- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #50924 üzenetére
Igen, ez is végig működött a béták alatt. Még mindig béta van rajta és 18-án járt le a kulcs. Pont utána jelent meg az új adhell. Ahogy Gidano is írja, újra kellett telepíteni az appot. Na azóta nem tudok mit kezdeni vele. Viszont meg akarom várni a végleges XEH pitét, mert nem akarok fr-t.
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #50908 üzenetére
Sajnos akármit próbálok, semmi. Már kipróbáltam a notSabs-t is. Ott pedig nem fogadja el a kulcsot. Pedig próbáltam Tizen kulcsot is generálni. Lehet az a baja, hogy az s8- on még a legutolsó béta zip-es frissítés van? Végül felraktam egy adguard verziót, egy 3.0 akárhányast, úgy tűnik az is szűr és elég sokat tud. A leírása szerint nem is irányít át külső szerverre.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #50699 üzenetére
Bevallom őszintén a Pie meg az új Samu felület nem jön be. Már amennyit láttam belőle.
Dolby athoms meg nem akkor cucc. 10 gigás mobilnetem van, bejáratott programjaim, így a biztonsági frissítések elmaradásától sem parázok. 2 és fél év után az S7-et múlt héten húztam újra. Anno az a teló MM-el jött ki. Letöltöttem ota-n abból az utolsót, S múlt héten is azt raktam vissza.
Kövezzetek meg, de vagy én vagyok régimódi, de minél újabb Android verziók jönnek ki, annál átláthatatlanabb lesz, na és az ikonok. (Tudom ez utóbbi iconpack-el cserélhető)
Ugyanakkor azt gondolom a legjobb és legletisztultabb Android verzió a KitKat vagy az MM volt.
S7-re is van Nougat meg Oreo, de bevallom őszintén a kiadáskori MM-el olyan fluid és pörgős a cucc így két és fél év után is, hogy az valami hihetetlen. A főverziók pedig nem hoztak semmi olyat amire azt mondanám must have. -
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #50509 üzenetére
Bízom benne, hogy így is marad. Már az SABS-t is megszoktam és jól működött, mire a samu belenyúlt. Bár most valami már 2x felugrott, frissítést kérve-sose volt ilyenem, fogalmam sincs mi illetve melyik program okozhatja - 10push.rollcpa.com. Természetesen nem engedélyezem neki. De hogy mivel kaptam be, nem tudom. Mindenesetre egyelőre a végleges pitéig nem lesz fr. De akkor tuti. Úgyis csc-t akarok majd váltani. Szerintem vissza a németre, bár lehet megnézem azt a hívásrögzítési lehetőseget is.
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #50180 üzenetére
Na, csak rájött az AdHell, hogy visszavontam (revoke) azt a korábbi KLM09-es Knox-licenszet, megnyitás után ma jelzett, hogy aktiválni kéne és kérte a kódot, gondolom kellett pár nap, mire a Samsung rendszerén átment, hogy visszavontam a licenszet.
Most csak simán beírtam neki az új, KLM06-tal kezdődőt és gond nélkül elfogadta.
(ezt a KLM06-ost nem is kötöttem az adhell-hez, úgy tűnik arra csak a hibás KLM09-es licenszeknél volt szükség)Egyébként a SEAP azt írta, hogy ha valaki nem vonja vissza a hibás KLM09-es licenszeket, akkor azokat ők fogják törölni, úgyhogy elvileg mindenkinek ajánlatos magának visszavonni a KLM09-est és új KLM06-ost létrehozni.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #49833 üzenetére
A chrome alól eltűntek. Én már régóta használtam a chrome canaryt, eddig azon is ment, ott továbbra is előjönnek. Ha home gombbal nyitom meg (középső gomb hosszú felhúzás) akkor amit onnan nyitok meg, azokban is. De lehet törlöm a canaryt mindjárt, hátha.
Ott azért jöttek, mert alapból a canary nyitotta meg. Viszont a samsung böngészőjében továbbra is jönnek. -
Deck
titán
válasz
marquuard #49798 üzenetére
Nálunk ugye 3 van a családban (S8+) és mindegyik gyors, havonta frissítgetem és semmi más. 1,5 éves az öcsémé meg az enyém is. Nálunk aztán ki van használva pedig de nem laggol, akad, semmi. Net, mytv, torrent, böngészés, sorozat, fényképezés, zene, youtube, twitch, twitter, messenger, stb, stb. Elég komolyan igénybe vannak véve
Nem hiszem, hogy lecserélem idén mert mindenre tökéletes még most is, de veszek hozzá +1 év garit szerintem.
Amúgy reklám egyikünk telefonján sincs. -
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #49130 üzenetére
De pont ez az, hogy eddig is mindenkinek külön csomagnév kellett.
Most is azt az APK-t kell betallózni, aminek már egyedi csomagnevet adtál APK Editorral, hisz azt az APK.t telepíted, nem pedig azt, amit letöltesz.Persze én biztonság kedvéért a fájl nevét is átírtam, hátha így nem szúrják ki
-
-
jason_bourne
csendes tag
válasz
marquuard #48984 üzenetére
Arra gondoltam,hogy amikor kapok egy üzenetet,akkor felébredjen a kijelző,és egy sávban mutassa magát az értesitést. Nem tudom androidnál ez lehet-e,3 évet húztam le almás telóval,ott ugy ez alap volt,nagyon rég volt már androidom. De bitang jó ez az S8,a kijelző az szenzaciós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged