- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Na sikerült kilőni. Ha hosszan rányomtam a melléklet értesítést kellett ki/be kapcsolni. Ami fura, hogy az itthoni net leakad, ezért nem tud elküldeni vmi mellékletet, de ha átnyomom mobilnetre, akkor sem rendeződik a dolog. Most kitöröltem 2 mailt a küldésből(amit tegnap este küldtem el), majd kiderül.....
-
sgeza
veterán
Mondjuk én nem is próbáltam, szóval nem tudom, hogy mennyire (nem) működött.
Azért én azt mondanám, hogy semmiképp sem kizárható. Akár ismerhet is, vagy követ hazáig, stb. De igazából lényegtelen. Főleg, ha az igazolványaiddal együtt lopja el, akkor pont tudja a lakcímed! -
sgeza
veterán
Ki lehet zárni ezt az opciót?
Ebből én nem akarok vitát nyitni, aki akarja, használja! Én a magam részéről felesleges kockázatnak tartom, eme véleményemnek adtam hangot. Én enélkül is egy pillanat alatt feloldom a készüléket.
Nekem személy szerint kizárólag az autó bt kihangosítója van hozzáadva.
-
sebgutkopf
őstag
A samu ezt ugyanannak szánja, ezért nem csinál másik módot. Látszik a mód ikonján, hogy emberi arcot jelöl.
Ha rendes DOF érzet kell, akkor venni kell egy rendes nagy méretű (legalább aps-c, vagy FF) szenzorral és rátenni egy F1,8 fényerejű obit. Azzal rendes hardveres háttérmosás lesz.
A többit akárhogy csinálják nem lesz sose olyan. A több lencsés gépek eredménye is a kontúrok rendes felismerésén múlik, ami ahogy te is írod nem lehet 100%-ig megbízható. -
alasoh
aktív tag
Nah, akkor mégse egyedi. Én is a youtube-hoz kötöttem elsőre, de akkor így már másodikra is. Viszont nem minden kapcsolatnál dobja el magát. Ha füleshez kapcsolódtam, akkor pl. nem csinálta egyszer sem, ha a samsung!!! hifi-hez, akkor eldobja. De csak a 9.-i firmware frissítlssel.
És már módosítom is! Most miközben pötyögtem, semmihez nincs kapcsolódva per-pill. és megint kilőtte magát.
-
sebgutkopf
őstag
Hmmm talán a céges MDM?
Igazából az a fura, hogy elég rendszertelen. Van, hogy hetekig nem kéri, míg néha 3 napon belül 2x.Képernyő zárásra valóban használok mást. A nova van úgy beállítva, hogy amikor két ujjal csippentek azzal elmegy aludni, de azt meg tudja a nova, hogy teljesen nem zárhatja le rögtön, csak eljátssza, hogy kikapcsolja a kijelzőt, de nem zárja le, azt a droid teszi meg kb 5 sec múlva. Így megy az ujjlenyomatos feloldás.
-
STC Speed
őstag
-
sebgutkopf
őstag
Pont ezért ajánlottam, hogy egy időre engedje el a galaxy-kat, mert szerintem se normális, amit nála produkál az eszköz. Elég sok időt energiát beleölt már, nem biztos, hogy megér ennyi bosszúságot. Bár ezt döntse el mindenki maga.
Nekem most nincsen bajom az s8-al se az oreoval, de ha annyit szívnék azt már nem nézném el akár meddig. -
bajnokpityu
félisten
-
Mr.Silkó
veterán
Csak azt nem értem, hogy a számos jelenlegi alternatíva mellett akkor miért küzdenek sokan az S8-cal, ha elégedetlenek vele több téren is..? Én, ha nem vagyok megelégedve egy készülékkel, akkor váltok másikra, ennyi. Ha volt keret S8-ra, akkor nyilván van keret másik, hasonló képességű készülékre is (leszámítva azt a tipikusan magyar felhasználói réteget, aki az utolsó fillérjeit költi egy-egy tárgyra, ahelyett, hogy addig nyújtozkodna, ameddig a takarója ér), így lehet találni jobb készenléti fogyasztású (iPhone X, 8 Plus) vagy nagyobb akkuval szerelt mobilt (P20 Pro), maradva az akkumulátoros üzemidő témakörénél.
-
degec
senior tag
hú de vidám..holnap reggel töltöm gyorstöltéssel megnézem úgy mit lép..
Nem trollkodnék de kezd elegem lenni a samuból s2 óta velük vagyok 2-3-4-5-6-7-8 szériából mindíg volt telefonom, de mindig mindegyiknek volt baja s7nek kijelző kétszer, s6 nak kijelző és töltő ajzata, s8 nak kamerája többször is mai napig nem fókuszál csak ha odaverem valahova....s9 is tuti bugos lesz..amúgy szép jó gyors innovatív reszponzív kutyafas*a csak épp bugos.. oké hüvej meg a szifon is az tuti.
-
HaliGab23
senior tag
Az enyém szervizben van, pont azért, mert 2 óra kijelző idő van.. és délután 6ra lemerül, reggel 7től.
Kíváncsi vagyok mit fog csinálni a szerviz.
Nekem volt egy letörés is, korábban csatoltam képet, valószínű az akku megadja magát...
Mikor megvettem bírt 4-4.5 órát (kijelző idő).
-
Divinity
őstag
Nálam újkora óta nem volt 4 órától több SoT
Bár az igaz, hogy nagyrészt dolgozok mindennap és olyankor 1-2 órát ha nyomkodom. Meló előtt egy kicsi netezés, Spotify, melóban nagyrészt csak van, aoddal együtt. Este megint még egy kis netezés és Spotify, aztán olyan 30-40% és 2-3 óra SoT-al megy fel a töltőre. -
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Nem vagyok értelmi sérült, hogy ne tudjak megjegyezni pár értesítést. Azt meg hadd döntsem már el én, hogy mi tetszik nekem, és mi nem, ne akarjatok már az ellenkezőjéről meggyőzni.
Eleve ott a hiba, hogy nyilván ti törlitek az állapotsávról az értesítést, ezért nem látjátok utána máshol, ezt nem kéne megtenni, és nincs is gond.
-
sgeza
veterán
Nézd át a gmail fiókban a kapcsolataidat, különös figyelemmel az "egyéb névjegyek"-re! Ehhez kapcsolódóan itt a beállításokban a "válaszüzeneteim címzettjeinek automatikus felvétele a névjegyek közé" lehetőséget is.
A telefonon pedig ellenőrizd le, hogy mely névjegyeket szinkronizálod! -
zseko
veterán
A mostani telefonok már 'erőből' elviszik, na meg fejlődött a rendszer is, de az én tapasztalatom meg az (persze leginkább S2 és előtte), hogy minél több appot tettem fel, annál jobban megfogta a telefont, a memóriát, és a fogyasztást. Szóval a saját tapasztalatom gyökeresen ellentmondott annak a sokszor hangoztatott, és leírt dolognak, hogy pl. a memóriában lévő, inaktív appok nem fogyasztanak. Nem a lóf....ütyit. Már bocsánat
És nem hinném hogy ez jelentősen változott volna, legfeljebb kevésbé vesszük észre. Persze ez a 2+ Ghz proci és a 4+ GB memória korában már nem észrevehető.
AOD-ot pont ezért nem használom, ne meg van órám, megnézni az időt, a wifi keresés is azonnal ki lett kapcsolva első indítás után.
-
Gergőkee
aktív tag
+5 fok, London, gyaloglás + navigáció (telefon kézben) - 55% és kikapcs. 0-ra merült. Másnap 45-nél. Harmadnap 50-nél.
Még képet is raktam be a grafikonról. Én viszem majd szervizbe, ha kijött az OTA oreo (szerviz factory resetet csinál, belakni meg 1 nap, összekötöm a kellemest a hasznossal).
-
jeni
félisten
elsőre próbálja meg Odinnal rakja fel a legfrissebbet. ha ez sem hoz javulást akkor mehet a gyártói szervizbe.
Arween
haver vagy ismerős
rengeteg videó van felrakva az frissítések menetére. youtube keress rá.
samfirm leszeded
Odin leszeded
mindkettőt elindítod.
samfirm ez gyorsabban leszedi az S8 TMH legfrissebb verziót. sőt a XEH is mehet rá.
Odinnal meg feltöltött állapotban 3 gombos megoldással felrakod. -
De, annyi haszna van, hogy így a google térképen pontosabban tudod követni, hogy merre jártál, és nem függ a műholdaktól sem (vagyis pl föld alatt vagy épületben is nyomon követhető vagy, ahol van wifi).
(#33001) Quqesz: csak az után jelenik meg, ha már töltötted vezeték nélkül (lehet, hogy gyorstölteni is kell hozzá hogy megjelenjen)
(#33036) w333: ha van egy hiba, az nem azt jelenti, hogy mindenkinél előjön. Sőt, olyan hibával nem is fogsz találkozni, hiszen azokat azonnal észreveszik még a kiadás előtt.
-
Mr.Silkó
veterán
Az összefoglaló GYIK részében az első pont éppen ezzel a témával foglalkozik, 3 hosszabb bekezdésen át, szerintem elég részletesen kivesézve a kérdést.
Ettől függetlenül észben tartom az igényt, a kövi update-nél külön beleírom az AoD és a helymeghatározási kiegészítők nagy energiahasználatát is.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Én úgy hallottam valakitől hogy 80 %ig kell tölteni mert az akkunak ez tesz a legjobbat (erre az AccuBattery nevű appot használom mert beállítottam benne hogy szóljon ha 80%ig töltötte).. ugyanis azt írták ha 100 helyett csak 80 ig töltöd fel akkor az 0.2 - nek felel meg a ha a 100 százalékot 1 töltési egységnek vesszük.
Tehát én általában 20 és 30 %-nál töltöm 80 - ig.
(Csak zárójelben teszem hozzá hogy most jut eszembe a Samu laptopom is akkumulátor kimélés érdekében csak 80 %ig tölt.... legalábbis ott alapból van ilyen lehetőség az akksi menüben)... -
madgie
titán
Mivel mindet visszaraktam a frissítés után, nem új a rendszer. SMS, telefonkönyv, vagy 60 alkalmazás visszakerült úgy, ahogy volt... és szerintem kicsit pattogósabb végre az Oreo, WQHD+ mellett is.
Egyébként is jobban teszik ez a rendszer, az emojik modernebbek, az ikonok szintén jobban néznek ki, a 3rd party appok "samsung-kerekítését" is jobban oldja meg az Oreo, mint a Nougat (pl Viber, Google appok), a több fajta AOD is jó, a záróképernyő óráját is lehet piszkálni végre, nem csak az AOD-jét, a badge-eknél lehet előnézeti kép, jobb a mérete is, mint a Nougatnál volt, stb
-
firemanus82
senior tag
Valóban így van. Egyedül a G2-vel nem volt semmi problémám. A black alaplapcseres lett, a 4x feloldó gombja adta fel, G2 all ok 👍😁, G5 aksija hulladék volt. A G6-ot minek vettem volna hiszen majdhogynem G5. A G7 annyit késik, h mire kiadjak "elavult" lesz. A kezelőfelülete nekem jobban bejött az Lg-nek, de samu minden másban viszi a prímet. Bocs az Off-ért!
-
Valami lekoptatta a gg felső hydrophob bevonatot és azon a ponton könnyen "zsírosodik" Nekem note 3 esetén a gyári sview tok csinált ilyet, Note 4 esetén gyárilag hibás volt a réteg jobb oldalon. Az S8 és a Note 8 még hibátlan. Kop kop kop.
#sgeza: legalább annyira elfér itt offban, mint az, hogy téged nem érdekel
-
madgie
titán
Naponta újraindítom mostanában, mert mindig van valami kínja
A francba, pedig baromira szeretem a külsejét, a kijelzőjét...
icecave: gondolhatod, mennyire örülök, hogy 54 perc SoT-vel 55%-on van az akku
A Play Services meg 2 óra 16 percet pörgette a procit, 21 percnyi wakelock...
-
madgie
titán
Resi? Mint restart? Pont a kiszámíthatatlanul beakadó Play Services miatt húztam fel eddig mindig magam az androidon, most még mobilnet se volt, míg vezettem, vendégségben sem nyomogattam, aztán 90%-ról sikeresen le is ugrott 63-ra. "Kicsit" dühítő, a fapados iOS ugyanitt merült volna vagy 5%-ot.
Mr.Silkó: ezzel az ablakkal még én sem, de minden Androidos telefonomon jártam már így, gyönyörűen leszipkázza az akkut és totál kivédhetetlen, néha csinálja, néha nem...
Viktor0610: negatív, semmi ilyesmi nincs telepítve.
-
-
-
Persze minden szart megcsináltam már. Nem tudom van-e s8 a közelemben, ott lakom ahol a printscreent is csináltam a 3. Kerben.
Már a tokot is levettem a telefonról csak egy hátlap fólia van rajta, de ha az leárnyékolja akkor inkább nem mondok semmit.
W333: másik program is ezt csinálja. Here wego legalább az irányomat tudja meg ha hülyeséget is mutogat (nem akart újra tervezni ha másfelé mentem).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor Magic V2 - origami
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest