- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
pinnacle #92264 üzenetére
Nekem rendszeresen túlmelegedett GripGo-n tokban. 67 C fokig is felment de az a szép, hogy a töltés már 51-2 Cfoknál letiltja, és így szépen lemerül majd kikapcsol, tölteni sem tudod amíg meleg van. Még jó hogy hűtőkocsival mászkáltam, és bedobtam a -8 ba egy 40 mp, re akkor már 26 fokos volt megint. Most már nincs gond, Dániába nem fog túlmelegedni
-
wdx
őstag
válasz
pinnacle #92268 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy korongot kell ragasztani a műszerfalra, amire ez rá tud cuppanni
de ha már van fent neked, akkor már mindegy milyen tartót veszel. A melegedés meg azért is lehet, mert süti a nap menet közben. Nem kell nagyon aggódni, kikapcsol, ha túlmelegedik. Kapcsold be a procilassítót.
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
pinnacle #90626 üzenetére
Én ebayről vettem fél éve egy jóbarátomnak mert megtetszett neki a telefonomon lévő. Amúgy nagyon jó, alig karcolódik, nem jön fel sehol, hihetetlenül jó fólia. Sajnos a csomagban lévő mindkettő fólia tovább bírta mint a kijelzö... Az első egy évig, mikor is gariban kijelzőcsere történt és így ment a levesbe a hibátlan fólia, most 9 hó után ugyanez a szitu...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #90426 üzenetére
Csak ezeket a telefonokat számítják be. Tartottam tőle, hogy túl hideg lesz a kijelző színhőmérséklete, de nem olyan.
Hívásrögzítésre tudtok valami programot ajánlani? -
x1port
addikt
válasz
pinnacle #89980 üzenetére
Így van. Magától.
Samsungon a gyári hivatalos 4.4 már nagyon szépen muzsikál.Ez a 4.3 nem az igazi.
Sajnos be kell látni,hogy lassan eljő a 2GB ram kora.
Az alkalmazások is szépen lassan megkövetelik.S3 szép volt jó volt anno , de lassan kezd elavulni.
5.0-ás androidnál jár a Samu ,meg S5 nél...ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest