- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Jah hogy mindegy egyes .apk telepítéskor jogosultságot kér ?
Akkor "Ismeretlen források" kiszedték az Oreo -ból
(#32046) fPApi
Mindig a legfrissebb a javasolt ... én ezzel telepítettem Odin v3.12.7 !
-
w333
félisten
-
olleru
csendes tag
köszi!
[ez alapján telepítem] akkor nem kell semmi külsős app, odin vagy valami?
-
-
w333
félisten
Na igen ... ezt akartam kérdezni hogy itt csak egy update.zip van, vagyis G950F az AQL5 -ről egyből megy fel az Update.zip gyári recoveryből !
-
törölt tag
Megy a kavarás gyerekek.
Mi az, hogy hivatalos Samsung fórum? Ilyen nincs. Meg mi az, hogy az odin nem hivatalos? Évek óta bevált, szervizek is használják.
A Sammobile pl kimondottan támogatja. Az odin jó dolog, kell, van infó, segitség stb tehát ha valaki ismerkedik vele egy kicsit akkor rendben van, minden Samsung topik összefoglalóban ott van.
Ha igy nézed akkor semmi sem hivatalos, csak az ota, vagy a szar kiesre gondolsz? Jó az az odin igazából nincs alternatívája. Az meg, hogy ki mit tart hivatalosnak, inkább hagyjuk, legtöbb okoska életében nem flashelt, romolt, rootolt vagy még hasonlók sem,inkább csak bejár kötözködni vagy okoskodni.Az említett oreo rom s8p-re egyelőre csak az XDA-ról származik mindenféle támogatás nélkül. Aki akarja felteszi sd-ről aki nem az meg nem. Én az XDA-t nem tartom ilyen szempontból "forrásnak", ennyi erővel tehettek fel akármit litván oldalakról is mert az is felmegy, gond nélkül ráadásul a knox is marad 0, November ota vannak fenn oreo romok még s7e-re is.
Vannak elismert oldalak, valamekkora Samsung támogatással mint pl a Sammobile vagy a Samfrirm, na onnan szabad letölteni, ill ezeket szabad ajánlgatni itt is mert nem mindenki akar kockáztatni.
Ha esetleg egy kevésbé informált user innen szedi azt az információt amiből később gondja lesz akkor ez a topik is beáll az értéktelen locsogás kategóriába.
A romcserét, ill régiócserét meg nagy örömmel, vagy sokszor kényszerből évek óta alkalmazzuk ha ajánlott ha nem mert egyszerűen b*sznak sokszor egy - egy régióra. Pl egy alpha esetén ami nemigen kapott új magyar főverziót, mást viszont igen. -
-
marquuard
veterán
Százasával kérdezik, hogy WARRANTY VOID, KNOX TRIPPED??? Nem.
Nálam fent is van, előtte persze stock recovery (ha valaki bétáról áll át) csekkolja a csomagot, meg van ez csinálva.
Wipe cache nem árt utána, az appok veszett lassan indultak el. Ez megoldja.
(#31488) Divinity: Mármint végleges Oreóról vissza Nougatra?
-
janosibaja
őstag
Nem akarlak riogatni, de egészen más telefonon, más helyzetben (OnePlus) sokat bajlódtam a Substratummal. Egészen rejtélyes hibákat, leállásokat, újraindulásokat hozott a mobilra. Olyan hibákat, amikről álmomban nem gondoltam volna, hogy a Substratum ilyen mélyen belenyúl a rendszer lelkébe.
-
törölt tag
Persze, amúgy sem tudunk mást tenni
Valamiért az jutott eszembe, hogy újabban ezek a frissítések(7,8) már nem rólunk szólnak,nem nekünk adnak valami újat, sokkal inkább elvesznek, korlátoznak hibát javitanak. Alaki, szolgaltatásbeli ujitások, nemigen vannak, szóval alig van, ha egyáltalán van pozitív hozadék.
Egy ideig még maradok Nougaton. -
-
Divinity
őstag
Nekem is ez a kombó van.
Már ha ezt értjük gyári alatt.
Viszont én nem vagyok teljesen megelégedve vele. Két darabot vettem a telefonnal (az ugye 4 fólia), kb fél éve és már a 4.-et is dobhatom ki mert a felső részen elég gyorsan elkezdenek felválni és onnantól megy be alá a kosz. -
sgeza
veterán
Hát az elég gáz! Én biztos nem hagynám annyiban, mivel ez nem megoldás a problémára, hanem rákényszerítenek egy másik beállítás használatára, így vesztesz a funkcionalitásából!
Kékfényszűrő:
Szerk.: elképzelhető akkor, hogy utána újra bekapcsolható, ezt nem néztem, de az rémlik, hogy úgy valami nem ment!
Mindegy alap módban akkor sem megy a szín állítgatás, tehát probléma van a helyzettel mindenképp!
-
sgeza
veterán
Ezzel a megoldással az a baj, hogy csak adaptív módban alkalmazható, ami az én esetemben például azért lenne problémás, mert sokkal jobban szeretem az alap módot (bár nekem egyébként nem rózsaszínes a kijelzőm, csak az én gondolatom akartam hozzáfűzni).
Másik gond, hogy adaptív módban nem működik a kékfényszűrő. Tehát ha ez akarna lenni a Samsung hivatalos megoldása a rózsaszínű kijelzőre, az enyhén szólva is problémás lenne (vagy felháborító, ha így van)! Ugyanis ezzel konkrétan funkciót vesztesz. Én személy szerint két olyat, amit használok (ugyebár az alap kijelzőmód és a kékfényszűrő). -
w333
félisten
Nálam ugyan az a hiba mint eddig ... tölti de a feladatkezelőben látom hogy néha leesik a sebesség 0MB/s, és nem értem miért ? Laptop vagy a Wifi ? ... direkt felraktam a 3.5 Framework és Visual C++ 2008 és 2010 -ből az X86 és X64 -t de mégsem jó valamiért (így a letöltés 5-6 óráig is eltarthat ha nem szakad meg) !
-
-
X Factor
addikt
Nyilván a farmeromból nekem se... De gondolhatod, h. futni, nem farmerban járok
Egyszerűen ez egy egyedi alkalom volt h. a kocsit a városban hagytam és másnap gondoltam elkocogok érte, egyszerűen mélyrehajolva h. betudjak szállni a melegito nadrag zsebéből kicsusszant... talán még a füles is megfogta volna a telót, de a majdnem ülő pozicó miatt becsapódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest