- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lajki7 #11116 üzenetére
Kicsit emlékezz vissza, mit csillagoztam ki a kérdéses hozzászólásból(amire az előző hsz-em ment válaszul), aztán majd rájössz.. De remélem nem akarsz azon vitatkozni, hogy szerinted az úgy jó volt. Meg remélem nem itt.
Ebből a hangnemből meg vegyél vissza. Szerintem én sem így szóltam rád.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
lajki7 #11112 üzenetére
Minden a product code-on múlik az OTA frissítés szempontjából. Ha magyar független rom lesz fent akkor legyen a product code is magyar független, és akkor lesz OTA. Ha Poland romot rakod fel, product code legyen Poland és akkor is lesz OTA frissítésed.
Legalábbis elméletileg
-
bruti01
őstag
válasz
lajki7 #10966 üzenetére
én megmondom öszintén mélyen elvböl nem szeretem az iphone-t meg a mögötte álló céget. ugyhogy nem érdekel miböl van összerakva meg semmi más sem ami almás. én nekem tökéletes igy is az s3! eleinte a note melett csak második teló volt de nagyon megkedveltem amiota egyetlen telom csak.
-
mzsf
csendes tag
válasz
lajki7 #10865 üzenetére
Néhány napja írtam, hogy elromlott a rezgőmotorom. Futár megrendelve, nem akar jönni, veszekedés a Samuval, erre megjavult, emailban lemondtam. Ma hívnak, hogy hétfőn jönnek, mondom nem kell (emailről nem tudtak). 8 órával később megint rossz.
Biztos, hogy nem telepített alkalmazás csinálja, mindent gyalultam, gyári rom Odinnal újra felrak, de ugyanúgy szar. Most van egy nem rezgő telefonom, amire telepíthetek vissza mindent, és könyöröghetek a szervizeseknek.
Egyébként miskolci vagyok, és sok munkára hivatkozva először több, mint két hétre vállaltak volna helyszíni javítást.
-
válasz
lajki7 #10229 üzenetére
hát ez elég érdekes...akkor az enyém mi a gyíkért nem tud ennyit?
nálam 3 - max.3,5 óra és ende....( netezés, email, face, folyamatos szinkron, kb negyed fényerő állandóan)
nincs valami olyan program amivel meg lehetne nézni ,hogy mi zabál a háttérben?
de ez az 5 óra kb 1-1 órás folymatos használatokból jön össze?
-
lafaty80
addikt
válasz
lajki7 #10035 üzenetére
Azért hülyeséget ne írjunk már kérem....
Én 2x is webshop-on keresztül rendeltem és semmi ilyen nem volt. Egyedi eset lesz (remélem)
Amúgy meg internetes vásárlás előnye, a 8 napos elállás lehetősége és/vagy a 3 napos cseregarancia (ez ugye minden telóra igaz.) és jobb ár is. Szóval Norbi8719 vidd be az első t-pontba és vagy cseréltesd ki, vagy add vissza ott nekik elállással.
-
Psytech
őstag
Nincs mit, de ha ezt csináltad és minden lefutott rendesen, akkor van CWM-d. Pont.
Az app-ban például próbáltál már a szöveg alatti OK gombra nyomni? Segíthet, mert akkor bejutsz az alkalmazásba és rá tudsz bökni a reboot to recovery szövegre például...
Persze ha nem futott le rendesen, az más tészta...(#9968) spawn21 nagyjából igen, talán még könnyebb is..
-
Psytech
őstag
Chainfire telepítési útmutatója:
How to install using: (desktop) ODIN
Short: unpack the ZIP download, you will end up with a TAR, flash this in ODIN as PDA, and optionally install and run Triangle Away afterwards to reset the flash counter. Beware that this should boot your device into recovery mode (for a few seconds to install SuperSU and CWM Manager) after flashing. Sometimes it doesn't, just flash it again in that case.
Long:
- Follow these instructions to the letter. Do not touch any buttons or checkboxes that are not listed below to touch!
- Unzip the attached Odin3-vX.X.zip file
- Download and unzip the CF-Root-SGS3-vX.X.zip file (see posts below this one)
- If you end up with a recovery.img and cache.img file, you've extracted twice. You need to end up with a .tar file - don't extract that one
- (USB) Disconnect your phone from your computer
- Start Odin3-vX.X.exe
- Click the PDA button, and select CF-Root-SGS3-vX.X.tar
- Put your phone in download mode (turn off phone, then hold volume-down + home + power to boot - if it asks you to press a button to continue, press the listed button, or run adb reboot download command)
- (USB) Connect the phone to your computer
- Make sure Repartition is NOT checked
- Click the Start button
- Wait for Android to boot
- Done (if it took you more than 30 seconds, you need practise!)Ezt kell követni, hogy rootolva legyen a teló...
De ez az 1.hsz-ben is benne van magyarul csak röviden. -
R2D20208
addikt
Esélytelen hogy S3 legyen újra. 2 hete került hozzám egy, másnap el volt adva. Pedig itt volt nálam LG is . Nekem ami Topicockban vagyok az könyvjelző, és olvasgatom néha hol mi történik. Nekem nagyon fontos az anyagminőség, összerakás. S2 - ben is jobb volt mint S3 - ban. Hiába nagyon jó teló. Ja, és a nappali, utcai fényerő sem volt számomra megfelelő. És a forma amit nem tudtm megszokni. Ennyi. Amúgy 4X - ről most nem váltanék, mert megtaláltam azt, ami nekem kell.
-
heidrich
senior tag
Hát igy hogy mondod lehet hivom egyet.
Csak igy elképzeltem hogy hülyének néznek ha elkezdem magyarázni hogy nézzétek srácok meg napfényben közelről beporosodott a képernyőm
Mert azért egyáltalán nem durva, de ha nagyon akarom akkor bizony látom hogy a bal széle tiszta por (pláne napfényben)
-
tzsolesz
nagyúr
Ez itt ekkora öröm (a szmájli miatt)? Ilyen kis idő múlva beég a kijelző?
Bocs a szarkazmusért, de ezt úgy mondtad, mintha csak egy légy rá piszkított volna, és csak le kellene törölni nedves kendővel.
Nem tudom, én nem vagyok ennyire elnéző ilyen téren, de nem vagyunk egyformák. Még jó hogy tényleg cserélik. -
Psytech
őstag
Akkor te még sokáig fogsz várni
T nem arról híres, hogy gyorsan ő is hozzá teszi amit kell és tolja a felhasználóknak.
Szerintem pont addig fogsz kitartani az álláspontodon amíg meg nem jelenik az első hivatalos JB a független készülékekreEgy odin nem a világ, az nem is számít romolásnak
Laraxior: független romot vagy valamelyik szolgáltatósat?
-
Psytech
őstag
Jelenlegi állás szerint igen. Az utolsó (mai) JB leakben 833 mb a rendszer számára felhasználható memória. Szerintem csökkenni nem nagyon fog már, a növekedés pedig a gpu kárára menne (tudtommal azért nem 1 GB a tényleges, mint pl egy Tegra3-s készüléknél, mert itt a maradekból táplálkozik a gpu).
-
styxcsabi
csendes tag
Kékem van úgyhogy faja. (marhára)
Sufni szerelőhöz tuti nem mernék vinni egy 120k-s telót (ausztriában vettem). Akkor inkább samu szervíz. Hát jól megtanultam a leckét. Holnap akartam tokot venni neki mert drágáltam az eredeti samus cuccokat amiket az orange-nál ajánlottak. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest