Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
maximálisan egyet értek veled.a fél topik másról sem szól mint az itt reped ott karcolt rinyálásról na meg jajj 0.005mm rést látok 10x-es nagyítás alatt.komolyan kezdek aggódni néhány ember egyáltalán minek vesz telefont.legyen mit cirógatni simizgetni törölgetni?
nekem már rég dobott egyet betonra az élével na és akkor mi van?viszont még mindig nem találtam én sem megfelelő tokot.ezek a slimes pofámba lifegőssek valami katasztrófák.ha csak szilikon a hátlapra akkor még a kijelző kaphat egy komolyabb sérülést is akár.nem is beszélve róla ha gyári autóstartóba szeretném rakni vehetem majd le róla mert úgy nem fér bele.
kellene egy külön topik a jajj a telóm karcos lett részlegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest