- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldister
tag
Tudom, raktam fel már oreot. Csak az xeh lett. THM romon vagyok, de szeretnék olyanra menni ami gyorsan frissül később is. Ez tudomásom szerint a dbt. Ezt viszont csak német simmel tudnám. (Lehetne odinnal home css-zni, de később otán akarom) Jól gondolom? Ahhoz meg a német sim kell
-
Akosman
aktív tag
DBT-n van oreo,XEU-n a 7.0 van még. Azt nem értem hogy S8 ra miért nem lehet DBT csc aktívvá tenni. Miért XEU lesz ha nem reseteli az ember a simet. Nekem is XEU lett így,azért reseteltem második nekifutásra,hogy XEH legyen akkor. A United Kingdom / Ireland frissítések sincsenek előbb mint a Magyar. Ezekszerint ha DBT aktív csct szeretnénk S8 ra akkor egy német simkártyát kellene belerakni és resetelni. 😊
-
Bewy
tag
Akkor leszedtem az odin 3.13.1 verzióját, elvileg ez a legfrissebb.
Samfirm progiba beírtam, hogy model: SM-G950F majd a regionhoz: XEH
Ez akkor a magyar hivatalos rom akar lenni? (s8-am van, jelenleg telekomos rom-al)
[update]: ez csak android 7.0, mit kell a régióhoz írni?
Innen már csak letöltöm és odinba beillesztek mindent plusz az itt leírt lépések alapján haladok? [link]Köszi a segítséget, végén csak sikerül mindent tisztába tenni
-
törölt tag
-
goldister
tag
Köszönöm szépen. Ha én magyar romot telepítek fel, akkor XEH/XEH/TMH lesz. És akkor elvileg a magyar OTA-val jön az update. Kívéve a felrakom home cs-vel. De akkor is marad a XEH/XEH/TMH?
Illetve még egy kérdés. ITT miért nem XEH/XEH/TMH lett? Miért XEU/XEH/TMH lett neki végül? -
goldister
tag
Köszönöm szépen a választ. Teljesen érthető. Még egy kérdésem lenne. A szervíz mit szól hozzá, ha független rom van rajta a szolgáltatós helyett? Tegyük fel valami oknál fogva, előtte nem tudom visszatenni a gyári romot. (pl usb megy tönkre.)
Szerk. A spamvédelem valamelyik régióban nem érhető el? -
Ateszpapa
addikt
Az nem az
Erre gondolt a kolléga -
S e t h
nagyúr
Tegnap Note 8-ba is céloztam rá, igaz csak angol linkkel, itt lett kitárgyalva.
Köszi TOZ, olvasom éppen, szóval üzleti célú felhasználás pénzmagért cserébe. Most nem mélyednék bele, de kíváncsi vagyok miért is vannak tiltva a szinkronizációból a g suite ügyfelek, számukra biztosan van más opció is, de kicsit gáz lenne, ha ők ezért kevesebbet kapnának a gboard app szolgáltatásából.
-
S e t h
nagyúr
Igen. Tegnap este kipróbáltam, hogy tiltom a biztonságos mappát, nem segített.
Viszont uninstall után tökéletes, szinkronizálódnak a szavak.
De ez így kicsit gáz, főleg Google szempontból. Mi a francért akadályozza meg egy ilyen app esetében a gboard a szinkronizációt?
Én aktívan használom a biztonságos mappa alkalmazást, de ugyanígy szeretném használni a gboardot is, viszont ez így elég komoly kompromisszum. -
-
a.sebi
őstag
Cellainformációk alapján is tájékozódhat a goggle ! Olvassátok el a felhasználói feltételeket !
De akit ez zavar az ne használjon telefont ! Mert mindíg tudni fogják hol vagytok !
Egy példa 2 hete vagyok ausztriában , 4 szer voltam a hofer (aldi) ban , egy hete minden youtube video előtt egy ku.va hofer es reklámmot nyomnak az arcomba 😣 -
bigdady
nagyúr
Reseteltem a Vibert szerintem az a gond hogy én a Viber értesítésekben az oreoval jött kibővített értesitésekben a hívás értesítéseket (ami alapból nincs jelzésen van) átállítottam hogyan jelezzen... Valószínűleg az Oreo ezen beállítása nem megy a viberrel így hagytam gyárilag a ne jelezzenen most (ami amúgy jelez híváskor is...). Na mind1 ez most oké , de s3 továbbra sem jelez csak némán...
-
bigdady
nagyúr
Mert oreo előtt lementettem és csak a felét kaptam vissza mikor visszatöltöttem... Így kapott egy clean installt a viber backup nélkül, úgy hogy üzeneteim a holdban, viszont az oreo óta kapott üzeneteim kellenek és mégegyszer nem akarom eljátszani...
És mert a gdrive-on nem is találni hol a mentési fájl így esélyem sem volt visszaállítani a korábbiakat teljesen (ezért kapott clean installt akkor már) -
törölt tag
Hány forrás kell még a topik megmondó embereinek, hogy nincs oreo, nem is volt, mind csak félmegoldás, ámokfutás ami itt folyik.
Nem baj, itt mindenki tudja, hogy az odin nem gyári, a Sammobile egy kókler, banda, az oreot nem egyes régiókbeli sim ütközés miatt vonták vissza. Jó lesz ha a Samsung belájkolja ezt a topikot, hátha tanul valamit. Hihetetlen milyen észosztás megy itt..Topikgazda úr, lenne tennivaló, kicsit nagy a kavalkád.
Valamikor, az elejétől egész sokáig jó volt itt lenni, most már nem.Magamnak még nem (nem is fogom egyelőre) tettem fel de a lányom s8p-ra igen, ma tehetem vissza mert térerő hibáktól a hivásfogadás problémákig van minden. Nem mondom, hogy rossz ez az oreo de jobbnak semmiképp sem.
Ahogy más gyártók, úgy a Samsung is vergődik vele. Ott a szinte tökéletes Nougat, megy vissza. -
törölt tag
Értjük egymást.
Én úgy tudom, hogy direkt választották ezt a csomagolást. Remélem meggyőzik őket vagy saját magukat, hogy a régi megoldás jobb. Az is jó lenne ha az odin követné az új romokat, végül is majdnem mindegy.
Kicsit talán korai volt az összefoglalóba betenni, akár az első, akár a második frissítési megoldást. Biztos vagyok benne, hogy lassan kijön a végleges, mindenki számára könnyen elérhető metódus.
Akár az eddigi md5+odin. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest