán olyan lehetőség, hogy hívás után egyből lezárjon a képernyő?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mi szükséges ahhoz, hogy megjelenítsem a tv usb-jén keresztül (már ha lehet ilyet egyáltalán) a teló kijelzőjét?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok nem tudjátok miért ment el a szövegfelolvasó hangja az angol-magyar szótárból?
Már idegesít, hogy nem tudom megcsinálni.Van valakinek ötlete?
-
anonymus89
addikt
Srácok senki sem tapasztalt még ilyet, amit ebben a hsz-ben írtam?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy aki rendelkezik autós tartóval legyen szíves ossza meg velem tapasztalatait és milyet vett melyik boltban.
Egy ilyet néztünk ki szerintem nem rossz....Milyet lenne érdemes venni?
-
anonymus89
addikt
Win7 alatt szokott valakinek olyat produkálni, hogy hol csatlakozik hol nem?
Egyik pillanatban még másolok rá másikban már megáll.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz kelzsoca #58074 üzenetére
Kábelre értettem mert láttam már voltak itt hálózati töltési gondok is.
Másikon is próbáltam már néha azt írja, hogy nem ismeri fel a samsung usb drivers van feltéve Kies nincs.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Most olvasgattam itt a fólia szóra keresve, hogy ki milyet használ tudnátok segíteni milyet vegyek a telóra?
Ezek az olcsó típusok sajnos fabatkát nem érnek lehet, hogy rajta marad akár 1 évig is de már 1 hónap után karcolódik, rongálódik és így elég csúnyácska.Ezt az üveglapot lehet itthon kapni?
Gyárit keresgéltem de 3700+ posta alatt sajnos nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Yeffy DJ, x1port, Placi, Dhampir, Ricardo, borsodika, szunyi777, wdx közületek senki sem használ valamilyen fólit a telón?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz [P]laci #88733 üzenetére
Köszönöm a válaszod, sajnos fater odavolt horgászni és ahogy leült a csípője mélyebben volt mint a zsebe így kicsúszott tokostól a teló. Mit ad isten pont a a sarkára esett így egy kb. 6-7 cm-es félköríves repedés keletkezett az üvegen a fólia sajnos mit sem ért. Viszont ezek a gagyi fóliák meg nagyon hamar maszatolódnak, kopnak szeretnék már valami jobbat rátenni neki. Ez meg mivel T-s várom már, hogy lejárjon a garija és utána valszeg megcsináltatom gabe96 kollégával.
Viszont a széle nagyon kopik, továbbá hiába kék a teló (olvastam itt állítólag nem reped annyira az oldala) 2 helyen is meg van repedve a szegély.
x1port: most is ilyen van rajta neki, de már valahol nagyon meg van kopva és elég csúnyácska....
Nem válik le csak esztétiakilag csúnya.[ Szerkesztve ]
-
-
anonymus89
addikt
válasz x1port #88740 üzenetére
Igaz nem láttam még milyen vastag de mivel üveg vagy hasonló így csak el tudom képzelni.
wdx: azaz igazság, hogy fater ritkán horgászni, inkább túrázni és navigációra használja szóval meg van gyötörve rendesen. Kipróbálnám a samu gyári fóliáját ha nem lenne ennyire drága most már....
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Faterom s3-a itt van a kezemben tudnatok segiteni, hogy tudok hang nelkul videot kesziteni?
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #90237 üzenetére
Sziasztok!Faterom s3-a itt van a kezemben tudnatok segiteni, hogy tudok hang nelkul videot kesziteni?Köszönöm a segítséget megoldottam máshogy.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A play áruházas samsung unlock progi tabu témának számít?
más: faternak állandóan előjön a biztonsági mód, véglegesen nem lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #92045 üzenetére
Valaki tudna válaszolni a 2 feltett kérdésemre? - Köszönöm!
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Faternak állandóan előjön a biztonsági mód, véglegesen ki lehet valahogy kapcsolni?
-
anonymus89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szólánc.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest