Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz hevepapa #43432 üzenetére

Én is úgy gondoltam ahogy sgeza írta, és én sem kifejezetten a program ellen, hanem általánosságban írtam csupán. Egyébként az igen csúnya biztonsági hiba lenne, ha más háttérben futó program csak úgy belenézhetne az előtérben futó alkalmazásba, különösen root nélkül.
    Kössz a linket! Mondjuk ez sem az a bizalomgerjesztő kinézet a fekete alapon fehér szöveggel, minimalnál is minimálabb dizájnnal, mint anno a 90-es évek vége, 2000-es évek elejei weblapok :) ;) A többit lásd alább :)

(#43446) sgeza Lehet én olvastam össze két hsz-t mikor gyorsan átfutottam, hogy milyen lehetőségeim vannak ezen a téren :B viszont a program indításkor ezzel kezdi:

Ahogy látható, vpn-t használ, ami nem szerepel a play áruházban. És az oldalon van ez is, ami szintén nem szerepel a play áruházban:

'This firewall app uses a dummy VPN to block unwanted traffic...
    If you block an app we send the data to a dummy VPN which is effectively a black hole on your phone. The app will not even be able to establish a full network connection to try to send any private data. Data from blocked apps never leaves your phone.'

Vagyis hamis vpn-t csinál ha jól értelmezem, ami ebben a formában szerintem okés. Ha ez benne lenne a play általi leírásban (vagy működött volna az oldal), én sem problémázok :)
    Egyébként azóta kipróbáltam azt, hogy megnéztem a whatismyipaddress oldalon az ip címemet, majd bekapcsoltam a programot és úgy is, nincs változás, ugyanazt az ip címet adja vissza bekapcsolva is mint kikapcsolva, és a speedtest is 97/27Mbps-t mér, vagyis úgy néz ki valóban úgy működik ahogy írja, és ahogy szeretném :R (mert amennyire tudom, ezt a sebességet nem kapom meg csak úgy vpn alatt)

(#43447) hunluigi nem lövi le, mert nincs ilyen engedély. Van Helyadatok, Telefon, Tárhely, amire egyikre sincs szüksége az appnak, de net hozzáférés, az nincs. Én sem értem miért, ez megint valami google fa..ság lehet talán, mert az Egyéb alkalmazáslehetőségeknél van egy teljes hálózati hozzáférés, aminek a vége úgy hangzik, hogy
    'A böngésző és egyéb alkalmazások lehetővé teszik az adatok küldését az internetre, így ez az engedély nem szükséges az internetre való adatküldéshez'
    Ezt nem tudom igazán értelmezni. Elsőre az jön le, hogy úgy küldözgethet adatot, hogy nem kell hozzá az engedélyem. Hát csessze meg a google a 'nagyszerű' rendszerét :(((
    (egyébként a Helix Jump játékról van szó, mint példáról, de ugyanez van pl. egy másiknál is)

• sgeza

veterán

válasz hevepapa #43432 üzenetére

Igen, de valamilyen szerveren keresztül kell, hogy menjen, ha vpn-t használ. Én személy szerint nem szeretem az ilyeneket.

Új hozzászólás Aktív témák