- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #33483 üzenetére
Igen az is volt már, battery stat wipe is + 0-ra merítés és 100%-ra töltés. De egyszerűen ha használom akkor nem tölt. Ez abból is látszik, hogy ilyenkor maga a töltőfej se melegszik.
(A képen a kis tőrés a végén azért van mert töltőt cseréltem, de ott sem lett sokkal jobb a helyzet, tehát az nem hiszem, hogy hibás)
Múltkor beakadhatott valami, elég sokszor volt ébren a telefon, és egész este alatt kb 30%-ot töltött. De ez csak a 4.1.2-óta van.
-
-
fuximaxi
senior tag
válasz
Zsolaf #32935 üzenetére
Ezzel vitatkoznék.
Függetlenséget lehet checkolni az SGS Secret Codes - alkalmazás Lock status funkciójával
Ezt kell látni független esetén:
-
Sógi
addikt
válasz
Zsolaf #32999 üzenetére
Mindig kiborulok, ha le folpackozott távirányítót látok, csak annyit szoktam mondani, h jézusom vagy OMG
Picit kötegedősnek tűntél, azért reagáltam így..pláne, hogy nem vagyok nagy fólia párti, kb 2 hete használom és tesztelem őket, persze felesleges pénzkidobás, hiszen már 7-8 hónapja használtam S3-at fólia nélkül és egy hajszálkarc sem volt egyik készüléken sem...
Csak gondoltam, hátha találok az ízlésemnek megfelelőt, mivel jobb félni, mint megijedni.(#33000) Gizmo94: +1, nano az utolsó, aztán marad a szín tiszta élvezetes GG
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #32999 üzenetére
Hú, a halálom az ilyen becsomagolós lefóliázás, ez a ne használjunk semmit normálisan, mert kopik.. Aztán mire tökre elavul, karcmentesen mehet a kukába.
Sógi is átmeneti tudatzavar után majd elfelejti ezt a fóliás fóbiát. Szeret kütyüzni az ember és ez a ragasztgatás is valahol ilyen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Zsolaf #32955 üzenetére
De.
Voltaképpen App és ha független a telefon, akkor csak kiírja,hogy az. Ha pedig nem, akkor sem muszáj megnyomni....
Sógi Durva?
Miért hawer? Talán nem bír jelentős valóságtartalommal?.
Gabó75 Ha neked nem elég a fényerő, akkor vagy nem húztad fel maxra, vagy szar a telefonod. Szerintem a fényereje brutális. Azt hittem, a kijelzőre S3-nál pont nem lehet panasz.. És tessék, mégis van..
-
-
Hina
aktív tag
válasz
Zsolaf #32886 üzenetére
De hogy? Kinyitod, menézed ki hívott, és visszacsukod? Azután ha le akarod tenni, akkor megint kinyit-becsuk?
És az milyen macera, ha valami robottal dumálok, ahol még gombot is kell nyomkodni, meg közben hallgatni mit karattyol a PléManci.. Villamoson, metrón, buszon, ahol netán az egyik kezemmel kapaszkodok, ott aztán meg megint vakarhatom a fejem, hogy most melyik kanyarban vegyem fel a telefont, ha csörög.
-
maxim01
aktív tag
válasz
Zsolaf #32861 üzenetére
Jelentem nem szórakoztam! Köszi. Így (kijelölés) eszembe sem jutott, pedig pc-n is ezt használom. Basszus én hosszan nyomtam az alkalmazáson és a felugró ablakban nem volt másolás. Pedig már milliószor másoltam mindent úgy ahogy leírtad, de most valamiért leblokkolt az agyam... Lehet sok volt a mai nap... és bocs még 1x nem bosszantani akartalak, hanem tényleg elbénázgattam vele.
-
spence225
aktív tag
válasz
Zsolaf #32839 üzenetére
Ahha, köszi ezt nem tudtam. De most hogy mondod akkor lehet hogy kicsit késik a dolog mert most megpróbáltam játszani vele és belevilágítottam és később villant fel.
Köszi a választ
(#32843) amuba : Értem. Mégegyszer köszi ! Már kezdtem azt hinni hogy megsérült az usb aljzat a telóba vagy hogy valamit rosszult flasheltem fel amikor feltoltam a 4.1.2-őt.
Még egy kérdés pusztán kíváncsiságból : Ha ne adja ég valami baja lenne a telónak és vissza vinném gariztatni akkor az nem jelent majd problémát hogy odin-on keresztül flasheltem a romot ? Ugyan flash módban officialt ír a telóra de azért gondoltam rákérdezek hátha valamit logolt a telefon a flashelésről
-
Hina
aktív tag
válasz
Zsolaf #32729 üzenetére
Ennek is meg van az esélye
Viszont az ellenkezőjét nem mondta egyik szervizes sem.Más:
Ha valaki használ SMB-t, az nézze már meg lécci, hogy a DCIM mappában látja minden fotóját a PCN, vagy nem. Feleségemén és a sajátomon is ugyanúgy csak 120 körüli fotót látni, míg a telefonon mind ott van. Másnál is így van ez? Akkor is ha a memóriakártyán vannak a képek, és akkor is, ha a telefon belső memóriájában vannak. -
DonMedve
addikt
válasz
Zsolaf #32418 üzenetére
Köszi!
A rendszergizdáskodás majd elválik,bár a Nexuson is sokáig alap romot használtam,nekem elég volt.Utána raktam fel csak főzött romot miután megjött az ICS meg a JB mert azok valami eszméletlenül ették az akksit.pusha: Neked is köszönöm válaszod,majd olvasgatok mik a tapasztalatok,de először szerintem itt is megadom az esélyt a gyári romnak.
-
Muki94
aktív tag
válasz
Zsolaf #32363 üzenetére
Beugrottak a dolgok régről, a baseband az csak a rádiós cuccokat kezeli. Tehát a modem csere megoldás:
itt van a XELLA isCsak nem tudom biztosra, hogy melyik frissebb melyiknél, hiába van ott a módosítás ideje
-
Muki94
aktív tag
válasz
Zsolaf #32357 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Nem lettem túl boldog, hogy ilyen, vagy ezek utáni romokat kell keresnem...
Esetleg javaslat rá, amelyik már volt próbálva? Baseband időrendi listát hol találok?SZERK:
RicHarD:
Milyen chipről van szó, hogyan tudom kideríteni a típusát?szerk2:
"SGS3 Sudden Death? YES. Insane chip."
f@szom.. -
Sógi
addikt
válasz
Zsolaf #32126 üzenetére
Nem állítgatom mindig, mivel nem olyan sűrűn változtatom a helyzetem. Tegnap pl. mentem jobbra - balra és nem kellett sokszor hozzá nyúlni, hozzá teszem, hogy energia takarékosság nem érdekel, lényeg, hogy lássam és élvezzem ezt a számomra szép kijelzőt (: az állítási művelet pedig elég gyors és egyszerű, mostanában rá kaptam, hogy én akarom állítani, én akarok a vezér lenni a telefonomon (:
-
atila4
senior tag
válasz
Zsolaf #32096 üzenetére
SMS-LOTTÓ nyereménynél: A nyertes SMS-LOTTÓ fogadó a számlaszámának megfelelő formátum szerinti beküldésével kezdeményezheti a nyereményösszeg bankszámlára utalását. A bankszámlaszám megadásához vagy megváltoztatásához a beküldendő SMS formátuma: "UTAL*név*számlaszám*". Az SMS-t a 1756-os telefonszámra kell elküldeni.
A nyeremény felvétele a lottózóban is kezdeményezhető a nyereményigénylési lap kitöltésével. A nyereményigénylési lapon a nyeremény postázásáról lehet rendelkezni. -
koxminator
senior tag
válasz
Zsolaf #32042 üzenetére
bocs, de elfelejtettem mondani, hogy S2-es (ICS-vel) telefonról van szó. Amúgy igen, köszi a tippet, jó lenne, ha úgy működne, mint S3-on. S2-n valamiért nem engedi a legújabb dátumtól számított (mai dátum) időszakot, egész egyszerűen mintha hiányozna belőle ez a funkció. A 3G watchdog jó lenne, de az meg program szerinti bontásban nem mutatja, csak naponként, hogy mennyi forgalom volt.
-
Yeffy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest