- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin0297
tag
válasz
OCTAMD #19210 üzenetére
Tudom milyen a samu garilevel, s7 edget hasznaltam masfel evig gyartoi garival.(az a bravotel gsm-bol szarmazott, de gyari gariban elment)
Na hat ebbol a tirpakok kiszedték 😑Majd rakerdezek samunal, hogy akkor elfogadhato e, ha nem akkor kesobbiekben lehet elpasszolom.. videki vagyok,pestre biztos nem megyek fel egy sarki gsm miatt..
-
agabe
addikt
válasz
OCTAMD #17954 üzenetére
Azert irtam a szazezreket amit el lehet bukni ha letiltasra kerul a telo.
Az is lehet aki eladja mar alapbol valakitol vette “jo” aron es tudja, hogy gaz lehet vele de realis aron meghirdeti, es aki megveszi tole az koppan.
A 40ezres es hasonlo hirdeteseknek csak azok dolnek be akik nem tul gyakran vasarolnak hasznalt keszulekeket es beloluk van a tobb, igy mindig akad raszedheto, de dragan (normal aron) is bele lehet futni csalokba. Meg adasvetelivel sem ersz semmit.
Vannak csalok akik milliokat szednek ki emberekbol evente, es rendorsegi osszesitett feljelentes utan is evekig tart a procedura aminek a vegen senki nem kap semmit, a csalo meg folytatja par honap, egy-ket ev utan ugyanott ahol abbahagyta.
Egyetlen telefon adasvetelijet lobogtathatja barki a rendorsegen abbol se lesz semmi, es ha veletlenul valami mas miatt elfogjak azt akitol vette a vegeredmeny megint semmi lesz.A lenyeg: fuggo keszuleket csak 2eves kor utan, vagy szamlaval szabad venni amin lathato, hogy feloltokartya konstrukcioban vasaroltak.
Minden mas riziko. Akar kisebb akar nagyobb, de riziko. -
manokaki
addikt
válasz
OCTAMD #16930 üzenetére
még sehol
, mondtam a Gsmüzletnek ,hogy a második év szerény tudásom szerint akkor él ha regisztrálom , és megvan az eredeti szla ( áfás ,es nem 0%-os , stb ) garancia papri lebélyegezve , ha csak nem Tmobilos
( ott ugye saját gari papir van ) vagy más szolgáltatos.., erre --- majd ö lepecsételi a Samsung garancia papirt ... a kérdés az az ,hogy mondjuk MM vásárlás esetén a második év ha beregisztrálom akkor a hardverre is vonatkozik nem csak szoftveres gari , mint Gsm üzlet eladója állitja !?Attila
-
zseko
veterán
válasz
OCTAMD #16730 üzenetére
Szerinted ha tudnám, kérdeztem volna?
Gondolom ilyenkor feltehetek már rá egy xeh változatot (tudom, hogy egyébként is), és olyankor mire állna át? Vagy akkor is maradna PAN? Vagy ebből hogy lenne teljes értékű független?
Azért kérdezem, mert nem tudom, és azért, mert kíváncsi vagyok. -
fuximaxi
senior tag
válasz
OCTAMD #15569 üzenetére
Külföldről vásárolt telefonnál ugyan úgy tudni kell érvényesíteni a garanciát a magyar szervízben, mint a hivatalosan Magyarországon forgalomba hozzott termékek esetén. Külföldi készülék esetén a garancia érvényesítéséhez szükség van az eredeti számlára. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a szervíz nem akarja elfogadni, de nem szabad annyiban hagyni. A garancia hosszát viszont a forgalomba hozzatali hely alapján állapítják meg, szóval ha a pl.: a németek csak 13 hónap garanciát adnának, akkor nem számít, hogy itthon 2 év lehet.
-
zzola
titán
válasz
OCTAMD #15515 üzenetére
Igen. Azt meg tudom nézni valami appal, hogy manipuláltak-e a szoftverrel? pl. CSC módosítás, knox ugrás. Nagyon rég volt Samsung készülékem, nem tudom mire/mikre kell figyelni.
Mert vágva volt a matrica, még lehet minden rendben van a készülékkel. HA nem, nyilván azonnal küldöm is vissza....
Köszi. -
zseko
veterán
válasz
OCTAMD #15375 üzenetére
Őszintén szólva, fogalmam sincs hogy kicsoda
az elekromos autók miatt ajánlotta fel a youtube, de 5 percig bírtam nézni a videóját mert annyira idegesítő
(Ezt a videót (valami 10 tévhit az elektromos autókról) az alábbi mondatig bírtam, ezt konkrétan az 1. percben hangzott el:
"...(környezet szennyezés szempontból)...vagy mondjuk azt is elfelejtik, hogy a benzines autóknak mondjuk van alkatrészigénye amit le kell gyártani, szállítani kell, értékesíteni kell, foglalkozni kell vele, ezeket mind kihagyják a számításból."
mert az elektromos autók alkatrészeit az uborka mellől szüretelem le a kis kertben, mi?
persze, van részigazság a mondandójában azért, de mikor arról kezdett beszélni, hogy mennyit lehet megspórolni egy 13 milliós elektromos autó vásárlásával a simával szemben... áh, hagyjuk is
)
-
sgeza
veterán
válasz
OCTAMD #15111 üzenetére
Igen, ezt tudom, hogy arra nem szabad nyomni, köszi!
Tehát simán fel a rom, indítás után erre az üzenetre not now. És ezután nem fog így rinyálni később azzal az üzenettel, amit korábban írtak néhányan (nem emlékszem a pontos szövegre, de valami ehhez kapcsolódó, ismétlődően megjelenő figyelmeztetés volt)? Vagy nyomok simán még a not now után egy gyári alaphelyzetet, és akkor lesz a tuti? -
sgeza
veterán
válasz
OCTAMD #15056 üzenetére
Tehát akkor hamarabb jött, mint a vdh, köszi!
Nem emlékszem, hogy is kell pontosan xeh/xeh/vdh-t csinálnom, és nem találom azt, ahol leírtad (azt hiszem te írtad). Le tudnád írni csak úgy vázlatszerűen? Nagyjából emlékszem, csak a pontos részletekre nem.
Pl. Sim kártyát ki kell venni, vagy maradhat benne? Köszi!Szerk.: Vagyis xeu/xeh/vdh-t! Ezt akartam írni!
-
gr.bence
aktív tag
válasz
OCTAMD #15080 üzenetére
Hogy a fenébe hogy 61% van még és már 3.5óra van kijelzőbe...
Nekem mondjuk megy a helymeghatározás wifi fb samsung internet gear s3 szinkr.Bixby megy még Fényerőm 60%
Jelenleg 27% vagyok kijelző 3óra 40perc...és még 10órát saccol hogy addig van kakaom...de nem lesz ebből 7óra sot....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest