Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Faternak állandóan előjön a biztonsági mód, véglegesen ki lehet valahogy kapcsolni?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #92045 üzenetére
Valaki tudna válaszolni a 2 feltett kérdésemre? - Köszönöm!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A play áruházas samsung unlock progi tabu témának számít?
más: faternak állandóan előjön a biztonsági mód, véglegesen nem lehet kikapcsolni?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #90237 üzenetére
Sziasztok!Faterom s3-a itt van a kezemben tudnatok segiteni, hogy tudok hang nelkul videot kesziteni?Köszönöm a segítséget megoldottam máshogy.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Faterom s3-a itt van a kezemben tudnatok segiteni, hogy tudok hang nelkul videot kesziteni?
-
anonymus89
addikt
válasz
x1port #88740 üzenetére
Igaz nem láttam még milyen vastag de mivel üveg vagy hasonló így csak el tudom képzelni.
wdx: azaz igazság, hogy fater ritkán horgászni, inkább túrázni és navigációra használja szóval meg van gyötörve rendesen. Kipróbálnám a samu gyári fóliáját ha nem lenne ennyire drága most már....
-
anonymus89
addikt
válasz
[P]laci #88733 üzenetére
Köszönöm a válaszod, sajnos fater odavolt horgászni és ahogy leült a csípője mélyebben volt mint a zsebe így kicsúszott tokostól a teló. Mit ad isten pont a a sarkára esett így egy kb. 6-7 cm-es félköríves repedés keletkezett az üvegen a fólia sajnos mit sem ért. Viszont ezek a gagyi fóliák meg nagyon hamar maszatolódnak, kopnak szeretnék már valami jobbat rátenni neki. Ez meg mivel T-s várom már, hogy lejárjon a garija és utána valszeg megcsináltatom gabe96 kollégával.
Viszont a széle nagyon kopik, továbbá hiába kék a teló (olvastam itt állítólag nem reped annyira az oldala) 2 helyen is meg van repedve a szegély.
x1port: most is ilyen van rajta neki, de már valahol nagyon meg van kopva és elég csúnyácska....
Nem válik le csak esztétiakilag csúnya. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Yeffy DJ, x1port, Placi, Dhampir, Ricardo, borsodika, szunyi777, wdx közületek senki sem használ valamilyen fólit a telón?
-
anonymus89
addikt
Most olvasgattam itt a fólia szóra keresve, hogy ki milyet használ tudnátok segíteni milyet vegyek a telóra?
Ezek az olcsó típusok sajnos fabatkát nem érnek lehet, hogy rajta marad akár 1 évig is de már 1 hónap után karcolódik, rongálódik és így elég csúnyácska.Ezt az üveglapot lehet itthon kapni?
Gyárit keresgéltem de 3700+ posta alatt sajnos nem találtam.
-
anonymus89
addikt
Win7 alatt szokott valakinek olyat produkálni, hogy hol csatlakozik hol nem?
Egyik pillanatban még másolok rá másikban már megáll. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy aki rendelkezik autós tartóval legyen szíves ossza meg velem tapasztalatait és milyet vett melyik boltban.
Egy ilyet néztünk ki szerintem nem rossz....Milyet lenne érdemes venni?
-
anonymus89
addikt
Srácok senki sem tapasztalt még ilyet, amit ebben a hsz-ben írtam?
-
anonymus89
addikt
Srácok nem tudjátok miért ment el a szövegfelolvasó hangja az angol-magyar szótárból?
Már idegesít, hogy nem tudom megcsinálni.Van valakinek ötlete?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mi szükséges ahhoz, hogy megjelenítsem a tv usb-jén keresztül (már ha lehet ilyet egyáltalán) a teló kijelzőjét?
-
anonymus89
addikt
Van egyáltalán olyan lehetőség, hogy hívás után egyből lezárjon a képernyő?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok egy kérdésem volna hol lehet beállítani, hogy hívás után lezárjon a képernyő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megújult a PROHARDVER!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest