- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61757 üzenetére
Természetesen,egyébként volt mivel 4s ről váltottan s3ra
Úgy volt egyből 5lesz vagy a one de hát nem olcsó mulatságok ezek így kicsit szüneteltetem.Marad majd ha meglesz egyszer csak a 4s átmenetileg.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61749 üzenetére
Átmenetileg 4s aztán htc one vagy i5.
-
Krisz79
őstag
válasz
FrankMonzano #61485 üzenetére
Abszolút egyetértek...
Valahogy tanácstalanul állok,hogy melyik menjen és melyik maradjon.
A kezembe ideális 1kézzel való használat a 4s. -
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #61444 üzenetére
Mert használom őket?
Van amit naponta sokszor, van amit naponta 1-2 alkalommal, van amit csak hetente 1-2-szer, van amit havonta 1-2szer, és van amit néha veszek csak elő, illetve ami azért van fenn, mert hátha kell. De már bocsánat, miért is zavar ez téged? Az én telefonom -
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #61398 üzenetére
Pontosan, én az S4-et cseréltem le, mert a lag ott is jelen van, hiába csúcs hardver, a Htc One érdekes módon, alacsonyabb órajelen is vaj sima, de még energiatakarékos módba is smoothab mint az S4, ez azért jelent valamit
-
arsenix
tag
válasz
FrankMonzano #61383 üzenetére
Nem vagyok olyan pro a témában, mint Kelzsoca, de leírnám az én véleményem:
Már kicsit irritál a sok nyafi, főleg hogy ismerősök is kérdezgetnek engem, hogy vegyenek-e S3-at, mert azt olvassák mobilarena fórumon, hogy répa.
Szóval az én meglátásom az állításokra:
"szarul optimalizál a Samsung"
A világ legnagyobb mobilgyártója szerinted amatőr Rommereket fog alkalmazni? ne vicceljél.
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. Ez nemcsak az android virtuális gépe miatt van, hanem egyszerűen nem elég "lightweight" az alkalmazás. Tele van pakolva rengeteg opcióval, kényelmi funkcióval, ami miatt egy nagyméretű bivaly lett a tárcsázó app. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Sajnos a samu ugyanezt hibát elkövette a galéri alkalmazással is. 4.0-n volt egy király stock droidos galériánk és most itt is kaptunk egy lassan megnyíló fost.Szerencsére ezeket az alkalmazásokat le lehet cserélni.
"szar a memóriakezelés"
Nem szar, csak tele van felesleges bloatware-rel pl. allshare, samsung apps stb, amik miatt folyton elfogy a memória, de ettől még nem szar a memkezelés.
"az S3 LTE jobb"
Igen, barátnőmnek LTE verzió van, és tényleg kell a 2 giga ram.
Ezt el kell ismerni, nem pedig bevágni a sértődött óvodást.Összegezve 1 éve használom az S3-am és teljesen meg vagyok vele elégedve, van még egy nexus 7 tabletem és az sokkal többet röccen akár hiszitek akár nem.
Ui: ha vki lassulásra panaszkodik, akkor ellenőrizze a környezete hőmérsékletét. Úgy látom a nyár beköszönte óta sokasodtak meg a panaszkodások. Ha túlmelegszik a készülék, értelemszerűen lecsökkenti a teljesítményt, ezért érezhetitek lassabbnak.
-
racerx
őstag
válasz
Aha. És az LTE is szintén zenész, (úgyis csak az van már a t nél), vagy a plusz 1 megadott számít valamit?
-
kovicska
aktív tag
válasz
FrankMonzano #61379 üzenetére
Nyugodtan vehetsz LG-ét, én sokáig használtam az L9.típust, soha semmi problémám nem volt vele, szerintem nagyon patent lészülék, gyors, nem fagy nem akad.
Valószínű hogy majd én vissza megyek hozzá, bár nem tudom mikor, de szeretnék egy G-ét vásárolni.
Véleményem szerint Az S2 jobb volt az S3-nél, valamit nagyon el ba.....rintottak. -
kelzsoca
félisten
válasz
Azért az S2-nek csak egy 800x480-as felbontású panelt kellett meghajtania.
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #61374 üzenetére
Én is elhidtem ezt, amíg csak samsungot használtam, hogy az android laggol, nagy nehezen váltottam és rá kellett jönnöm, hogy nem az androiddal van a baj, hanem a samsungal, nexus 4, lg optimus g, htc one, ezek érdekes módon nem laggolnak
-
vati182
aktív tag
válasz
FrankMonzano #61253 üzenetére
a szinkronizálása ki van kapcsolva a fióknak de nem tudom mit tudok még vele kezdeni, mert miden áron frissíteni akar és nem tudok vele hova lépni :S
Animáció meg 0-án van mind a három
-
vati182
aktív tag
válasz
FrankMonzano #61251 üzenetére
s voice le van tiltva dupla katt ki van kapcsolva, kilépek a samsung accountból akkor azt megpróbálom, de azt hol a fiókoknál? a Hardveres gyorsítás az meg nem csinál problémát?
-
vati182
aktív tag
válasz
FrankMonzano #61244 üzenetére
Basszus erre én is gondoltam, hogy ez lehetséges, hogy komolyan megcsinálják de nem tudom elhinni
(#61243) nggabi
Nem akarok garanciát veszíteni csak visszakapni a normális eredeti telefont, ha már elkezdenék rootolni akkor tuti fel akarnám rakni a legjobb romot amivel láttam itt napokkal ezelőtt antutuval valaki 18 000 pontot ért el amin meg is voltam lepődve.De régebben olvastam is már a leírást hogyan kell és mivel kicsit ködös volt számomra és nem akartam itt másokat nyúzni, a telefont meg elcseszni nem szeretném semmiképp sem, meg hát a GARANCIA ugye ami fontos lenne így nem tudom mi lenne a jó megoldás :S
De a berakott kép marha jó volt nagyon jót röhögtem nagyon tetszett
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61244 üzenetére
Nekem semmi baj nincs a c2-vel.
(#61239) BigBlackDog: Attól,hogy visszaállítja gyárira pár nap múlva ugyanolyan lesz..
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #61111 üzenetére
Sokaknak megjött, 1-2 hete más se volt a téma. Azt hiszem, a független már kint van, meg talán Tmob is. De ezt majd ha visszajönnek a többiek a nyaralásból/ünneplésből, cáfolhatják. Nekem a svájci szolgáltatós megjött OTÁn múlt héten, bár ilyen sem volt még, hogy vagy 4 napig nem jutottam fel a szerverre. Bárhogy is, sammobile-on meg lehet nézni, mire jött ki, TMH product kódú a T-s, a voda is valami VDH lehet (H a magyar), XEH a független.
-
Burgburger
tag
válasz
FrankMonzano #61111 üzenetére
Én még nem, megnéztem a telón. Telenoros a készülék.
-
Burgburger
tag
válasz
FrankMonzano #61074 üzenetére
Kösz!
-
LouiS22
veterán
válasz
FrankMonzano #60655 üzenetére
Van az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve.
-
válasz
FrankMonzano #59901 üzenetére
az s3 (i9300) részemről felejtős az s4 mini (lte) ellenében, és nem csak a kevesebb ram miatt, bár az is közrejátszik abban, hogy látványosan gyorsabb az s4 mini, ha egyszere használja az ember a két telefont.
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #59630 üzenetére
Ha tudod mire való, nem kérdezted volna meg.
Vati182
Elöször is ROOT kel. Ahhoz, hogy tudd írni a rendszert, jog is kell.
Aztán a felesleges appokat kitörölheted amik full feleslegesen berakják magukat a háttér folyamatok közé, mikor soha nem használod.
Egy szépen kitisztított rendszer sokkal simábban működik. -
overclockerr
tag
válasz
FrankMonzano #59562 üzenetére
Azt mondod nagy a szívás a mókolással? Most akartam neki állni, de lehet akkor hagyom a fenébe, jó ez a gyári, annyira sok újítás nincsen azért..
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #59557 üzenetére
Találkoztam egy régi ismerőssel, neki a 4 van, és utána jött a rémálom xD
-
Zsolaf
addikt
válasz
FrankMonzano #59529 üzenetére
Így igaz, de ha csak az árát nézzük most egy használt 1 éves T-s S3-nak meg egy 9 hónapos T-s 4S-nek már jobban jártam, és az iphone jobban tartja az árát, akkorát esett az S3 ára 1 hónap alatt,(mióta a T kitette dominóba 89e az LTE-s S3-at) én már le is mondtam az eladásáról amikor jött az ajánlat a 4S-el, örültem mert pont azt szerettem volna venni, 80e-ért hirdettem az S3-at. Ja és az 4S úgy néz ki mintha most vették volna elő a dobozából
-
AMD_ok
őstag
válasz
FrankMonzano #59492 üzenetére
Volt mar restart is azota, abszolut nem mokolt a telefon, semmilyen szinten, gyari allapotu, fuggetlen, es a wifin keresztul jott a frissites, automatikusan, mikor este csatlakoztam az itthoni wifihez.
Valaki tudja pontosan, hogy mi frissult a rendszerben? Gordulekenyebbnek kellene lennie? -
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #59492 üzenetére
OTA-n jött, de nem OTA-n raktam fel, mert a jkay miatt nem megy fel az ota. Feltoltam odinnal. Gyári visszaállítást nem csináltam.
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #59490 üzenetére
Nekem fenn van 48 órája, és határozottan mondhatom, hogy picit gyorsabb, a telefonkönyv és társai meg sokkal gyorsabban töltődnek.
-
AMD_ok
őstag
válasz
FrankMonzano #59488 üzenetére
Semmi pluszt, inkabb kicsit mintha lassabb lenne, de lehet csak bemagyarazom magamnak, viszont gyorsabb semmikepp nem lett
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #59397 üzenetére
Én nem szoktam, és még nem volt belőle baj. Alapvetően akkor ajánlott, ha visszalépsz verziót, vagy mondjuk valami nagyon gebaszor, lassú stb.
Persze majd jönnek, akik szerint mindig minden körülmények közt ajánlott, de hidd el, felesleges, ha nincs bajod. -
válasz
FrankMonzano #59359 üzenetére
-
sanyirigo
senior tag
válasz
FrankMonzano #58987 üzenetére
Persze. Mindig ezt csinálja. Kelzsoca romja van fent (ami hozzáteszem nagyon remekül működik
)
-
Rakohammas
csendes tag
válasz
FrankMonzano #58975 üzenetére
Kemények vagytok srácok. Szerintem a személyeskedést illett volna hanyagolni. Mindegy akkor. Egyszerű kérdés, nincs válasz. Kösz a semmit! Minőségi fórumozást nektek...
-
Ambavir
aktív tag
válasz
FrankMonzano #58582 üzenetére
He?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
FrankMonzano #58264 üzenetére
Én kivettem a pipát, de sajnos nem történt semmi, ugyanúgy megnyílik dupla homera.
-
Laca1212
őstag
válasz
FrankMonzano #58239 üzenetére
-
Danny750
őstag
válasz
FrankMonzano #58239 üzenetére
Thx sokat gyorsult az s voice kikapcsolásàval!
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #58167 üzenetére
-
Tarantula33
tag
válasz
FrankMonzano #58068 üzenetére
Én szeretek szórakozni vele de csak hobbiszinten. Elég sok telefont csináltam már nem csak a sajátomat, de a szerény véleményem, ha 3 napig kinlódik vele valaki akkor ott már komoly gond van.(még 1nap is sok).
-
Pistakiss
őstag
válasz
Háát!
Mondasz valamit, de ezt akár mindegyik gyártó, minden készülékének topikjába be lehetne tenni. -
Firkavadasz
tag
válasz
Helyesírás ötös.
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #57877 üzenetére
amit írtam...
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #57775 üzenetére
Titanium Backup.
"Az csak azt csinalja,ha felrakod a factory elott telepitett appokat,akkor azoknak a beallitasait visszaallitja."
Na speciel a google mentés pont ezt nem tudja, csak visszaállítja az appokat, a beállításaikat, adatokat nem.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #57775 üzenetére
Elvileg ezt a google biztonsagi mentes is tudja.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #57677 üzenetére
Én amikor kihívtam akkor az orra alá toltam a T-s jegyet és szó nélkül kitöltötte. Számla meg lófaszkarika nincs, nálam nem is volt, mert havertől vettem át...
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #57662 üzenetére
Nem kell kulso progi. recovery bol a backup opcioval
-
BigBlackDog
veterán
válasz
FrankMonzano #57634 üzenetére
Jogos, ez remélem elegendő lesz.
(#57635) korpicschess: Ez ugye csak vicc?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #57575 üzenetére
Én most nem akarom megbántani, de mindenhez így áll hozzá, kapkod... Amikor én is kapkodtam akkor jól be is szoptam... ő meg nap mint nap xD Na azóta ha venni akarok valamit akkor utánajárok, teszt, fórum, megnézem élőben, stb és utána mérlegelek.
-
válasz
FrankMonzano #57575 üzenetére
Speciel nekem volt GNex-em, most bnőm nyomkodja és nap mint nap a kezembe kerül, de mindenképp vaj simább, mint az S3. Kijelző nem olyan szép, de a hardveres különbség ellenére én folyékonyabbanak érzem átlagos felhasználás mellett. Persze programok megnyitása, tesztek alatt nyilván elvérzik az S3 mellett. De nekem valahogy az egyik favorit telefonom volt.
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #57146 üzenetére
ebbol is latszik hogy kar a memorian lovagolni. hasznalni kell azt jonapot. nem allandoan azt nezni mibol mennyi van
-
válasz
nem a jelly bean tehet róla, legalábbis más telefonokon nem jelentkezik a dolog...
-
havri1
félisten
válasz
Nekem is gyanús.. Más telefonnál nem tapasztaltam ilyet...
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #56951 üzenetére
ezek a kütyük helymeghatározás nélkül mit sem érnek, mire használod egyáltalán?
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #56541 üzenetére
Nekem is frissült
bkiky01
Szerintem nem is 5 lesz hanem PH 5.5
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #56547 üzenetére
csak volt
-
Frozzy
őstag
válasz
FrankMonzano #56541 üzenetére
már nekem is frissült!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #56540 üzenetére
Jelentem. Frissult a play es a map :d. 7.02 a map verzioszama.
-
Anulu79
addikt
válasz
FrankMonzano #56331 üzenetére
Nekem gyári a rendszerem és nincs fagyasztva semmi. Nem vettem észre akadást sehol.
-
#TOTTI
őstag
válasz
FrankMonzano #56319 üzenetére
Ezt miként tudom megtenni, és hol van egy olyan link amin egy gyári T-s március 4.1.2 ROM van?
Köszi a segítséget, különben nagyon racionális válaszokat kaptam!
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #55733 üzenetére
Érdekes,de így megnyitja. Bocs de telórol raktam fel,és nálam úgy is jó volt!
De azért próbálom így is,hogy töröltem a végéről a main.php-t! Megjegyzem ezt a szerver generálta. De a magyarításaim -ra klikkelj!
Régebben sok appot innen szereztem be.
Ma már nem sokat használok amúgy sem mióta S3 am van, Ezek vannak kb fenn most. -
apaszka
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
FrankMonzano #55666 üzenetére
Beacon. Próbáld ki.
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #55587 üzenetére
Nincs vele semmi bajom de hasonlitsd ossze a panaszkodok es a fagyasztok listajat szinte ugyanaz. a tobbseg semmit nem fagyazst es megis hibatlan a keszuleke
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #55568 üzenetére
Dehogy simabb, csak azt hiszed mert olyan meno dolog a fagyasztas
-
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #55532 üzenetére
az mitöl lehet, hogy én soha semmit nem fagyasztok, tiltok és mégis hibátlan a rendszer
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #55444 üzenetére
Leírhatnád mi volt, mert lehet később valakinek hasznos lehet ez az információ.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #55439 üzenetére
2 része van ha jól emlékszem a play-nek. Maga az alkalmazás, és a szolgáltatás, illetve a visszajelzés.
Nézd át a letiltott dolgokat, nincs e közöttük valamelyik. -
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #55439 üzenetére
Ha újra rakod az áruházat?
Csak olyanokat tiltok le amit tudom hogy nem kell. Igaz én törölni is szoktam inkább,de nálad ez hál istennek nem történt meg!
Indítsd újra a telót,és engedélyezd mit nem ismersz,vagy gyanús . -
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #54813 üzenetére
Lehetséges, de ezt most a gyári kábellel csináltam ,és a laptopról töltődik.
460 al tölti ami vajmi kevés. A töltőmmel 1000 ret mutat ,és hamar fel is tölti
Ja az óra mellett van az érték,és a widget !
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #54739 üzenetére
Csak azt se felejtsétek el hozzátenni, hogy ehhez újra root kell. :-)
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #54186 üzenetére
Ezt ide akartad? Én ezt a videót néztem, ill. van persze több is. Ez nem feltétlenül válaszolja meg a kérdésed, de én a legtöbb helyen azt olvastam, hogy ezek a kiadások kicsit hibrid szerzetek, és nemigen várják rájuk ugyanazt a támogatást, mint a Nexusokra. Meg ugye szolgáltatók sem valószínű, hogy forgalmazzák, plusz akik vanillára (vagy bármi másra...) vágynak ezeken a hardware-eken, már rég feltették maguknak. Nem biztos, hogy van konkrét infó róluk, de mint geek téma, engem is érdekel.
(#54192) MunezXBK:
Ez sokmindent megmagyaráz. Most lelkiismeretfurdalásom lett, de a srác pár országgal odébb lakik, szóval...
Nem tudom, ez a szabályozás mit jelent ebben az esetben, de szürcsöli rendesen az elektronokat a kicsike!
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #53871 üzenetére
Konkrétan mit csinál az a program? Mert ha task killer...
A legjobb, ha kézzel kiszeded azokat, amiket amúgy sem használsz, vagy lefagyasztod Greenify-vel, amiket csak ritkán.
Pl a helymeghatározást sokan nem is használják, - nem is tudják mire jó - láttam olyat, hogy wifi gps állandóan bekapcsolva, és nem is használja.
Ennél jobb saver..
Az a baj, sok kilövi a memóriából csak a programokat, így azok gyakorlatilag állandóan indulnak, leállnak.
Ezek mind sokkal több energiát igényelnek, mert cpu használat, mintha folyamatosan a memóriában tartaná a rendszer.
Tehát ésszel kipucolni, lefagyasztani, a legjobb.Szerintem -
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #52719 üzenetére
Igen, az normális. A szoftververziód száma.
-
korcsillio
addikt
válasz
FrankMonzano #52148 üzenetére
Az van benne!
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #52091 üzenetére
Én az ex dialert használom. Nem vettem észre,hogy hamarabb lemerülne.. Átlagos használat mellett 1 nap. Nem várok től 1heteket meg 2-3-4 nap hanem ha 1 napot kibír tökéletesen megfelel nekem és ex dialerrel is kibír 1 napot. Próbáld ki.
-
korcsillio
addikt
válasz
FrankMonzano #50842 üzenetére
Kell akkor egy leírás hogy mit lehet telepíteni és mit nem(ha ennyire korlátozottak a dolgok)...Törlök mindent,csinálok egy gyári visszaállítást és csak telefonálásra használom(bár akkor arra egy 6310 is megteszi csak annak 10x ennyi az üzemidelye)...
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #50841 üzenetére
Most döntsd már el milyen állásponton vagy.
először laggol az s3 most meg azt mondod,hogy nem. Érdekes nekem egyszer nem fagyott le úgy,hogy ki kelljen venni az akksit,néha néha vannak röcögések mikor 200app van megnyitva és nem zárom be rendesen dr ennyi. Vagy is de egyszer fagyott le úgy,hogy restartolt de az is csak a f*s viber miatt azóta sem használom. Nincs rajta millio appom csak ami kell ,általában bezárom rendesen appokat mindig,naponta cleanerezem, és így egész elfogadható,sőt. Neha neha roccenesek meg az android miatt van. Optimus g re.visszatérve kivancsi leszek meddig lesz hivatalos support,de nem sokaig szerintem,meg maga a gyari sw kinezete sem vmi huhh de nagy cucc. Motionwiz meg eleg pofas szerintem. Samsungot nem nagyon tudja egyenlore megszorongatni senki az apple kivetelevel de ez egy mas ugy
(írásért bocs s3rol vagyok )
#50847 bancsi87: A "frissítés" nem ota-n jött? Meg úgy vettem le,hsz-ek ből,hogy csak egy "kisebb" update féleség. De javitsatok ki ha nem.
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #50844 üzenetére
Soha többé LG!
Szívtam velük eleget, és Optimus volt! Ha 4000 res processzor van benne, és 20 mag, akkor sem.FrankMonzano
Igen, arra érdemes várni, és azért nyújtani is fog valamit, frissítés lesz rá gondolom azonnal amint a nexus--ra. -
balazs0102
senior tag
válasz
FrankMonzano #50827 üzenetére
melyik telefon az a G? (le vagyok maradva
)
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #50834 üzenetére
Ne haragudj, de már a tököm televan ezzel hogy mindenki sír hogy laggol... Az S3am egy haveré volt ő gyári rendszerrel használta, én is megnyomogattam párszor meg láttam is hogy működött. Nem laggolt, nem volt röcögés, és ő sem panaszkodott soha! Az hogy most heti 1x előfordul azt le kell szarni. Teljesen jó és használható. Élvezd ha már ennyi pénzt kihajítottál érte! Senki és semmi sem tökéletes! Fogadd el, ez ilyen és kész. Ezért írtam hogyha nem tudsz vele megbarátkozni akkor add el...
Ja a másik, az LG is azért nem laggol mert nem használod
A cm nekem is szívja az aksit, de nemérdekel, rádugom töltőre és kész, majd javítják 1x....korcsillio: szerintem a norton szart szedheted is lefele meg a play szolgáltatásokat
Piánóra sincs szükaéged szerintem. A traffic monitor helyett én a wachdogot ajánlanám! Androzip helyett total commander... a blackmart nemtom mi
Kngyel: próbáltál már teljes újratelepítést?
-
korcsillio
addikt
válasz
FrankMonzano #50836 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #50827 üzenetére
CM-et próbáltad? Azzal sem kielégítő a sebesség? Ha nem akkor vegyél winfost, vagy egy buta nokiát.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #49932 üzenetére
Én megmondom mit csináltam volna. samuval írattam volna egy szakvéleményt. Oda vittem volna, oda adtam volna nekik mármint a vip.-nek a telefont+papírt. 2hét után mikor mondják,hogy semmi baja nincs akkor jöhet a fogyasztóvédelem,mert ezek a senkiháziak egytől egyig, úgy lesz*rják a törvényt ahogy van. De fogyasztóvédelemtől ők is berezelnek mert tuti van rejtegetni való dolguk de ha nincs akkor is ez,hogy vissza adják hibátlanként a telefont és egy fődarab hibás ,már ez elég súlyos. Ha nem rezel be akkor ,élesben ráküldeném a fogyasztóvédelmet de ennek kevés az esélye mert ahogy megemlíted rá 1 órára már adnak egy új telót vagy megjavítják. És akkor ennyi. Ezért nem veszek gsm bolt-tól, max fóliát de már azt se nagyon. Utálom őket egytől-egyik mint a sz*rt mert becstelenek,csalók,szélhámosok ráadásul 10ből9 úgy beszél veled mint ha ő tenne neked szívességet,hogy elad telefont. Bocs,hogy ilyen szavakat használtam de mikor ilyen storykat látom felmegy az agyam eléggé. Mióta tudom vagyis hallottam ,hogy semmit nem ér a gsm bolti gari,meg tapasztaltam,hogy a gyári gari mennyivel jobb azóta csak "használtat" veszek gyári garival. Ha a használtnak is lesz valami kisebb -nagyobb baja idővel(de nem szokott) akkor se rezelek be,mert beküldöm és megjavítják.
De általában itt ph-n legtöbbször olyanokat szoktam kifogni,hogy használt néven van hirdetve de olyan mint az új és ha nincs rajta fólia egyből megyek venni rá+tok és így ugyanolyan állapotba marad mert nagyon szoktam vigyázni főleg ilyen telókra mint s3. Neked is azt ajánlom inkább használt de GYÁRI GARISAT! Meg most nem azért de 100fölött már nem adnék egy s3.-ért. Max 95. -
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #49935 üzenetére
Én írtam tegnap. Senkinek, soha nem ajánlanám a bolti garanciás telefont, legyen az bármilyen jó hírű bolt a világ legkészségesebb eladóival. Igen sok S szériás telefonnal foglalkoztam, így sok emberrel vagyok kapcsolatban ebben a témában. Ha nem lenne tilos privátot megosztani, nagyon sok hsz-t megtöltene, ha bemásolnám az emberek tapasztalatait a bolti garanciával, ami mind negatív!. Nagy vonalakban mindegyik ismert és nagy nevű boltot köpködi, átkozza valaki, mindegyiknél szívtak már userek, rengeteg a soha többet vélemény. Használtan lehet venni nagyon jól, csak jól meg kell nézni, kitől. Én is vettem és adtam már el jó párat, kölcsönös elégedettséggel. A kulcsszó: GYÁRTÓI PRÉMIUM GARANCIA. Anélkül soha, semmilyet ne vegyen senki, akármennyire is kedvező az ár.. Vagy ha igen, akkor számoljon a következményekkel, de utána ne legyen sírás...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Akkor neked is kiment belőle a közelség érzékelő.... Úgy látszik hogy mégis szériahibás. Örülj neki hogy csak 3hetet szívtál vele, mert engem 2.5 hónapig hitegettek, aztán nagynehezen egy ezres híjján visszafizették a vételárat, és így tudtam megvenni ezt az S3at, és még 8ezrem maradt is
teljesen meg vagyok vele elégedve, és a samsung garancia felér egy biztosítéssal
Ja egyébként én nem a vipnél vettem, de ahogy elnézem még mindig megállja a helyét az állításom, minszerint a bolti garancia nem garancia.
-
válasz
FrankMonzano #49935 üzenetére
Úgyúgy
Helyes beszéd
-
leslien
nagyúr
válasz
Nem szabad bolti garisat venni sztem főleg samu amoled
-
Nokedli92
aktív tag
válasz
FrankMonzano #49613 üzenetére
Én innen töltöttem le hozzá a romot [link]
Samsung Galaxy Note II LTE-m van. bocsi hogy itt tettem fel a kérdést emiatt. Ez a fajta is jó hozzá nem?
T-mobilos. -
Nokedli92
aktív tag
válasz
FrankMonzano #49613 üzenetére
Rendben! Köszi a segítséget, most már jó.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #49330 üzenetére
NAGYON kicsi kijelzo, es zart rendszer, mondjuk ezen utobbibol csak az allando pc (itunes) dolgot utaltam, mert a jb -vel mar szepen egyedive lehetett tenni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #49322 üzenetére
szerintem csak hasonlit, de nem ua.
egyebkent nekem tetszik, sot az ios is....
nem vagyok licence jogasz, de ilyen elven az osszes launchert, lock-ot keszitot perelni lehetne, ahol megjelenik a iphone ikon, zar, scroll stb. -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
FrankMonzano #48912 üzenetére
Azért mert tényleg rossz
Nekem a CM-mel 3 óra kijelzőidőket sikerült elérni amíg a samsung alapúakkal legrosszabb esetben is elmegy 4 órát. Ha ezen az egy dolgon tudnának javítani már rég azt használnám -
Disla87
csendes tag
válasz
FrankMonzano #48863 üzenetére
Oké köszi, megpróbálom.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FrankMonzano #48728 üzenetére
Szerintem fogalmam sincs.
De ezek szerint sikeres volt a mutatvány.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FrankMonzano #48725 üzenetére
Nézd meg az állapotot, normál? Illetve számláló 0-n áll?
Lafaty80: thx, kukáztam. Marad az időkép. Szom se szenved.
-
DjBlero
őstag
válasz
FrankMonzano #48661 üzenetére
Check Fus nevü progival tudod a product kodot ellenörizni
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #48588 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de attól mg lehet rossz a product kódod
Az nem ott látszik.
(#48597) gyuri81: Mondom, nem elég a TA, hanem a TA alsó opciói közül kell még a felsőt is bejelölni.
Steven:Légyszi használj már írásjeleket (pont, pont, vesszőcske), és néha próbáld meg az igekötőt az igével egybeírni. Olvashatatlan amit írsz, így sokan (pl. én amilyen köcsög vagyok) nem is fogják venni a fáradtságot, hogy segítsenek. Kösz.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
FrankMonzano #48244 üzenetére
Nekem a one x-em is feher volt, utana az xperia s is , es most az S3 is feher.
Egyaltalan nem lanyos. Elegans! -
DjBlero
őstag
válasz
FrankMonzano #48183 üzenetére
de szervizelés szempontbol, a számlálot nullázd,és a product kod is jo legyen,
-
zenke
aktív tag
válasz
FrankMonzano #48183 üzenetére
Nem!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #48140 üzenetére
Egy kernelfolyamat eszi az aksit, amit már beírtam ma, de senki nem reagált rá. A siyah kernellel úgy néz ki hpgy sikerült orvosolni a problémát. Korábban viszont a facebook messenger szívta az aksit
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest