- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #21317 üzenetére
Igen, én is, csak lehet kicsit félreérthető voltam. A kollega fentebb írta, hogy ő már megkapta a böngésző update-et, mellesleg TMH romra. Bár lehet, hogy félreértettem én is.
-
<Lacy85>
addikt
-
-
beer1
aktív tag
válasz
#67656192 #20622 üzenetére
Olyan szinten működjön hogy le tudom tölteni netről mailbol és meglegyen minden egy helyen.
Az lehet hogy belassitjak majd egy idővel, de tegyük fel hogy figyeljük a teszteket és akkor amikor már lassul szemmel láthatólag, akkor nem frissítem le es az adott állapotában még bírja x évig. -
badxgirl
aktív tag
válasz
#67656192 #19939 üzenetére
Túlzás hogy jól toleráljuk. Én pl csak azért nem írok neki, mert közben felmérgelném magam, és amúgyis fejgörcsös hisztis napom van. Na meg nem éri meg... De am agyf@sz kategória amiket összehord. Az ilyen vegyen inkább szifont. Sosem értettem minek vált valaki, aki ennyire elkötelezett az alma mellett, jogy még konkrét hülyeséget is képes leírni csak hogy fikázzon adott telefont.
-
Tomiii258
tag
válasz
#67656192 #19925 üzenetére
Javagyúgy!
Elsőre nekem ez olyan dupla dolognak tűnt, mondjuk még most másodikra se értem egészen, hogy minek lényegében ugyanarra az egy dologra/célra (akksi használat csökkentése) két beállítási lehetőség (akkuhasználat optimalizáló + alkalmazásfigyelő).De nem gond elfogadom, hogy így van
-
Tomiii258
tag
válasz
#67656192 #19923 üzenetére
Oké, ezt így eddig értem, de az Eszköz Karbantartása->akkumulátor->alkalmazásfigyelőnél beállítottam nem figyeltnek.
Hogy lehet, hogy a kettő helyen különböző a beállítás?
Melyik a valós?
Vagy ez a kettő totál különböző? Ha igen, akkor mi a különbség?
(bevallom előzetesen pont az ilyen részletes beállításoktól fáztam kicsit, mert úgy hallottam ez a Samsungok egyik jellemzője) -
leslien
nagyúr
-
badxgirl
aktív tag
válasz
#67656192 #19429 üzenetére
De szerintem igen. Vodás s8hoz kapott starter kitben volt 2db a tok és a vezeték nélküli töltő mellett.
Az illeszkedés tetszik, fel is fekszik mindenhol szépen de nagyon ujjlenyomat mágnes plusz lekapcsolt kijelzőbél olyan furinak tűnik ilyen szivárványos mintha olaj lenne alatta pedig nem....
Ezért érdekelne anyagban és szabásban hasonló, csak zsír és víztaszító réteggel -
Weareus
addikt
válasz
#67656192 #19274 üzenetére
Én is.
Mondjuk én S5-ről váltottam, de az sajna nagyon le volt már amortizálódva. Mondjuk tokja nem volt...
Okulva ebből, a V-betűs szolgáltatónál vettem az S8-hoz bőrtokot is, igaz 5k volt, és van benne ilyen szilikonkeret.
Viszont ahhoz, hogy a szilikonkeretbe - ami körülöleli a szélén a telefont - belemenjen, le kellett szedni a gyári képernyővédő fóliát.
Ha van valakinek erre jobb ötlete - védőfólia, hálásabb tok - örömmel fogadnám. -
Weareus
addikt
válasz
#67656192 #19247 üzenetére
Köszönöm.
Pár napja van meg a teló, még csak nagyon alapszinten tudom használni, sok beállítást nem is tudom hol-hogyan keressek.akkumulátor beállításokban engedélyezed a telefonnak azt, hogy kihasználja a tőltő adta lehetőségeket.
Az akkumulátorbeállításokat hogy érem el?
(Elnézést, hogy láma vagyok.
)
-
-
Weareus
addikt
válasz
#67656192 #19226 üzenetére
Szia!
Köszönöm (neked is).
Még egy kérdés: mi az a gyorstöltés?
Úgy értem van egy hálózati (220v-os) adapter, usb-vel, ha ezen keresztül töltöm (usb type c a telóba), akkor így a leggyorsabb nem?
Akkor ez lenne a gyorstöltés?
Alkalmasint az Asus Maximus alaplapomon most sikerült beállítanom valami usb-boost funkciót, ami elviekben több áramot küld bele a csatiba.
Van rajta 3.0 meg 3.1 is.Áh, közben találtam egy cikket:
"Köztudott tény, hogy a telefonok gyorsabban töltenek, ha nem aktív a kijelző. Az azonban nem egyértelmű, hogy a gyorstöltés sem mindig működik ugyanúgy. A Samsung Galaxy S8 és S8+-ról a Phandroid kiderítette, hogy ha a készüléket aktívan használják gyorstöltés közben, úgy drasztikusan lassabban tölt annak ellenére, hogy gyorstöltést ír ki. A Samsung Galaxy S6 óta a gyártó ugyanazt, a Qualcomm-féle Quick Charge 2.0-t használja – vagy Adaptive Fast Charging, ahogy a cég hívja. A Phardroid letesztelte, valódi gyorstöltéssel 1 óra 37 perc alatt tölt fel a készülék nulláról száz százalékra, amikor a kijelző inaktív. Ezzel szemben aktív használat mellett közel három óra, 2 óta 51 perc a töltési idő. Ez az S8-ra igaz, a nagyobb S8+ esetében ez még tovább tart."És valóban 1 óra 30 perc körül írta nálam a becsült időt, amikor hálózatról töltöttem, de mondjuk nem 0 %-ról.
-
trevlin
csendes tag
válasz
#67656192 #19164 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem zavar a méret, kézben fogva még a Note 8 mérete is elviselhető számomra. A kameránál a fókusz gondok mennyire jellemzőek? Elég sok rosszat olvastam róla, vagy csak fel lett fújva ez is mint az (előző telefonomhoz visszatérve) i6 könnyű elhajlása?
-
viera
őstag
válasz
#67656192 #18869 üzenetére
Néhány hete nekem is volt egy érthetetlen merülésem aztán rájöttem,hogy a Phone info Samsung alkalmazás volt a hibás amit azóta töröltem mert amúgy is ritkán kell.Az OREO-t én is várom,kíváncsi vagyok rá.Remélem nem lesz vele gond,addig nálam is marad a DBT rom amivel elégedett vagyok.
-
viera
őstag
válasz
#67656192 #18867 üzenetére
+1
Én is néha elgondolkodok,hogy biztos klónt vettem mert nem találkozok szinte egyik hibával sem amiket itt néha leírnak.Amikor megvettem életem első Samsung telefonját,egy S7 Edge-et olvastam több hibáról róla és bevallom majdnem azért nem vettem meg.De végül nem foglalkoztam vele és nem is volt gondom a telóval.
Az S8+ is teljesen jól működik nálam,nincs semmi bajom vele.
Úgyhogy tavasszal jöhet az S9. -
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #18686 üzenetére
Mindent lementettem, fájlokat átmásoltam, teljesen készen álltam ma esti resetre, hogy gyári beállítások visszaállítását csináljak, mikor hirtelen rájöttem, hogy miként lehet kiküszöbölnöm a bxActionsban a hibát... Már nem kényszerük újratelepítésre.
Szerintetek, ha minden műxik, akkor van értelme gyári beállítások visszaállításával foglalkozni (gyorsabb, kevésbé merülős lesz-e általa a teló), vagy inkább csak akkor érdemes végigcsinálni a tiszta telepítést, ha kifejezetten dögledezik a telefon?
Egyáltalán, rakta már közületek valaki újra?
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #18679 üzenetére
Köszi, akkor Recoveryből csinálom - este futok neki, napközben még használom a telót. Én is a tiszta telepítés híve vagyok, ezt a zűrzavart nem akarom visszaállítani.
Én inkább attól félek, hogy a Belső tárhely/Androidban maradnak a jelenlegi programbeállításoknak töredékei, s azok visszaköhögnek majd. Ezt a /Android könyvtárat viszont nem merem kézzel, külön letörölni, hátha a System használja valamire... Tudnám, mire?
Hanem ezt a mondatodat nem értem: "mindkét kártya kivétele mellett, mert ha van ext partíció, akkor az ugrik, amellé nem kell wcp"
Nekem nincs SD kártyám, ha erre gondolsz.
És jól értelek: ki kel vennem a SIM kártyát a gyári adatok visszaállítása előtt? Miért?
-
Trigo
csendes tag
válasz
#67656192 #18446 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad írni? Nem nézted félre hajnalban?
(Amúgy nem tudtam, hogy csak akkor lehet írni ha kérdezik az embert.)"Az, hogy ki spórolt rá vagy ki nem senkinek semmi köze, így neked sem. Nem erről szól a fórum. Nem kellene ezzel foglalkozni. Mint ahogy azzal sem ha valaki naponta földhöz csapkodja, vagy éppen hónaljkutyában hordja sálba tekerve "
PONTOSAN! Ezért nem értettem, hogy kolléga miért ezzel az érvvel (túlköltekezés) jött elő egy karctémában?"Kíváncsi lennék, ezt a
" mi pórnép többen vagyunk" dolgot honnan veszed."
tipp, megérzésNa téma lezárva részemről. Hiszem, hogy nem nekem akartad címezni, miután múltkor kedvesen segítettél a saját gondomnál is.
Bocs az offért!(#18455) EclipseGT: így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged