- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #15139 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy szerintem a Samsung interneted sokat eszik. Én ugyanott tartok, mint te most (56%), és több mint 3 óra a sot. Jó, nem nagy különbség, de nekem nincs is energiatakarékosba téve.
Én chrome-ot használok, de nekem sokkal hátrébb van, kevesebb százalékkal. Pedig használtam sokat a böngészőt. -
-
dkovizoli
addikt
válasz
Mr.Silkó #14829 üzenetére
Igen, ez nagyon bosszantó lehet. Én másik tipussal jártam így, azóta sem tudom mi a baj. Majd megy szervízbe. Biztos, hogy nem az említett appok okozzák, nálam is mennek ezek is, meg egy csomó más is, ezért okosteló. Igaz ez 8+, de lassan 7 óra sot-nál tartok 21 óra készenlét után és 10% van még. Néhány napja pedig 3 napot bírt, igaz csak másfél óra sot-al. Ott lehet belül valami. Fr-t nem próbáltál? Hátha helyrejön. Persze nem állítanék először semmit vissza backup-ból. Vajon akkor mit csinál?
-
Pubilol
tag
válasz
Mr.Silkó #14793 üzenetére
Facebook... Érdekes a Samsung Health is, én is használom, de ki se jelzi. Pedig nálam úgy néz ki a dolog, hogy Mi Fit-et szinkronizálom Google Fitnesszel és onnan olvassa ki az S Health, tehát dolgozik 2 másik app is, hogy ott lássam az adatokat ahol én akarom. Gps kilőve, email szink. 4 óránként. Diagnosztikai jelentések tiltva, helyadatok is. Facebook helyett Swipe Fast-ot használok, nem zabálja az akkut - amúgy az Fb nem írja ki megfelelően a fogyasztási adatokat szerintem. Óriási a különbség ha letörlöd.
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #14793 üzenetére
Hello,
Egesz nap piszkalom a telot. Hol wifi n hol mobil neten. Reggel 4:30 tol 19:10 ig 53% ra merult le. Pedig a simi simi folyamatos. Es van samsung gear 2 esem ami folyamatos szinkronba van.
A fo gond sztem hogy elhiszed hogy a progik az akku merules hasznalatat jol mutatjak. Rengeteg dolog szivhatja amit sehol semmi se fog jelezni.
Lassuk mi van nalam. Bixby voice lelove teljesen. Bixby bebutitva, se email se hirrk se semmi, csak idojaras es shealth. Google chrome ot hasznalok /sam bongeszo is eheti pl/
Skype, facebook, minden microsoft /outlook emailt ma raktam fel az nem/ tiltva. Nem jatszom, nem nezek filmet, nem zenelek /arra van zene lejatszom/. Folyamatos viber,kepekkel. Folyamatos web bongeszes /nem butitott/ . Nincs tema, nincs modositas, nincs buhera, nincs mozgo hatter, se semilyen app ami a rendszerhez hozza ferne. Ja, es folyamatosan bezarom az app okat /meg ha ertelmetlen is/
Hol ter el a tied? -
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14784 üzenetére
Ha Pécsi lennél nagyon szívesen segítenék.
Valahol a beállításokban van nálad is a megoldás kulcsa. Nézegesd a futó folyamatokat. Néha nem árt egy wcp recoveryből.
Sima s8-ra vettem anno egy "Usams joe" tokot, nagyon szép bőr és aránylag vékony. Tegnapelőtt találtam plusra is, érdemes ránézni, nagyon szép, nagyon jó -
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #14742 üzenetére
Köszönöm a választ!
Bocs, de még egy kérdés: látom, hogy nem igényel rootolást, de a Playen beágyazott látható videó szerint a telepítés elején valamit magyaráz a KNOX-ról: biztos, hogy nem piszkálja meg ez a program a garanciát?
-
Aszi10
tag
-
törölt tag
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #14571 üzenetére
Azt vettem eszre hogy bixby hang alapu hasznalata jobb ha off. Pl film nezes kozben azt mondtak "mi" es ha nincs a latoterembe fel se figyelek ra hogy nem egyszer varta hogy mondjsk vmit, persze a kepernyo mindig bekapcsolt. Most kepzeld el a zsebedben, sose tudod. Bixby nagy hiba a samsungtol, plane hogy ennyire eroszakosan nyomja.
-
manokaki
addikt
-
-
polonic
félisten
válasz
Mr.Silkó #14504 üzenetére
És tényleg. Pedig 2-szer elolvastam. Milyen bamba vagyok.
Már értem, hogy mit takar. De tényleg ki volt kapcsolva ez az opció és akkor sem teljes képernyőn jelzett a hívás.
Most bekapcsoltam ezt az opciót, felhívtam magam és ugyanúgy jelez, mint előtte, kb az említett fél képernyőn. Csak annyi, hogy ezen a jelzésen van jobb felső sarokban egy gomb, amivel teljes képernyőre tehetem. Nálam csak ezt a gombot tünteti el ez a funkció.
-
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14358 üzenetére
Alapvetően a szinkronok, statisztikai, diagnosztikai adatok küldését is át érdemes nézni. Ezek jó része megy mobilneten is.
Valamiért a pdpro most nem megy, jövő hétre igérték a javitást."Hi,
Samsung update on android 7 devices has stopped package disabler to work on it. Please refund your purchase from play store if you are facing activation error 102.
We are trying to find a solution for that by next week. "Ha újra jó lesz, akkor még lehet egy kicsit rendezkedni.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14347 üzenetére
Facebook nálam tiltva, csak böngészőből megy.
Allways on-t nem használok.
Health-et nem használok, tiltva van.
Samsung felhő szinkron van de csak wifin és biztonsági mentés mindenről nincs.
Bixby tiltva, nem fut.
Gsam battery többet árt mint használ, ráadásul nem pontos.
Messenger beállításokat nézd át.
Samsung email-t sem használok, helyette gmail van, az meg sem jelenik a statban.
Dex-et sem értem mit keres ott, nálam nincs jelen.
Én többet vagyok wifin igy 1 óra sot 10 % körül merit. Készenlétben általában 2% fogy.
3 napos kb nálam a plus, kb 15-20%-kal többet tud mint a sima. 6-10 óra sot-nak ki kell jönni ha erős a wifi és sok a böngésző használat. Mobilneten 4-6 óra jön ki több böngészéssel. Ha a wifi vagy a mobilnet gyenge akkor nagyon nagyon rossz üzemidőd lesz, minden telefonnál, attól függően, hogy az adott készülék mennyit szinkronizál.A Samsung internet /tárhely-be belemész ott tudsz törölni gy.tár adatot, semmi nem fog történni csak a szémét megy el. Sajnos a karbantartó nem törli pár alkalmazás szemetét.
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #14347 üzenetére
Azota kaptunk par frissitest pl bixby ami zabalja a telot pl a hirekkel /tiltottam is/ nezd at bixby t. Mi van kezdo kepernyojen ha lock olt a telo, mert azt folyamatosan buvoli /en mindent tiltottam/ illetve always on vsn e, vsgy mi van lock screen en. Hiszen 2 gomb es erinto kepernyo ebreszti a telotazaz zsebbe sokat mukodik. En az ebrenletet is lehuztam hamar menjen el.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14339 üzenetére
Esetleg a fejlesztőiben megnézheted a futó folyamatokat, talán ott látszik valami ami okozza.
A sokat használt alkalmazások gyorsitótárát szokta törölni. A minap pl a gy böngésző pl 40 mb adattal eléggé tele volt.
Most is, de ettől függetlenül nagyon jó az üzemidőm.Azt viszont, hogy mobilneten rosszabb, akár fele el kell fogadni.
-
Peee
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #14316 üzenetére
Töltés óta 5ó 42p, kijelzőidő 48p 52mp, 65% maradt...
Egyébként mostanában nem remekel az akku. Reggel 8:45-kor lrvéve töltőről éjfélkor már jön a 15%-os figyelmeztetés
Régebben kb 45%-ig merült ugyanolyan időszskban és felhasználással. Új progi nincs, kb 3 hete csinálja -
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #14311 üzenetére
Hát alapvetően nem gondolnám, hogy a böngészőnek az első helyen kéne állnia!
Én azzal kezdeném, hogy - átmenetileg - leszedném, és használnék egy darabig másikat. Fullra töltés után restart, és kezdd tesztelni!
Erre én semmiképp sem mondanám, hogy elfogadható. Ez nem igaz, hogy az Android ilyen. Persze sok összetevője van annak, hogy épp hogy alakul az üzemidő, de nálad kimagaslóan az élen áll egy olyan alkalmazás, aminek a végén kéne kullognia. Hacsaknem megállás nélkül azt használod, akkor kerülhet előbbre, de semmiképp nem az élre, még a kijelzőidőt is megelőzve!
Illetve nekem az Android rendszer is a kijelző mögött van. De ez még megmagyarázható. -
racerx
őstag
válasz
Mr.Silkó #14311 üzenetére
Nálam is kb ilyen ma. (16 óra , 1ó sot, 67 % ) Ez az android ilyen. Minden telefonomon, minden topicban előjön ez a téma. Valamit a gugli frissít a háttérben, valami beragad, szarabb a térerő, nem meg pár cella, világosabb van, nagyobb a fényerő, stb stb.. Ezen kár rágódni. Majd lesz jobb (vagy nem
).
-
polonic
félisten
válasz
Mr.Silkó #14143 üzenetére
Ez oké. Csak úgy értem, hogy nem tudom mit gondol ő alapértelmezettnek.
Tehát ha bárhol egy email linkre rányomok, akkor az outlook lesz az alapértelmezett levelező, mert eddig a samsung-os email volt ugye.
Aztán a többi programnál is ez a kérdés, hogy mik az alapértelmezett dolgaik. -
dutrás
őstag
válasz
Mr.Silkó #14261 üzenetére
Nem nincs S8-am. Két telefon volt kiszemelve. A Mate és az S8. Ezért is követem már az első hozzászólástól mindkét topikot.
Nehogy félre érts semmilyen hadjáratot nem folytatok és végképp nem kötekedésből szoktam válaszolni. Csak néha úgy érzem hogy csak az elfogultság beszél egy két hozzászólásból ami nem biztos hogy reális.
Ettől az S8 egy remek készülék és a Mate 9 sem hibátlan. Nálam pl a Bluetooth szokott kifagyni mikor csatlakozom az autómhoz bár nem túl sűrűn. De azért bosszantó.
Elnézést ha kötekedőnek tűnik a hozzászólásom. -
-
dnelb
veterán
válasz
Mr.Silkó #14183 üzenetére
Igazából elég pl 12 óra, abból már látni fogod mennyi az ébrenlét, meg a diagramok-egyebek fülön hogy egyáltalán van e doze-deep doze.
Szerintem tuti valami beragadt és pörgeti a procit, mert akkor van ilyen lineáris merülés. Resizni szoktad? Szerintem legalább 5 naponta érdemes, sok minden elkerülhető vele.. Sajnos az android továbbra sem iphone , igényli a restartot bárki bármit mond..
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Robogó, kismotor
- RAM topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest