-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
válasz
batai15 #35857 üzenetére
Engem idegesített a gyári nav bar, és eltűntettem némi substratum mókolàssal, és helyette a pie controll-t használtam illetve a két oldalán 1-1 koppintással (all in one gestures segítségével) vagy vissza ugrott egyet, vagy kezdő képernyőre. + immersive mode a kijelzőnek
Arról nem is beszélve, hogy a billentyűzet alatt folyamatosan ott van. -
rbertkrl
aktív tag
válasz
batai15 #35580 üzenetére
Megvolt a factory reset. Sajnos továbbra is csinálja ezeket a dolgokat, a facebook még mindig hulla lassú, több app is elszáll magától. Ez a preconfig is állandóan nyomatja a dumát. Szerintetek mi a teendő? Próbáljak újra letölteni egy XEU verziót pl., vagy downgrade? Downgrade lehetséges egyáltalán valahogyan?
(#35592) Krisztián: Értem és köszönöm a visszajelzést ezzel kapcsolatban, csak az a problémám ezzel, hogy nougaton soha nem csinált nekem ilyeneket. Egyik appal sem :/ És csak egy fiókkal vagyok bejelentkezve. Most viszont a facebook leállt többször is, a car mechanic simulator, messenger, instagram is(jó tudom, kb. az összes hulladék appot felsoroltam), de ezek közül az insta volt eddig a legstabilabb. A facebook nougaton pl. laggolt mint állat. De nem állt le igazából soha.
-
janosibaja
őstag
válasz
batai15 #35622 üzenetére
Aggódós típus vagyok.
Másfelől a Samsung egyszer már kitolt egy CRAP-ot, ami rossznak bizonyult - számomra megnyugtató lenne tudni, hogy pont ugyanezt nyomták ki OTA-n.
(Egyébként jól meg is szívtam, hogy ODIN-nal raktam fel. Órákig csináltam új és újra, mire rájöttem, hogy kizárólag Home CSC-vel megy fel... Isten bizony. Aztán nyomtam egy gyári visszaállítást, így remélem, okés.)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #35469 üzenetére
De ezt csak 1X mutatja ... utána már nem !
Persze az Akkumulátornál berakod a "Mindig alvó alkalmazások" közzé !
(#35471) batai15
Nálam 1X mutatta, rányomtam az értesítésre és azóta sem jelent meg soha !
Rányomtál az értesítésre, vagy kitörölted ? ha utóbbi akkor ez lehet a baj nálad !
-
madkiller
őstag
-
fecosrac
tag
válasz
batai15 #35351 üzenetére
Amióta S8-am van azóta tértem át swiftkeyről a samu billre. Háááát....nekem nem ennyire pozitív a tapasztalat.
A prediktív javaslatok jóval lassabban jelennek meg mint a swiftben és a billentyűzet mérete is vagy olyan kicsi hogy rendre félre gépelek vagy már akkora ha nagyítom, hogy alig marad vmi a kijelzőből.
Ráadásul én nem tapasztalom hogy tanulna, úgy mint a swift. De lehet csak több idő kell neki, nem tudom. -
törölt tag
-
Deck
titán
válasz
batai15 #34855 üzenetére
Én németet és úgy csináltam, hogy maradjon is német és ne reseteljen magyar függetlenre (XEH) mivel a német független kap először frissítést (DBT) OTA-n.
Ha nem foglalkozol ilyesmivel csak felraksz egy független Oreot akkor úgyis XEH (magyar független) leszel és azzan frissülsz OTA-n. Ha magyar sim-ed van persze.
Szerk: ha te gyárilag német voltál DBT az a legjobb akkor rakd fel azt.
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #34745 üzenetére
Én olyan stabilnak érzem, mint a 7et , 1 hiba van bent vagyis 2 a gear-t nem rezegteti a viber és a gmail, van pár új funkció, igazán fluid viszont nekem azóta lett mióta a Sabs reklám blokkolot telepítettem. Sok app kémekedik/szórja a reklámot, úgy vettem észre ez a folyamat akassza meg kicsit a rendszert.
-
bigdady
nagyúr
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
batai15 #34407 üzenetére
Igen, a Messenger nincs a listában. Elirányítani meg nem fogok senkit másik telefontípusra, mert nem az én feladatom eldönteni más helyett, hogy mi jó neki.
(#34410)
Használj fekete témát (én például ezt nyúzom, nagyon klassz), és akkor nem fogod érezni az AoD extra energiafelvételét, mert kárpótol érte üzemidőben.
-
marquuard
veterán
válasz
batai15 #34213 üzenetére
Tapasztald ki nyugodtan, csökkentett procival sokkal több röccenést fogsz észlelni alkalmi használat mellett, mint játékban. Én este felrakom, reggel lehúzom töltőről. Soha nem volt elvárásom, hogy nap végére még maradjon benne amivel kezdhetem a másnapot. Egyszóval tényleg nem érdemes visszafogni a teljesítményt emiatt, már csak alkatilag sem fog sok hasznot hozni.
-
marquuard
veterán
válasz
batai15 #34209 üzenetére
Szerintem hatalmas hiba volt a Samsung részéről belerakni a felbontás csökkentést és a százalékos procibutítást. Nem kell ekkora teljesítményű telefont venni, tokba épített powerbankot kell használni egy negyedakkora teljesítményű telefonhoz, és kész. Eszembe nem jutna a csúcs 8 magos Exynos-t lebutítani +20 percért.
-
Deck
titán
válasz
batai15 #34204 üzenetére
Knox ugrás miatt nem akarsz manuálisan frissíteni? Se a kiemeltet se a topikot nem olvasod rendesen? A linux sem kifogás mivel arra is van program. De ha nem akarod használni akkor várj a frissítésre aztán, majd megjelenik. Vagy szerinted itt mindenki aki manuálisan frissített annak ugrott a knox?
Felesleges a felbontást levenni nem fogja tovább bírni.
Töltés teljesen m1 mikor milyen.
-
madgie
titán
válasz
batai15 #34163 üzenetére
Jaja
Tegnap szedtem le a Samsung fóliát, most az UV ragasztós tempered glass van fent, de asszem én többet nem fogom sima fóliát használni. A gyári is rengeteget elvesz a képernyő szépségéből, no meg a kezeléséből is. Teljesen más érzés oleofób üveget taperolni, mint a tapadós műanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest