- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
SkyS1gn #19513 üzenetére
Mondjuk az bosszant, hogy miért nem lehet megvenni ezeket? Szépen, korrekten kifizetni és letölteni? Egy darab új gyári live wallpaper sincs új...
Itt van valami, de utána kéne olvasnom, működik-e, s melyik az S8-on.
-
janosibaja
őstag
válasz
SkyS1gn #19437 üzenetére
Szia, én is vadászok egy normális élő háttérképet, olyat, ami nem 12 éven aluliaknak való (vigyorgó koponya, hóesés és csicsás társai).
1.) A Pixel 2-es élő hátterek csak akkor futnak, ha felrakom a Pixel launchert? Kár lenne, én a Nova-t szeretem, szerintem sokkal többet tud, stabil...
2.) Belinkelnéd pontosan, hogy miket telepítettél, mire működött?
3.) Csak ez a háttérkép működik? Vagy van több is?
-
lanszelot
addikt
válasz
SkyS1gn #17200 üzenetére
Nedves , szaraz, ha olyan a nedves. De ha alkoholos a nedves, akkor csak nedvest adnak, mert az elparolog. Ebben csak a nedves volt es a vignetta. Csak buzgosagbol toroltem elo szarazzal.
Amugy felvettem a kapcsolatot a gyartoval, es irtak, hogy par ora mig megszarad a tapado felulet, addig olyan. Es igy is lett, mostanra eltunt.
Annyival jobb ez mint ami volt, hogy nem ragacsos a szele. Tobbet meg nem tudok mondani rola. -
Ubul86
őstag
válasz
SkyS1gn #16570 üzenetére
átlagosan bal kézzel veszem fel a telefont (úgy esik kézre), emiatt, ha az ujjlenyomat olvasót akarnám használni, akkor mindig meg kell néznem, hova tegyem az ujjam, mert alapból a vakuhoz kerül (mondjuk pulzusméréskor jó
)
jobb kézzel simán ott van a mutatóujjam, csak az a kár, hogy az esetek 90%-ban nem abba a kézbe kerüla bixby-t akartam remapolni, de elakadtam az ajánlott programmal, szóval hagytam a fenébe
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SkyS1gn #16539 üzenetére
Na, érted te mit akartam mondani!
1 hónapja van meg az új lakás, viszont mára tudtam csak időt egyeztetni a net és a tévéadás "bekötésére".
Mindezt csak azért írtam, mert sokan mondták, hogy alig számít a WiFi és a 4G közötti különbség akkumulátorosan, amikor az itthoni akkufogyasztást sokalltam (és inkább beállítási hiányosságra gyanakodtak nálam). Ebből a screenshotból látszik, hogy ugyanott, ugyanazzal a felhasználással (gyári böngészővel, világos gyári témával) duplája a SoT-om a korábbiaknak, köszönhetően a stabil WiFi hálónak.
-
sgeza
veterán
válasz
SkyS1gn #16309 üzenetére
Egyébként nem veszi le a száz forintos regisztrációs manit, csak befoglalja! Amikor visszamegy neki az infó a banktól, hogy a művelet sikeres, utána fel is oldja! Nem mintha nagy pénzösszeg lenne, csak szólok, hogy megmarad.
Korábban írta valaki, hogy leveszi, de nem!
Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg. -
Lanash
senior tag
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #14196 üzenetére
Nem lehet hogy a téma régebbi verzióját használod ? ... egy képernyőképet linkelnél a beállításokról és a billentyűzetről ? köszi !
Szerk.
Mindegy a beállításokról is elég a kép, kíváncsi vagyok !
A gyári billentyűzetre lettem volna kíváncsi hogy az is szép fekete vagy milyen ?
-
laci0530
senior tag
válasz
SkyS1gn #14171 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szóló egyik fórumtárshoz, nekem sincs semmilyen problémám az ujjlenyomat érzékelővel. Nem tévesztett emlékeim szerint eddig. Ugyanígy az írisz szkenner is gyakorlatilag tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát. Lehet, hogy ott valamilyen hardveres hiba van a háttérben.
-
válasz
SkyS1gn #14171 üzenetére
Nekem is furcsa volt az ujjlenyomat eleinte aztán rájöttem, hogy én nem tartom úgy az ujjamat ahogy kellene!
Az Iris nekem nagyon kellemes csalódás, bármilyen fényviszony mellett simán felold lencsében is, szemüvegben meg csak le vagy fel tolom, ha úgy van.
Viszont a Face unlock az nem tudom milyen, nem is próbáltam meg feleslegesnek is tartom már!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
SkyS1gn #11040 üzenetére
Nekem a mobil hotspot konfigurálásnál csak a 2,4 GHz-es csatorna bukkan fel opcióként, meg valami 1-től 11-ig tartó számlista szerepel alatta, mindenféle elnevezést nélkülözve, sajnos fogalmam sincs, mire szolgál ez utóbbi.
leslien
Szerintem egyértelműen jobb az S8 az általad linkelt képeken, főleg a 2 utcsón.
-
sgeza
veterán
-
Lacka89
aktív tag
válasz
SkyS1gn #8609 üzenetére
Szia. Ezzel lehet only 4g-t de valamiert nem lehet telefonalni. En mikor torrentezek mobilnetrol akkor szoktam 4gre eroltetni mert itt fent a harmashatarhegyen mindog ugralt.[link]
Mas.:
Megjott a hdmi kabel faszan mukodik. 12dollarert ajandek volt. Egy full hd filmet akadas nelkul szep minosegben lejatshik.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #8609 üzenetére
Nekem telekomnál rendszeresen előfordult a leváltás nem csak gyenge térerőnél. Pár napja átjöttem vodafone-hoz és azóta nem vált le csak úgy egy helyben. És egy érdekes probléma is megszűnt, hogy időnként el el maradtak pl a gmail értesítések. Szerintem ebben a telekom a hunyó.
-
janosibaja
őstag
válasz
SkyS1gn #8442 üzenetére
Próbáld ki ezt:
Nekem azért nem voltak világító szélek, mert nem vettem észre, hogy a világít széleket nem elég "Mindig"-re állítani. Ha belépsz a "Mindig"-be, azon belül van alul az "Értesítések kezelése" és abba belépve, ott még külön be kell állítani, hogy melyik értesítést jelenítse meg világító széllel. (Érdekes módon pl a Facebook Messenger ott sem állítható be.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest