Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CsabaZz
tag
Én ezt az oldalt szeretem használni vizuális szemléltetéshez. Nem rudom mennyire pontos, eddig nem volt vele problémám.
-
StarKiller89
senior tag
-
stemplar07
őstag
Igen támogatja de csak az AptX-et, és szebb is a hangja mint kábelen ( ez viszont az S8/+-ben lévő DAC/AMPP ról sajnos elmond mindent :-( ) nekem egy Astell & Kern xb-10 BT dac/amp van ami HD képes , de az AptXHD-t nem támogatja még a Note 8 sem sajna.. de valóban szépen szólnak vele a füleseim még így is .
Az LG G5-6-v20-v30 , Huawei Pro, Xiaomi stb. tudják az Aptx-HD-t is , megint spórolt a Samsung a codec díjon ..
-
dnelb
veterán
-
k810
aktív tag
Ezt nem baj, ha nem értem?
S7 edge kijelzője 5.5 col, S8 5.8. A telefon nagyobb persze, mert nem Infinity Display. Mitől phabletebb az S7 edge? Azért, mert fizikailag nagyobb?
Abban egyetértek, hogy az S7 edge akksija tuti tovább bírja, az S8 eléggé szégyen lett a kategóriában (Samu csúcs, ehhez képest ha nem csak wifin van az ember 5, max 6 óránál többet nem lehet kicsikarni belőle SoT-ban). S7-tel partiban inkább az S8+ van üzemidőben.
-
-
Ok, de mindig eszembe jut, hogy az Apple-nek akkora a készpénz állománya, hogy kb. az utána következő 3 nagy céget is megvehetné belőle, miközben ebből töredékét kellene arra fordítani, hogy még több programozóval jobb legyen időben a szoftver. Azért ezt meg lehet csinálni, nem az a kategória, ahogy a "hülye" projekt manager gondolkodik: "Ha egy nő 9 hónap alatt hord ki egy gyereket, akkor 9 nő egy hónap alatt megvan vele".
-
Parallaxis
addikt
Ha eltörik az iPhone X hátlapja, ami ugye üveg, azt 545 dollárért (nettó) cserélik, mert a telefon belseje elválaszthatatlan a hátlaptól.
Jó drága, de szerencsére nem ennyibe kerül
A cikk ahol ezt olvastad az a kijelző cseréjéről ír, nem a hátlap cseréjéről (erről nincs is még hiteles infó).
Az 545 dolcsi egyébként akkor igaz, ha teljesen rommá törted a készüléket és nem javítást, hanem új készüléket kérsz, ekkor kerül ennyibe a csere.
Ha csak kijelző törött és azt javíttatni akarod, az 279 dolcsi, ami semmivel nem drágább, mint egy S8 kijelzőcseréje.
Ha meg van Apple Care-d, akkor a kijelzőcsere 29 dolcsi, a készülékcsere meg 99 dolcsi.
-
Nekem van basszus, csak meg kell találni azt a pontot, ami pont tökéletes lesz. Nálam viszont olyat csinál, hogy van mikor nem reagál a gombokra, van mikor pl. a hangerő növelő gombot megnyomva lehallkítja. Ilyenkor kábel ki-bedugásával, vagy a csatlakozó elforgatásával már rögtön működik. (mondjuk headsetekkel mindig volt valami gubanca).
Ha jó zenét akarsz hallgatni, akkor PowerAmp, vagy a Playről leszeded a Samsung Zenét (de ekkor jócskán megfog nőni a fogyasztás).
-
Chrys_
addikt
És mennyibe kerül az S8+ hátlap cseréje? Egyébként meg biztosítás...
Egyébként az asszony iPhone 8 Plus telefonját elég neki 2 naponta tölteni, az SGS8+ telefonom meg nehezen bírja ki másnap reggelig. Persze sokmindentől függ, de azért ez elég durva előny. Abban talán az Apple új chipje van? -
Tibcsi68
tag
Most, hogy ennyien beszéltek az S8-hoz kapott AKG fülesről, elővettem az enyémet (kb már fél éve megvan a telefonom, hivatalosan a Telenortól), mert még eddig a korábbi Scullcandyt használtam, de az enyémen is szinte 0 a basszus, akárhogy bedugom a fülembe! Ugyanazon beállításokkal (megvett Poweramp-pal) a Scullcandy, ami eredeti, és 5000 ft volt, összehasonlíthatatlanul szebben szól!
-
Hát azért köszi!
Mondjuk nem erre számítottam...
Itt olvastam valakitől, hogy Blitzwolfot használ, ami nem ventis és nem panaszkodott a melegedésre.
Szerintem sem lehet jó a meleg az akkunak, nem is számítottam erre, hogy egy gyári cucc ezt csinálja.
Pedig ezzel pont a telefont akartam óvni azzal, hogy nem dugdosom a töltőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest