-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Igen így pontos a leírás! Én fogalmaztam rosszul. Én azért is tartom ezt a tűzfalat meglehetősen biztonságosnak, mert ha nincs net elérés engedélye sem akkor nem is tudja elküldeni sehova a rajta átmenő adatokat. Legalábbis az alkalmazás infóban ahogy megnéztem az összes engedély fülön ott csak a futtatás indításkor engedély van.
-
-
S e t h
nagyúr
Igen, inaktív, de ezt ki lehetett küszöbölni tiltással, törléssel, viszont akkor is csak placebo effekt volt a szinkron, mert factory reset után ugyanúgy eltűnt minden.
Jelenleg nincs is már manuális sync lehetőség sem, arról nem is beszélve, hogy nem Samsung telefonon sem mentődtek el a szavak, factory reset után ott is tabula rasa van. -
Tomiii258
tag
Megpróbáltam kikapcsolni a Biztonságos Mappát, hisz azt úgyse használom, de a Gboardban eleve nem találok olyat, hogy szinkronizálás. Erre célozhatott S e t h, mikor azt írta, hogy a manuális sync-et is egyre több telefonon veszik ki belőle.
A netet feltúrva ugyanis valóban találtam olyan panaszokat, hogy a manuáis sync nem aktív, de hát nekem S8-on nem hogy nem aktív, hanem nincs is -
Mr.Silkó
veterán
Pont ma kellett bő 13 hónap után egy gyári visszát csinálnom az S8+-on, mondanom sem kell, hogy ment a levesbe a SABS és a BK Disabler is, egyik sem aktiválható újra.
Viszont amin korábban tanakodtunk, hogy működik-e rendesen a Samsung Cloud-os mentés (a GDPR után is), az most kitisztult: a jelszavak, könyvjelzők, jegyzetek, stb. mind szépen visszaszinkronizálódtak a telóra a felhőből. -
spider23
senior tag
Márpedig nagyon megbízhatóan működik. Az elején még voltak benne késleltetés problémák. De már most azonnal reagál a gombra bármikor. Engedélyeket meg kellett adni meg usb-n pc-n keresztül 1 exet futtatni. Tökéletes. Szerintem próbáld ki és meglátod hogy hiba nélkül megy.
-
DaDa
senior tag
Pedig Oreo van rajta 8.0 de face és messengernel sem látok olyan lehetőséget. Ezek az opciók. Értesítések /alkalmazásikon-jelvenyek/ hang engedélyezése / a zárolt képernyőn... Mivel a hang nincs engedélyezve más nincs.
Szerk. Valóban a galaxy appnál van erre lehetőség csak ott nincs értelme. Vajon face esetében is előhívható ez?
-
$atirka
őstag
Tudom miről beszélsz, az be van kapcsolva!
"Nem spam tevékenység", ha számkijelzés nélkül van bejövőm, vagy kiírja az idegen szám tulajdonosát...
Ez az ablak 1-2 emberemnél jelenik meg...
Addig nem is kerestem ebben az app-ban a hibát, amíg nem mondtad...Amúgy évek óta ezt a tárcsázót használom, de csak az s8-nál jött elő ez.
-
$atirka
őstag
Pixelphone-t használok, nincs ilyen dialer-em. Igen, a hívás azonosító be van kapcsolva!
Az tény, hogy nem mindenkinél jön ez elő, de annál is kijön, akinek benne van a száma a telómban.
Nemrég legyalutam mindent, odinnal feltettem a májusit, ugyanúgy megmaradt.Szerk:
Basszus, most nézem az áruházban, hogy a pixelphone az dorado app!
Köszönöm.
-
$atirka
őstag
-
bakkir
tag
Nem tudom, nekem már frissült a májusira.
Kíváncsi vagyok, hogy működik-e itthon. Mert ha igen, akkor elvileg android wear órán is mehet, elvileg.
De pl. a play áruházban azt írja a pay alkalmazásra, hogy nem kompatibis verzió, de idáig a lokáció volt a baj.
De valahogy elindult a fizetés... -
mrThomi
addikt
azt ertem csak szerintem aki mar hosszu ideje huseges egy szolgaltato melett vannak kedvezmenyei esetleg tobb elofizetese is, nemhiszem hogy bejatszik egy olyat hogy kihoz a legdragabb havidijjal egy s9+ 350 euroert majd eladja ezzel nyereszkedve egy telefonon akar 200-300 eurot is... legalabb is itt luxiba nem nezem ki olyanbol aki itt el.
csak a kovetkezmenyekkel nem vagyok tisztaba, mert logikusan az az ember ott annal a szolgaltatonal mar soha nem hozhat ki telefont. max mas szemelyazonosaggal de az mar igen csak buncselekmeny kategoria
-
Quqesz
nagyúr
Most volt 18-án frissítése a gmailnak, lehet akkor került bele a hiba. Viszont nekem egyenlőre úgy tűnik csak wifin csinálja. És nálam ha rányomtam mindég a mellékletek szinkronizálását dobta fel.
Amúgy a gboard jól működik eddig. Nem volt a felrakása óta olyan, hogy nem dobta volna fel a billt.
-
bajnokpityu
félisten
-
S e t h
nagyúr
-
dkovizoli
addikt
Sajnos a telenoros nem lesz saját tapasztalat alapján, mert mint kártyafüggő készülék, nem fogadja az idegen simet. Kipróbáltam még az oreo bétaprogramjában mindenféle variációt, de nem sikerült sajnos sem német, sem angol kártyát elfogadtatni vele. Mivel pedig nem fogadja el mert hálózati kódot kér, ezért a sim resetig sem jut el. Hálózatfüggetlennél viszont működik amit javasolsz.
-
kislaci
senior tag
Mert otthonról ki lopná el? Aki betör hozzánk maximum. Ha ellopja valaki az kint lopja el valahol a városban az utcán metrón stb. Szerintem rohadt jó dolog, csak a hely helyett inkább wifi kéne. Mármint ha csatlakozva vagyok mondjuk az otthoni wifihez akkor fel van oldva.
-
Mr.Silkó
veterán
Mobilneten mindenhol, Wi-Fi-n egyelőre csak itthon próbáltam (munkahelyen nincs Wi-Fi), 3 külön hálózaton, majd hétvégén csekkolom vendégségben, másik hálón. A YouTube-bal semmi gond nincs, itt csak a mobilarénás tesztvideók csinálják ezt nálunk, semmi más. Ők meg ugye vagy beágyazzák a videókat és akkor a YouTube webes felülete nyílik meg rájuk kattintva, vagy letöltő linket helyeznek el a cikkekben, amiről pedig a gyári, beépülő videólejátszó indul el, megnyitáskor.
Elég sok a látszólag egymásnak ellentmondó összetevő, ezért is vagyok ezügyben tanácstalan.
-
Mr.Silkó
veterán
Ez is átfutott az agyamon, váltottam is már többször az itthoni 2 router 3 hálózata között, de a leggyorsabbon is ezt csinálja (~800 Mbit, 5GHz).
Én meg a #41325-ön módosítottam még.
Próbáltam a beépülő videólejátszó adatait is törölni, hátha ott makkant meg valami, de nem segített, plusz ugye a fenti linken lévő videó YouTube-os például, de nem állítható a felbontás a felületen nálam, ugyanúgy kásás. De a YouTube appban más videókat nézve meg minden a legnagyobb rendben, állítható a felbontás, mint rendesen. Úgy néz ki, mintha a mobilarénás videókat nem szeretné a telefonom.
-
Mr.Silkó
veterán
Telefonról nézed vagy gépről?
SABS fut még, úgy gondolod az okozhatná ezt? Bár ezt el is kéne vessem rögtön, mivel a feleségem P10-én is ugyanezt tapasztaljuk, ráadásul ott Chrome alatt, nálam meg a gyári böngészőből (is). Nála nincs semmilyen reklámblokkoló vagy disabler telepítve.
-
Mr.Silkó
veterán
Ennél például elég szemléletesen látszik – már nálam (lejjebb van a beágyazott YouTube videó). Az egyik legjobb kamerás mobil a piacon, én meg csodálkoztam a tesztvideót megnyitva, hogy milyen ótvar a minősége. Persze nyilván az eredetivel nincs ilyen gond. Más viszont nem panaszkodott a tesztek alatti fórumokban erre, úgy tűnik, mintha csak én tapasztalnám.
-
Mr.Silkó
veterán
Nálam nincs külön alkalmazása a McAfee-nak, ő csak az eszköz karbantartó alapját adja,
az említett helyen csak a gyorsítótára törölhető, az adatai így nem.Revideálom az állaspontomat, kicsit elrejtve ugyan, de törölhetőek az eszköz karbantartó adatai: beállítások, alkalmazások, eszköz karbantartása, tárhely, tárhelykezelés, adatok törlése.
-
-
madkiller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest